4
-
enzim #4 A Tények azért olyan amilyen, mert kisebb költségvetésből kell gazdálkodni, 6 riporterre jut 4 stáb, valamint a legtöbb felvételt külsős TV-ktől kapják, mert egyszerűen nincs pénz helyszínre menni... Arról nem is beszélve, hogy az igazán minőségi híreket már nem is lehet ennyi pénzből megcsinálni. Nem védem őket, csak tényleg nehéz szarból várat építeni pár óra alatt. -
TeDDyRuSh #3 Nem tudom, de furcsálom, hogy meg voltak vele elégedve. Folyamatosan azt a híreket kaptuk, hogy mindig második a csatorna. Az a pár "Tuti Ász" műsorukon kívül elég sok bukta volt a repertoárban. Néha olyan dolgokat vállaltak be, ami mindenki számára tiszta volt, hogy bukásra van ítélve. Kifejezetten érezhető volt, hogy sokaszor az árra mentek. A spórolás meg kifejezetten érezhető zavaró volt.
Nekem a legnagyobb csalódás a Tények. Sokkal gyengébb, vagy second hand híreket tolnak. Én reménykedek egy olyan vezérben, aki jobban átlátja a dolgokat és komoly célnak tűzi ki, hogy lenyomja a konkurenst. -
bmw #2 Az igazat ugysem irjak le.... -
enzim #1 Nemtom ezt a búcsúszöveget honnan szedtétek, de kb. a fele nem is ugyanaz, mint amit mondott a körüzenetben...