148
CrimeCraft-Urald a gengsztervilágot!
-
fatmax #148 Sziasztok !
ha esetleg jár még erre valaki .....kéne egy kis segítség !
a két ünnep között felraktam a játékot és egészzen megtetszett,lassan az alap dolgokra rájöttem viszont a fegyverek fejlesztésére nem . Tehát pl. ha van egy assault rifles-m két üres slottal és van af-hez való triggers-em azt hogyan vagy kivel tudom rárakatni ? -
#147 steamen a gift miatt felraktam a játékot, de steamből nem lehet indítani... ilyenkor wtf van, mit csináljak?:) -
#146 gang wars dec5:
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/387/view/news/read/22642/CrimeCraft-GangWars-Release-Date-Announced-New-Trailer.html -
#145 barmlelyik vendorhoz(bevasarlokocsi a jeluk a terkepen) elmesz, es ott a csavarkulcs ikonra klikkelve tudsz javitani
amugy jatszik valaki ezzel? vettem egy starter kitet sztem egesz jo kis lovolde ez:)
-
#144 Valaki tudja, hogy miként lehet javítani a fegyvereket?
Meg kaptam loot-ba pár kiegészítőt, de nem tudom a weapon customize részen használni. Ez miért van? Az egyik egy terepszínű mod, a másik egy markolat a shotgun-ra. -
#143 up
toljátok még? magyar szövetség van a játékban? -
#142 -
vzajcev #141 Utolsó majd kapcsolja le a villanyt -
#140 ?? kihalta a topik?? -
#139 elég szar már neked ha ez kellemes inkább valóságban :D -
vzajcev #138 Ja van vip-rész is, na ott mi lehet? -
#137 Pedig vannak kellemes helyek is.
-
#136 The login service currently down -
#135 na ez az update nagyon felbassz -.- -
#134 néha elég nagy kuszaság van szerintem nálam se sokáig fog élni ez a játék... -
#133 99.9% -
Supa #132 Igen ezen lehet nevetni...Hasonlitsd ossze egy f2p jatek(mint ez pl)meg egy fizetos sokkalta osszetettebb jatek chatjet(pl EVE).Szerinted melyik jatekban lesz tobb olyan "jatekos"aki csak trollkodni jar be a chatre,meg bosszantani a tobbi jatekost?... -
vzajcev #131 Lolmá: "Fizetős és annyira összetett volt, hogy a hülyék nem játszottak vele" -
#130 Lvl 11-ig eljátszogattam vele, aztán megjelentek az ingyenMMO-s kempelős-sznájperes-anyázós-núbozós-beszólogatós értelmiségiek.
Azóta uninstall és nyugalom:)
Komolyan, ezért volt jó anno a 2002-es Star Wars Galaxies. Fizetős és annyira összetett volt, hogy a hülyék nem játszottak vele:) Casual MMO nemjó. -
vzajcev #129 Haladunk -
#128 Ebbe benne lennék :) Remélem a klubház nem kerül plusz pénzbe -
#127 de mármint ha nem állsz meg, nem fordulsz felé semmi, csak úgy látod ?? ja meg amúgy valahol kiírja hány skill pontom van mert zavar, hogy nem látom, hogy mennyi van -
vzajcev #126 The Minimum System Requirements For CrimeCraft:
Operating System: Windows XP, Vista
Processor: Intel single core 1.6 ghz
Memory: 1 GB RAM
Hard Drive: 6 GB free space
Video Card (graphics): GeForce 7600 class/ATI Radeon X1600
Sound Card: Sound device compatible with DirectX 9.0c
DirectX: DirectX 9.0c
-
vzajcev #125
Ízelítő gameplay:
-
#124 sima 2.8as proci,1.5gb ram,ti hd4670 ez :D közepesen menni fog? -
#123 nem fullon fog neked is futni akkor -
#122 Akinek régi gépe van és tolja a játékot leírná,hogyan fut a gépén? :)
(4-5éves gépre gondolok) -
vzajcev #121 Majd varrunk magunknak vmi. faxa klános cuccot,ingyér -
#120 ja a Gold Bar kerül pénzbe amiért az extra kinézetet meg ruhákat vehetjük... -
#119 amelyik célkeresztnek van 4 kis pöcke is annál -
vzajcev #118 15-en csak meglennénk, egy ezres fejenként meg begyüjthető sztem. -
#117 valaki segíthetne. felveszek egy küldit, x pályán találj meg x dolgot. most akkor hova menjek ezt teljesíteni, mert pl az őröknél csak csaták vannak. ráadásul honnan tudjam melyik őrnél van ez a apálya? -
vzajcev #116 free to play -
#115 össze is dobhatnánk :) -
#114 most akkor ez fizetős lesz? -
#113 figy Thaddeus,ezek a piák meg kések,meg a különböző metal casingok mire jók? -
#112 Miután megérkezel a belvárosba, utána lehet alapítani bandát. 15ropiba kerül...akinek van annyija (mmint a játékban:D), az szóljon. :) -
foxxi #111 Na ne már.. lusta népség.. mi a ráknak van a youtube meg a google??
Más s*ggét nem kéne kinyalni?
Bocs, de ez nagyon unalmas... -
#110 Srácok dobnátok pár ingame képet? Érdekelne, hogy megéri-e leszedni:) -
Thaddeus #109 Igen, mégpedig abból a dobozból ami a prof-hoz kell. Pl a sárga csíkos kell enginek, a zöld gunsmithnek, gyógyszeres meg a chemistrysnek.