25
-
#25 Ez bemagyarázás, de a kép akkor is a 3-ból van. -
#24 imádom a GTA-t most hogy kijött a 2 kieges teljes verzsönös játék, azzal tolom nagggyon jóóóó, ezzel az apcvel lehet szántani a népet, hazamegyek nyomom is neki -
#23 szimpla pirózás
csak valahol a határban kellett volna, vagy hátul a kertben
jővőhéten mi lesz? valakit felnyom a szomszéd mert kolával és mentossal szórakozik?
-
#22 magánterületünkön pirózni amerikában bűncselekmény? :o -
#21 GTA, GTA2, GTA3, Vice City(vagyis a 4.), San Andreas(5.), GTA4(6.)
ennyi. -
Higinos #20 Olvasni tudsz-é? -
kanduhr #19 És hol látod ki írva, hogy a 4. részről van szó? -
#18 Mindenki mondja, hogy hülye amcsik. Mostmár nem azért, de szerintem az átlag magyar van annyira hülye (MINIMUM!), mint az amerikai. Nem védem őket, de szerintem előbb a saját házunk táján kéne rendet rakni. -
zidder #17 Jah persze, a szomszéd meg rohant be a gyerekek házába megnézni milyen játékokkal játszanak, és mivel ott volt a polcon a GTA4 ezért egyből mi más is lehetett volna az pl mondjuk a gyerekes emberi hülyeségen kívül, mint a GTA... szánalmas hogy még ebből hírt is gyártanak. -
kissssss #16 meg az összes konzolt pc-t ja és az zsinternetet is :-DDD -
sanyicks #15 ne csodáld, mert az olaj, és a fegyvergyártás nagyobb biznisz mint a játékok miatti rettegés :D -
#14 igen, de csak a gta mijatt természtes, ticcsuk be a gétéját... -
yossarian14 #13 GTA 3-ból van a kép. Király játék volt, főleg mikor beültem a tankba. :) -
xido #12 Ja..csodálom,hogy szegény Saddamot vagy a többi ilyen modern kori görnyét nem mentették fel arra hivatkozva,hogy csak a "kill frenzy"-t akarták élőben kipróbálni,mert látták a játékban:) -
sanyicks #11 olyan jó az amcsiknak hogy most van mire fogni azt hogy miért erőszakos állatok az ott élők... kár hogy gta-nélkül is ugyan ez volt.
A kóla puska sültkrumpli című dokumentumfilmben pont erről volt szó. Hogy lehet hogy a fejlett országok közül az usában messze a legmagasabb a gyilkosságok száma, arányosan nézve? De mostmár lehet a gta-ra fogni :) -
Jimmyke #10 Megnézném hogy a sör mikor gyullad meg...
Attól hogy egy üvegbe rongyot rakok és meggyújtom még nem lesz molotov koktél.
Hülye amerikaiak, itt vesztegetik az időmet, hogy ilyen hírre reagálok. -
Attila1945 #9 Amennyi eszük van a saját házuk előtt csinálták, ehhez már tényleg amcsinak kell lenni. Ha már mindenféleképp marhulni akartak, akkor mértnem a város másik végén csinálták ezt?
-
#8 Ne legyenek már elavultak ennyire...Most lopjanak lovat,párbajozzanak a nyílt utcán, lasszózzák és húzzák maguk után az embereket,menjenek be pókerszalonba és lőjenek le mindenkit....Van mire fogni,a GTA lejárt.. -
JoinR #7 Jah (N)
Amúgy ennyi értelmük van a korhatár feltüntetésének... -
#6 A kép nem is a 4-ből van. -.- -
Eriongtk #5 "16 és 12 éves" ---> hivatalosan az nem 18+? Nem mintha sokat számítana. Tényleg le kéne már venni azokat a bizonyos biztonsági szövegeket a termékekről, és hagyni h a probléma megoldja magát.
Régebben is voltak ilyenek, sokkal régebben is voltak ilyenek, különbség annyi, hogy akkor nem tudták a játékokra fogni/nem a játékokra fogták. -
xido #4 A "pirománkodás" enyhébb fokozatai minden gyereknél felbukkantak..lásd nagyítóval fókuszálni vagy tömött gyufás dobozt meggyújtani...de hogy mindig a GTA jöjjön elő ilyenkor,mintha nem lett volna elég film és valós esemény,amikor ez megtörtént.. -
#3 azert az erdekes, hogy ezek az esetek csak Amerikaban tortennek... ott tenyleg ennyi hulye van??? a masik, hogy sorbol molotovkoktelt? LOL -
#2 Én is játszottam sokat már 12 évesen is a GTA2-vel, mégsem gyújtogattam lángszóróval az embereket az utcán. Mondjuk többnyire azért nem tettem, mert pazarlásnak tartottam a benzint... -
#1 Minek kell ennyire felháborodni,Amerikában ez teljesen természetes dolog.Még mindig nem szokták meg?