3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • hellboy4591
    #3115
    Akit érdekel, Windows 10-en újra játszható a játék. Nekem se 8-on, se 8.1-en nem volt hajlandó elindulni, ezen probléma mentesen elindult. :)
  • mk452001
    #3114
    Köszönöm, de már megoldottam.
  • mk452001
    #3113
    Sziasztok, lenne egy kisebb bajom a játékkal...
    Feltelepítettem, és akárhányszor, akárhogy akarom elindítani, lenyomja az intrót, kéri az autologos dolgokat, majd a főmenüben megjelenik össz-visz az alsó sor (szint, pénz), ezután kidob hibajelentéssel...
    Erre van valami megoldás?
  • sertrex
    #3112
    Help me, valaki! Originre visszatöltöttem Shift 2-őt hosszú idő után, utána dlc. Belépek, karrier, verseny indítása és kilép hibaüzenettel, Shift 2.exe leállt windows keresi a hiba okát. Ismerős? Járt már valaki így? És ha igen, mi a megoldás? Ja, Win 7 home 64bit.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.08.28. 17:29:33
  • Danecay
    #3111
    Mondjuk én ha felkérnék egy profi versenyzőt játékot tesztelni, biztosan nem egy Logitech Formula Force EX-et nyonék a kezébe, főleg úgy, hogy a játék támogatja a 900 fokos kormányelfordulást is. :)
  • samsung123
    #3110
    Köszi az infót! Ki fogom próbálni. Majd leÍrom tapasztalataimat róla, mert eddig is moddolt fizikával nyomtam (bár már elég rég) Dea lírás alapján jól hangzik :)
  • tutuhawer #3109
    4 hónapos szünet után egy hozzászólás:
    http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=41178
    A nogripracing honlapján új fizikával,gumikkal, FFB-vel foglalkozó mod van, egy próbára ajánlom mindenkinek, én is épp most töltöm le. Fasza lenne pár visszajelzés itt az sg fórumtopikban, hogy legalább lássuk, kinek mennyire tetszik-nem tetszik stb stb.
  • samsung123
    #3108
    Szia, visszaolvasva le lett írva párszor!
  • ToMM23
    #3107
    Sziasztok! Valaki le írná lépésről lépésre hogyan kell kicsomagolni a játékot? Meg melyik program kell hozzá. Előre is köszönöm szépen annak aki segít:) !
  • lac coo
    #3106
    Mi is reménykedünk , Norbi ....! :)))
    De ez nem az SMS -től jön, ez már tisztán látszik :D
  • CamelX
    #3105
    Ááá, komoly a forma :) semmi fikázás, mégis objektivitás :)
  • Szabi #3104
  • Cortinaar
    #3103
    A lényeg, hogy 70%-nál járok és nem fogom/akarom újra kezdeni, rengeteg időt beleöltem.
    Most jelenleg az van, hogy amikor belépek, akkor kiírja, hogy password is invalid, majd betölti a mentett állásomat, de online nem tudok játszani, mert amikor csatlakoznék az autologba, ugyanazt írja ki és visszalép a menübe. Nem ajánlja fel a kód újbóli beírását. Mekkora hülyeség ez? Egyszer elgépeled a jelszót, vagy Originben megváltoztatod és annyi.
    Én kb. 1 éve megváltoztattam az Origin jelszavamat, azóta Win8-at telepítettem és a játékot is újraraktam természetesen. Bemásoltam a mentésemet, majd az fogadott, amit fentebb leírtam. Nem is ad lehetőséget a jelszó beírására, csak azt írja, hogy nem jó és belép a játékba offline mód. Találtam egy 2013-as szeptemberi EA leírást, amit be is másoltam és ott írják is, hogy elnézést ezért. De az a baj, hogy amit leírnak megoldásnak (5 pontban) az nem működik. Ha törlöm a profil fájlt, akkor engedi a jelszót, csak előröl kezdi a játékot. Amint bemásolom a régi állásomat, akkor már invalid password, mert a profil fájl a régi jelszót mentette el. F4-el belementem, de nincs benne átírható sor, tehát nem tudok online játszani.
    (A world meg ingerel mostanában, pedig ott szoktam tolni, de most csak gyémántozni járok fel. Az összes beígért változás elmaradt, tele van csalókkal, utálok így versenyezni. Pedig jól megy, szoktam is nyerni rendesen a kedvenc pályáimon.Csak most nem látom értelmét versenyezni)
  • tutuhawer #3102
    elég balfasz megoldásnak látom én is. Ha visszamész a karrierben 1-es szintre TE, mint az autologban, originben TE néven levő pilóta, akkor az autologos eredményeid megmaradnak? Csak a karrier van a mi gépünkön, az online cuccok az ő szerverükön? Mert a karriert végig lehet újra tolni, az annyira nem nagy veszteség. /mondom úgy, hogy nem eredeti a játékom/
    Van viszont PS3-ra érvényes kódom, elcserélném PC-s Shift2 kódra
  • Cortinaar
    #3101

    Ekkora egy viccet. Amennyiben beírtad a jelszót, s véletlenül elgépelted, ninc sélyed a javításra, hanem beenged a játékba, de online nem mehetsz játszani, s nem tudod módosítani a jelszót.
    Nevetséges.

