Molotov koktél a GTA miatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Ez bemagyarázás, de a kép akkor is a 3-ból van.

A heavy cost. I pay it gladly.

hamotar
imádom a GTA-t most hogy kijött a 2 kieges teljes verzsönös játék, azzal tolom nagggyon jóóóó, ezzel az apcvel lehet szántani a népet, hazamegyek nyomom is neki

Mike at home
szimpla pirózás
csak valahol a határban kellett volna, vagy hátul a kertben
jõvõhéten mi lesz? valakit felnyom a szomszéd mert kolával és mentossal szórakozik?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
magánterületünkön pirózni amerikában bûncselekmény? :o

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

zeli
GTA, GTA2, GTA3, Vice City(vagyis a 4.), San Andreas(5.), GTA4(6.)
ennyi.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Olvasni tudsz-é?
És hol látod ki írva, hogy a 4. részrõl van szó?
Julius Caesar
Mindenki mondja, hogy hülye amcsik. Mostmár nem azért, de szerintem az átlag magyar van annyira hülye (MINIMUM!), mint az amerikai. Nem védem õket, de szerintem elõbb a saját házunk táján kéne rendet rakni. <#rolleyes>

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Jah persze, a szomszéd meg rohant be a gyerekek házába megnézni milyen játékokkal játszanak, és mivel ott volt a polcon a GTA4 ezért egybõl mi más is lehetett volna az pl mondjuk a gyerekes emberi hülyeségen kívül, mint a GTA... szánalmas hogy még ebbõl hírt is gyártanak.
meg az összes konzolt pc-t ja és az zsinternetet is :-DDD

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

ne csodáld, mert az olaj, és a fegyvergyártás nagyobb biznisz mint a játékok miatti rettegés 😄

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

zola2000
igen, de csak a gta mijatt természtes, ticcsuk be a gétéját...

A

GTA 3-ból van a kép. Király játék volt, fõleg mikor beültem a tankba. 😊

BFP4F: Yossarian23

Ja..csodálom,hogy szegény Saddamot vagy a többi ilyen modern kori görnyét nem mentették fel arra hivatkozva,hogy csak a "kill frenzy"-t akarták élõben kipróbálni,mert látták a játékban😊
olyan jó az amcsiknak hogy most van mire fogni azt hogy miért erõszakos állatok az ott élõk... kár hogy gta-nélkül is ugyan ez volt.
A kóla puska sültkrumpli címû dokumentumfilmben pont errõl volt szó. Hogy lehet hogy a fejlett országok közül az usában messze a legmagasabb a gyilkosságok száma, arányosan nézve? De mostmár lehet a gta-ra fogni 😊

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Megnézném hogy a sör mikor gyullad meg...
Attól hogy egy üvegbe rongyot rakok és meggyújtom még nem lesz molotov koktél.

Hülye amerikaiak, itt vesztegetik az idõmet, hogy ilyen hírre reagálok. <#idiota>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Amennyi eszük van a saját házuk elõtt csinálták, ehhez már tényleg amcsinak kell lenni. Ha már mindenféleképp marhulni akartak, akkor mértnem a város másik végén csinálták ezt?
Skynet
Ne legyenek már elavultak ennyire...Most lopjanak lovat,párbajozzanak a nyílt utcán, lasszózzák és húzzák maguk után az embereket,menjenek be pókerszalonba és lõjenek le mindenkit....Van mire fogni,a GTA lejárt..<#idiota>
Jah (N)

Amúgy ennyi értelmük van a korhatár feltüntetésének...
Fresh Duke
A kép nem is a 4-bõl van. -.-

A heavy cost. I pay it gladly.

"16 és 12 éves" ---> hivatalosan az nem 18+? Nem mintha sokat számítana. Tényleg le kéne már venni azokat a bizonyos biztonsági szövegeket a termékekrõl, és hagyni h a probléma megoldja magát.
Régebben is voltak ilyenek, sokkal régebben is voltak ilyenek, különbség annyi, hogy akkor nem tudták a játékokra fogni/nem a játékokra fogták.
A "pirománkodás" enyhébb fokozatai minden gyereknél felbukkantak..lásd nagyítóval fókuszálni vagy tömött gyufás dobozt meggyújtani...de hogy mindig a GTA jöjjön elõ ilyenkor,mintha nem lett volna elég film és valós esemény,amikor ez megtörtént..
LeventeV
azert az erdekes, hogy ezek az esetek csak Amerikaban tortennek... ott tenyleg ennyi hulye van??? a masik, hogy sorbol molotovkoktelt? LOL

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Penge4
Én is játszottam sokat már 12 évesen is a GTA2-vel, mégsem gyújtogattam lángszóróval az embereket az utcán. Mondjuk többnyire azért nem tettem, mert pazarlásnak tartottam a benzint... <#idiota>

http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu

adler30
Minek kell ennyire felháborodni,Amerikában ez teljesen természetes dolog.Még mindig nem szokták meg?<#bdead>

?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!