25
  • Fresh Duke
    Ez bemagyarázás, de a kép akkor is a 3-ból van.
  • hamotar
    imádom a GTA-t most hogy kijött a 2 kieges teljes verzsönös játék, azzal tolom nagggyon jóóóó, ezzel az apcvel lehet szántani a népet, hazamegyek nyomom is neki
  • Mike at home
    szimpla pirózás
    csak valahol a határban kellett volna, vagy hátul a kertben
    jővőhéten mi lesz? valakit felnyom a szomszéd mert kolával és mentossal szórakozik?

• Mike at home
    magánterületünkön pirózni amerikában bűncselekmény? :o
  • zeli
    GTA, GTA2, GTA3, Vice City(vagyis a 4.), San Andreas(5.), GTA4(6.)
    ennyi.
  • Higinos
    Olvasni tudsz-é?
  • kanduhr
    És hol látod ki írva, hogy a 4. részről van szó?
  • Julius Caesar
    Mindenki mondja, hogy hülye amcsik. Mostmár nem azért, de szerintem az átlag magyar van annyira hülye (MINIMUM!), mint az amerikai. Nem védem őket, de szerintem előbb a saját házunk táján kéne rendet rakni.
  • zidder
    Jah persze, a szomszéd meg rohant be a gyerekek házába megnézni milyen játékokkal játszanak, és mivel ott volt a polcon a GTA4 ezért egyből mi más is lehetett volna az pl mondjuk a gyerekes emberi hülyeségen kívül, mint a GTA... szánalmas hogy még ebből hírt is gyártanak.
  • kissssss
    meg az összes konzolt pc-t ja és az zsinternetet is :-DDD
  • sanyicks
    ne csodáld, mert az olaj, és a fegyvergyártás nagyobb biznisz mint a játékok miatti rettegés :D
  • zola2000
    igen, de csak a gta mijatt természtes, ticcsuk be a gétéját...
  • yossarian14
    GTA 3-ból van a kép. Király játék volt, főleg mikor beültem a tankba. :)
  • xido
    Ja..csodálom,hogy szegény Saddamot vagy a többi ilyen modern kori görnyét nem mentették fel arra hivatkozva,hogy csak a "kill frenzy"-t akarták élőben kipróbálni,mert látták a játékban:)
  • sanyicks
    olyan jó az amcsiknak hogy most van mire fogni azt hogy miért erőszakos állatok az ott élők... kár hogy gta-nélkül is ugyan ez volt.
    A kóla puska sültkrumpli című dokumentumfilmben pont erről volt szó. Hogy lehet hogy a fejlett országok közül az usában messze a legmagasabb a gyilkosságok száma, arányosan nézve? De mostmár lehet a gta-ra fogni :)
  • Jimmyke
    Megnézném hogy a sör mikor gyullad meg...
    Attól hogy egy üvegbe rongyot rakok és meggyújtom még nem lesz molotov koktél.

Hülye amerikaiak, itt vesztegetik az időmet, hogy ilyen hírre reagálok.
  • Attila1945
    Amennyi eszük van a saját házuk előtt csinálták, ehhez már tényleg amcsinak kell lenni. Ha már mindenféleképp marhulni akartak, akkor mértnem a város másik végén csinálták ezt?
  • Skynet
    Ne legyenek már elavultak ennyire...Most lopjanak lovat,párbajozzanak a nyílt utcán, lasszózzák és húzzák maguk után az embereket,menjenek be pókerszalonba és lőjenek le mindenkit....Van mire fogni,a GTA lejárt..
  • JoinR
    Jah (N)

Amúgy ennyi értelmük van a korhatár feltüntetésének...
  • Fresh Duke
    A kép nem is a 4-ből van. -.-
  • Eriongtk
    "16 és 12 éves" ---> hivatalosan az nem 18+? Nem mintha sokat számítana. Tényleg le kéne már venni azokat a bizonyos biztonsági szövegeket a termékekről, és hagyni h a probléma megoldja magát.
    Régebben is voltak ilyenek, sokkal régebben is voltak ilyenek, különbség annyi, hogy akkor nem tudták a játékokra fogni/nem a játékokra fogták.
  • xido
    A "pirománkodás" enyhébb fokozatai minden gyereknél felbukkantak..lásd nagyítóval fókuszálni vagy tömött gyufás dobozt meggyújtani...de hogy mindig a GTA jöjjön elő ilyenkor,mintha nem lett volna elég film és valós esemény,amikor ez megtörtént..
  • LeventeV
    azert az erdekes, hogy ezek az esetek csak Amerikaban tortennek... ott tenyleg ennyi hulye van??? a masik, hogy sorbol molotovkoktelt? LOL
  • Penge4
    Én is játszottam sokat már 12 évesen is a GTA2-vel, mégsem gyújtogattam lángszóróval az embereket az utcán. Mondjuk többnyire azért nem tettem, mert pazarlásnak tartottam a benzint...
  • adler30
    Minek kell ennyire felháborodni,Amerikában ez teljesen természetes dolog.Még mindig nem szokták meg?