    Ezt találtam, de nem működik:

    Due to removing the password changer feature from NFS Shift 2 Unleashed you will lock your account from Autolog by changing your Origin password.

    You can resolve this issue by reverting your Origin password changes or by deleting your NFS Shift 2 Unleashed save game file. After deleting your save game file you will be able to log into Autolog again.

    Please note: Deleting your save game file will remove all career progress; you may wish to backup your file. If you choose to keep the save game file you can play single-player career but will not be able to connect to Autolog. Unfortunately it is not possible to retain your career mode progress and still be able to connect to Autolog if you have recently changed your password. We would like to apologize for any inconvenience this may cause and thank you for your understanding.

    If you decide to delete your save games for NFS Shift 2 Unleashed please follow the steps below (Windows 7):
    1.Go to the start menu and choose Documents
    2.Open the SHIFT 2 UNLEASHED folder
    3.Open the profiles folder
    4.Right-click on the default.sav file and select delete. Please note: this will erase all single-player progress.
    5.After deleting your save game file you will be able to log into Autolog again.
  • Cortinaar
    #3100
    Sziasztok!

    Kb. egy év kihagyás után újra feltelepítettem a Shift2-őt.
    Bemásoltam a profilomat, de korábban megváltoztattam az Origin jelszót, így azt írja, hogy Password is invalid. Csak akkor ajánlja fel az új jelszó megadását, amennyiben kitörlöm a profile fájlt, de akkor meg előröl kell kezdeni a játékot. Van valami ötletetek, hogy a régi mentésemmel hogyan lehet megcsinálni, hogy kérje a jelszót?

    Köszönöm

    G
  • tutuhawer #3099
    egyéb modokat tettél még hozzá? Van, amit itt is használnak, és elég jól sikerült cuccok. Én a lengyel modot erőltetem. Ami vicc: a legtöbb nfs-fórumban, ahol a legelsőtől kezdve a legutolsó nfs-ig mindennel foglalkoznak, alig találni említést egyáltalán modokról. (Értsd: nem ismerik, nem ajánlják egymásnak, nem javítják a játékot, nem játszanak már vele). Én bánom, hogy jóval korábban nem kezdtem el, szívesen mentem volna online, meg az autolog is tetszett volna stb stb stb. Pont a modokkal az ilyen amatőr kormányosoknak való lenne, mint én, aki a komoly szimulátorokhoz nem annyira ért, mert amatőr. Meg te nfs worldből jössz, és nem tudom, mennyire vágod a közösségi részét, azaz mennyi eseményen vettél részt , de azok nagyját itt is meg lehetett volna rendezni akár a TCM szervezésében, pl: szépségverseny, időmérés, közös touristenfahrten a ringen stb stb... Belegondoltál, mekkora kihagyott ziccer, és sehol se találtam ilyet magyar szervezésben, de nemzetköziben se.
  • boomsakalaka88
    #3098
    Heló :) igen ott néztem én is de semmi csak metallica skin van hozzá :( illetve egy orosz oldalon találtam egyet de ez nem szeretne működni :( http://nfs-game.com/load/need_for_speed_shift/patchi_mody/mitsubishi_eclipse_gsx_1995_dlja_shift_2_unleashed/45-1-0-449
  • tutuhawer #3097
    Szasz, nogripracingem nem találtam hirtelen
  • boomsakalaka88
    #3096
    Sziasztok tudna valaki adni nekem egy eclips gsx -et ?:) vagy valami linket bedobni ahonnan le lehet szedni ? az ucp patch-et felraktam de sehol nem találok eclipset pedig létezik :( köszönöm a segítséget előre is.
  • Szabi #3095
    nincs valakinek Forza4 mini image-e ? :D
  • Béla9248
    #3094
    Sziasztok! Tegnap elkezdtem nagy unalmamban a gamet és olyan gondba vagyis lehetséges hogy ez van de sajna nem találok szervereket multiban! Bár lehet rosszul csinálok valamit....
  • ntex
    #3093
    nekem sajna csak billentyűzetem van de pár autónál van olyan hogy kanyarodok és "túlbillen" az autó vagy nem tudom hogy írjam, szóval túlfordul mikor már elengedtem a kanyarodást, ez meg ahhoz vezet hogy korrigálnom kell és berosál az autó. Nincs valami tweak erre vagy mod?
  • tutuhawer #3092
    a lengyel moddal a kormányomat tekerve, elég nehéz a karrier, mentem párat, és tényleg minél gyorsabb az autóm, annál nehezebb sok esetben. EZ a gépi ellenfél... ők nem olyan szabályok szerint mennek, mint mi. Egyébként biztos vagyok benne, hogy a kontrolleres, billentyűs assist sofőrök a kormányt ide-oda rángatva mindenkit megelőznek és a füvön se csúszik meg nekik a Supra sem. Csak ilyen videókat láni szinte a tube-on. A multiplayer ezért lenne csábító, egymás ellen normális versenyeken
  • ntex
    #3091
    Az NFS-ekben mindig is az volt a vicc hogy nincs különbség abban hogy szénné tuningolt, vagy alap verdával mész. A gép a te autód "szintjéhez" igazítja az AI autóit. Annyi a különbség hogy széttuningolttal minden gyorsabban történik a nagy sebességek miatt ezért nehezebbnek tűnik.

