Megvan az új Pókember
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még azt a pénzt se fogja vissza hozni a sonynak !
Én is személy szerint , jobban örültem volna egy normális 4edik résznek ,ugyan azzal a színésszel ,aki az elsõ 3ban is szerepelt !
Luke - Tom Cruise
Leia - Cameron Diaz
Han Solo - Will Smith
Obi-Wan - Clint Eastwood
Darth Vader - Lawrence Fishbourne
Kojiro ergo sum.
----------------
Luke - Elijah Wood
Leia - Megan Fox (v. Angelina Jolie)
Han Solo - Hugh Jackman (v Nicolas Cage)
Darth Wader - cgi
Jabba - Hugh Laurie
Emperor Palpatine - John Malkovich
...
lol
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szánalmas...
Egyszer felmerült hogy õ a Szekeres Viki, lehet van benne valami...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Nem értem miért nem lehetett folytatni a sztorit, behozni egy komoly akár kozmikus villaint, és úgy felhozni ezt a nevetséges színvonalat.
Ebbõl tutira bolykott lesz amcsiban a spiderman fanok miatt!
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
a sztorik még lehetne másfélék (ez majd 50 év múlva derül ki, hiszen addigra 3-4 reboot lezajlik), de az valóban nagy hátrány, hogy nem lesz egyik reboot sorozatból sem szépen hömpölygõ folyam, mivel 3-4 részt kap egy fõkarakter, aztán megint újrakezdik. 3-4 részben nem nagyon lehet nagyszabású dolgokat mûvelni.
Egyébként az a baj a sok újrakezdéssel, hogy mindig ugyanazt a történetszálat kapjuk, nem halad tovább a story.
Loverman! Te pedig mindig beszólsz valakinek és azt hiszed, hogy különb vagy a többi hozzászólónál! Nem kell válaszolnod, inkább olvasgasd a rendkivül frappáns aláírásodat.
Nem láttam még jó rebootot, minden újítás általában csak lebutítja az eredetit, már annak volt valami esszenciája...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
addigra lesz kb. 10 színész, aki pókot játszott
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
nekem
1. ugy altalaban a faszom tele van a reboottal
2. maga a reboot szo is lassan az 1. miatt irrital
3. rokabor és lehuzas szaga van
4. hiaba reboot, uj es miegymas, semmmi innovacio, kreativbitas, neadjisten IZGALMAS dolog nem lesz benne és egyre szarabb lesz
5. ebben a konkret esetben (spiderman) en nem erzem, hgoy "maris" rebootra lenne szukseg, hisz joforman meg nem telt el annyi ido, hogy kiheverjuk az utolso pokembert
na uff., de ha masnak mas a velemenye, zt tiszteletben tartom ofkorsz.
anti hero
LOL?
na menjenek mar el a picsaba
anti hero
(kár hogy nem lehet hangsúlyozni, mint a filmben az aluljárósgitáros...)
Na, akkor errõl ennyit. Azt hiszem ez mindent elmond, hogy nem tudtak olyan scriptet mutatni Raimi-nek, amire rábólintott volna... :S Pedig már reménykedtem. Nagyon fel kell kötni a gatyájukat, hogy új gárdával és Raimi "nemtetszésével" élvezhetõt alkossanak.
Még a 3 is.
tobey maguire sokkal ismertebb volt a pókember elõtt, több hollywoodi filmben szerepelt. tény, hogy nem a nagy bevételekrõl voltak híresek, de egy pleasantville, vagy wonder boys vagy ice storm, sokkal jobb, mint a pók. ha pedig bevétel kell, a vágta is 100M-s film volt, bár túlértékelt.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Valami normálisabb karaktert igazán találhattak volna már pókembernek. Mindig elbasszák....
Bár nekem engem nem fogott meg Tobey Maguire mint pókember, de ízlések és pofonok...
A hálóját ne magától termelje mint a filmben, a sztorik jobban igazodhatnának a képregényhez stb...
Hihetetlen az egész...nem a szereplõkkel volt a baj sose hanem a jogokat birtokló vállalatokról. "Sam Raimivel, aki még a forgatókönyvet is pocséknak találta" egyszerübb volt új sztorit csinálni mint egy scriptet átirni... az eddigi bevételek több mint pompás volt... na de majd most.
RIP Spiderman comics-movie