8
  • Hoz_Hun
    A Red Dead Redemption és az Alan Wake-t nem lehet egy napon említeni. A RDR egy kiemelkedően jó játék és ezt úgy is értem. Alan Wake pedig egy abszolút közepes játék egy Silent Hill-nek a cipőfűzőjét sem kötheti be.
  • Ender Wiggin #7
    A PoP előző része nekem nagyon bejött. Sajnáltam, hogy egyáltalán filmet csináltak belőle (roboot szagút, újraírt karakterekkel), mert pl. ez azt jelentette, hogy a marketingnek kellett egy új irányt (a filmét) képviselő játék. Engem speciel meg az érdekelt volna, hogy mi lett Elikával...:-D
  • Reg5
    "Kössünk bele a címbe mert az a menő" című rovatukat olvashatták...

A PoP-ért nem kár, ennyire nem kellett volna elcasualosítani.
  • Skynet
    Alan Wake egy totál középjáték,hiába a nagy hype horrorjátékként nem hozta már trailerekben sem a RÉGI Silent Hill játékok szintjét ami etalon a stílusban.
    Thrillerként pedig a Heavy Rain szintjét sem abszolút.
    Jó game de nem kimagasló. No meg ugye Xbox, live nem kell hozzá így nincs para a bantól,rengetegen fogták és warez.
    PoP 86. rókabőr grafika felújítással,nem csodálkozom.
    Blur...Lol ezt biztos említeni akarta bárki?:D
    Lost PLanet 2: az első részhez képest egy gagyi játék lett,ezt szépen mindenhol meg is írták,kár érte de érthető hogy nem fogy.

RDR és SMG2 érthető.
  • Ender Wiggin #4
    "Nem fogynak a címek..." ez aztán magyaros megfogalmazás. Ha már kicsi a szókincs, akkor ne akarjunk egy mechanikusan lefordíthatatlan angol kifejezést meghonosítani, mert nincs értelme a magyar nyelvben.
  • zola2000
    Na majd a kinectimals meg a MOVEsports fogyni fog!

mondjuk ezek közül a prince of persiáért nem kár, a videó alapján megint ilyen nulla kihívással végigrohanós casual nehézségű játéknak tűnik, nem olyan komoly elakadós-enyhén fejtörős játéknak mint a ps2es részek, és a bukott címek közül sok az egyszerű.

Ellenben az smg 2, és az rdr jóféle stílusos játékok lettek, megérdemli a sikert.
  • ata4100
    Mert talán ilyen pofátlanul magas árért senki sem akar játékot venni.
  • gulyasandras
    Fog ez még fogyni.