    Tegnapi példa: Karrier mód Retro fejezetébe belekezdtem, mondom megnézzük mit alkotok egy fullos Toyota Supraval. Feltuningoltam Works szintre, elindítottam az első futamot valami mocskosul szűk pályán. Esélytelennek éreztem a győzelmet mert egyszerűen nem tudtam előzni a szűk pálya miatt, meg a gép gyorsasága miatt, ha meg megpróbáltam és nekikoccantam valakinek az utána biztos hogy a falhoz kent vagy belém jött hátulról és kiperdített.

    Mondom oké, kipróbálok egy másik autót. Vettem egy Corolla-t, full alap kiszerelésben elindítottam ugyanazt a versenyt.

    Eredmény: Első két kanyarban leelőztem mindenkit. Tehát lehet azt mondom aki nem akar szenvedni careerben álljon minden versenynél alap autóval a starthoz :D Csak az tuningoljon aki szereti a kihívást. Amúgy ez minden NFS epizódban így volt...
  • tutuhawer #3090
    Kösziköszi, örülök, ha tetszik. A magam szórakoztatására még fogok talán videózgatni ilyen time attack-szerű futamokat, és megnézem, hogy a valóságban mennyit ment a gép és örülni fogok :D Nem mintha lenne valóságalapja, csak akkor azt mondhatom, annyira nem is szar, mint amennyire lehetne a játék.
  • darki81
    #3089
  • tutuhawer #3088
    A skyline-nal is készült egy, hasonlóan mint a valóságban, Ebisu West a pálya: LINK
    itt az eredeti videó japánból:
    LINK
  • tutuhawer #3087
    Szevasztok, jobb híján videóztam egyet. Szeretek a kevéssé tuningolt gépekkel menni itt-ott, gondoltam, betolom a videót ide is:
    LINK
  • ntex
    #3086
    Közben rájöttem, diffit is fejleszteni kellett
  • darki81
    #3085
    bekel állítani a váltót, vagy ráváltasz :)
  • ntex
    #3084
    Nem tudom valaki olvassa-e még a topicot, de lenne egy szerencsétlen kérdésem mert elég idegesítő dologba futottam amire egyelőre nem találtam megoldást.

    Arról lenne szó hogy vettem egy BMW M3 E46-ost, amin tuningoltam is hogy a Modern C eventeknek azzal álljak neki. Viszont az autó elég furán viselkedik. 1-es 2-es fokozatban rendesen gyorsul, még 3-asban is. Viszont miután 4-es fokozatba váltok az motor elkezd felpörögni mint mikor elkapar az autó de alig gyorsulok, 5-ösbe váltva ugyanígy kipörög és alig gyorsul, 6-osban szintén. És így elég idegesítő menni, folyton max fordulaton van a motor csak így tudok haladni. Mit kéne beállítani hogy normálisan vegye a fokozatokat és ne így gyorsuljon?
  • tutuhawer #3083
    A Tescoban 20% kedvezmény van autós játékokra, és a PC sorban PS3-as Shift2-k sorakoztak... gondoltam, én vagyok a hülye, és ők meg jobban tudják... Én hülye vagyok, az nyilvánvaló, ők meg bizony jól tudták, hogy hülye vagyok, és meg is veszem; a PS3-as kód, ami 12 jegyből áll, eléggé érvénytelen az originbe beírva. Zsír :)
  • tutuhawer #3082
    kaptam egy 12 számjegyű kódot, de nem érvényes, azt mondja az origin. Kár, sajnos az offline marad így
  • audi s8
    #3081
    Akarja biza'! :) A kódról nem tudok mit írni. Nekem pc játékhoz kapott pc kódom van.
  • tutuhawer #3080
    újratelepítem majd, ha megkapom a kódot azért... crackelt exét mégse lásson , ha hitelesíteni akarja. Akarja? Tudja hietelesíteni a kódom, mert PS3-as kód lesz, az PC-re is jó?
  • audi s8
    #3079
    Az origines dolgot nem tudom. Én úgy csinálom mindig, hogy játék feltelepít, autolog belép, és enter. Tűzfalon átenged és megvan.
  • tutuhawer #3078
    originen belépve a "redeem code" menüben kell aktiválnom a játékomat, és a játékba belépve már az e-mailemet beírva simán megy minden? Így aktiválom? /Még sose volt eredeti játékom.... /
  • tutuhawer #3077
    a paganit nem kommentálom... Mercedes motor körötte egy aero csomaggal... Ellenben győri vagyok, az audi TT nagy király, itt készül a motor bele, naná, hogy király gép... :D
    Most kicsi off, viszlát később

  • audi s8
    #3076
    Megpróbálom! Csinálok az eredetiről egy mentés, aztán felülírom. A videóban a Pagani szépen hasít, meg kell hagyni.