3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • FSpofon
    megjelenés 2011 1. negyedév
  • kandras1983
    A 4 éves fiamnak nagyon bejön ez a játék. A Debreceni fórumban a Saturn-ban játszott vele többször mikor ott voltunk.
  • Legend Killer
    engem pont ez tesz kíváncsivá.
  • passatgt
    remélem lesz free roam, mert ez a rendőrösdi kurvára nem érdekel
  • DIESEL DOG #42
    Szvsz a Most Wanted nagyon jól sikerült játék volt, én a mai napig szivesem veszem elé és játszom vele... Az Underground 2 is jó a mai napig, abban leginkább a tuningolási, testreszabási lehetőségek tetszenek.
    Aztán a Carbon-ban már ott volt az ú.n Autosculpt funkció ahol már kényünk-kedvünkre szabhattuk és formálhattuk az autónak szinte minden porcikáját, később persze a Pro Street-ben ez a funkció továbbfejlesztésre került és már nem csak a kinézetet változtatta az autosculpt hanem az autó menet dinamikáját is... leszoritóerő, stb, stb...
    Ha ezekeből az ötletekből összegyúrnának egy játékot aminek van egy minimum Shift szintű grafikája akkor meg lennék elégedve. Sőt ha lenne benne multiplayer akkor az már hab lenne a tortán. Persze online NFS-nek most ott a World de az még igencsak beta, kissé kiforratlan de alakul, és egyre jobb...
    Persze én most csak filozofálok erről, egy autó szimulátorról hangsúlyozom hogy szimulátor és nem arcade jellegű mint az NFS részek túlnyomó része...

MW-ben meg Carbon-ban tetszett a rendőri üldözés, U2-ben a testreszabási lehetőségek tárháza, Pro Street-ben már az tetszett hogy elszakadt az utcai illegális versenyzés világától és inkább a pályára koncentrált a játék, plusz itt került be a törés modell is, ami egy újabb pozitivum volt számomra. Shift-ben a belső nézet az ami nagyon tetszik NFS-ben ez is újdonság ugyanis eddig nem volt és szerintem ez nagyon hiányzott. Ugyanakkor a készitők jobban odafigyelhetnének a fizikára és erre több gondot kellene forditaniuk, hogy az autók irányitása valósághűbb legyen kormánnyal.. vagy billentyűvel akár, bár szvsz ezeket a kaliberű autós játékokat inkább kormánnnyal érdemes játszani...
  • pxxl
    NFSU1 jó volt, a 2-t ki kellett adni, mert az 1 az sovány volt, inkább a második rész volt az igazi NFSU. Utána kezdték el nagyon tolni a marhaságot, ugyanazt játszottuk végig minden évben, aztán jött a prostreet vagy mi (má' a nevére sem emléxem...), végre kiszabadultunk a F&F filmvilágból...aztán megint jött a fos 1000el, és még mindig öntik...

utolsó értemles, legjobb nfs az az 5. rész, a Porsche Unleashed volt :)
  • kastil
    jeee ezaz amig csak kevesen döbbennek rá hogy fos, addig még1 rókabőr. jellemző rá
  • nonicks
    az egy jó játék volt!
  • arty
    az UG1-2 is fos volt, a bajok a hot pursuit 2-vel kezdődtek ... (legalábbis pécén az már a lejtő kezdete volt)
  • nonicks
    Underground 2 óta már fos az egész NFS széria...fossák a szarabbnál szarabb játékokat...
  • szabii98
  • Muttley
    Forráslinket, plz.
  • SL
  • DIESEL DOG #33
  • exidor12
    Megölte szomszédját, mert nem nyert a Need For Speed-ben

Egy magyar férfi, nevezetesen Jakab Attila (shadoweyes) annyira ideges lett, hogy nem nyert a játékban, ezért megölte a szomszéd családot. Öt fős családot megkötözte, majd felgyújtotta. Információk szerint Jakab úr moderátor volt, de gyakran átírta a hozzászólásokat, ezzel kívánta lejáratni a felhasználókat. Sose fogják kiengedni a börtönből.
  • szabii98
    Az már 1 éve megjelent(volna)
  • Legend Killer
    igen, határozottan.

csak a gépigény ne legyen nagy.

profi lesz, ezt tuti kifogom próbálni :D.
  • FSpofon
    az az nfs world ami 2 hét múlva jelenik meg.
  • TopGun
    Ez nem csak online jatek lesz?
  • sapkafej
    miért hiszik azt sokan hogy a széria egyenlő a "rész", "epizód" szavakkal?
  • Firerock
    köszi
  • sanyiute
    én máig NFS U2 leragadtam:) legjobb :D:)
  • bosco05 #24
  • szabii98
    Am sem shift lesz hanem Hot Pursuit.A HP be van már jelentve, a Shift meg találgatás
  • 12346
    erre viszont kíváncsi vagyok. nfs 3-4 - plusz porsche. csak ugye az más téma...- óta nem lehetett egy jót játszani a fogyigyerekes, játékautós fnf klónok miatt. bár már nem nagyon játszom, azért ezt megnézném.
  • Grove4
    Hagyják már szünetelni kicsit ezt az NFS-t!
  • Muttley
    Ha csobbanunk egyet magyar nyeeeftan habjaiba, akk az még igaz is lehet. Csak viszonyítás kérdése. Ilyenre tényleg nem volt példa. :D Más kérdés ki mit lát bele a mondatba.
    Láthatóan szíved csücske az NFS Shift. Mitűűű? :D
  • zkas
    akkor talán majd ez tetszeni fog :)
  • [HUN]FaTaL
    Jó volt az a sok hulladék után :)
  • pxxl
    LOOOOOOOOOL Wiki

"A Need for Speed SHIFT eddig példátlan hitelességgel reprodukálja a legmodernebb autókkal való versenyzés élethű érzését."
  • tommygear
  • LaszloLedzenyi
    egy újabb arcade.....nem sok értelme van ennek, vmi új dolgot is kitalálhatna az EA
  • samsung123
    fizikához szerintem alegjobb az OVERHAUL mod, grafikához pedig SUNMOD. ja és a 2 DLC ami csak xboxra(ferrari és exotic autók) jelnt meg az is elérhető pc-re

link:
    modok
  • Legend Killer
    engem már régóta nem érdekel ez a széria, igazság szerint autós géjmekből F1 ami érdekel, de ugye arról meg tudjuk, hogy évek óta nincs pécén, majd most jön egy, ha minden jól alakul.

ok, az ilyen gta cuccok jöhetnek, de az kotyvasz, mixelt kevert cucc. nem csak autó van benne, hanem akció.

nem is tudom melyik volt a leguccsó, amit nyomtam ebből a need for speed szériából... most wanted? v előtte lévő vmelyik? fene se tudja.

vhogy nem köt le.

ilyen fast and furious feelingje van :D... nemtom jól írtam a film címét. az a film bejött, a játék meg egy darabig oké volt, aztán már nem érdekelt, mondom, a most wanted, v melyik rész óta nem figyelem... bár azzal se játszottam sokat, csak nem ugrik be a rész neve.

emlékszem, egyik régi nfs játékkal nyomtam kis koromban, ahol zsaru is lehettél egyik módban és kergethetted a rossz fiúkat. az jó volt :D.

ezzel persze nem azt mondom, h az újak szarok, de na... vhogy nem érdekel.

meg manapság minden géjm egyre gépigényesebbek, bekaphatják a faszom, lassan má náza szintű gép kell... még1márióhoz is :D. ez persze csak vicc, de eléggé gyorsan halad a gép tunningolás, aztán meg akinek erre nincs pénze, hogy tartsa a lépést a modern korral, technikával, annak cumi van.
    szerencsémre nekem éppenséggel egy egész jó gépecském van, úgy, hogy, ha ennek a szériának a gépigénye elfogadható lesz, megnézem talán mit tud.
  • Kongy
    Újabb fostalicska NFS folytatása. Grat a kibaszott EA-nek.
  • Legend Killer
    csináljátok ti a játékot.
  • Firerock
    modokhoz tudnál leírást,linket adni?:D
  • samsung123
    Hát ha azt kihagyják, ami a legerősebb része volt a Shiftnek (a belső nézet), legéppisztojozok mindenkit
  • DIESEL DOG #8
    Inkább "gyúrnák" össze a Most Wanted-et meg az Underground 2-őt, rakjanak alá egy minimum Shift szintű grafikát, meg tisztességes fizikát aztán ennyivel rendben is lennénk... a törésmodell már csak hab lenne a tortán... jó pl. Pro Street-ben ott volt a törésmodell, de szvsz nem volt valami reális...
  • SL
    remélem lesz benne cockpit nézet :D