18
  • bippo
    Ja, nem tudtam, hogy úgy érted, hogy "csak" gagyi. Valóban vannak rosszabbak, azokat tényleg jobb, ha nem nézik. görcs ikrekről nem hallottam, Ed-et láttam, de nagy agyfolyás.
    Mr. Bean tényleg jó. Meg az Airbender is biztos jó rajzfilm, nem ismerem. Amennyit láttam belőle, annak alapján jónak tűnt.
    Amúgy az Airbender régebb óta Avatar, mint a film. A moziban pont azért került le az elejéről, mert Cameron bekavart.
  • Dj Saby
    "A legjobb filmek júliusban érkeznek?" A cím rossz!! Így cím alapján egyik sem érdekel egy hangyányit sem!
  • winnie
    "A kedvencünk a Tini Titánok (remélem nem filmesítik meg)"

a teen titans régi dc-s szuperhős csapat a 60-as évekből, mérget vehetsz rá, hogy lesz belőle film, mint ahogy arra is, hogy az nem a rajzfilm alapján fog készülni.
  • asdasdasd
    Mármint, hogy Cameron a sokkal régebbi rajzfilm miatt választotta az Avatar címet?
  • Hoz_Hun
    Elismerem, hogy én csak olyan fél szemmel láttam, úgy hogy nem tudom megítélni, csak fölkaptam a vizet, hogy mit filmesítenek meg. Ráadásul nem tudok elszakadni a gondolatól, hogy csak a név azonosságot akarják meglovagolni (Avatar: The Last Airbender).
  • Hoz_Hun
    Azért mert az "csak" gagyi, nem pedig egy rakás szemét mint pl a görcs ikrek, meg az Ed Ed meg Ed vagy mi.
    A kedvencünk a Tini Titánok (remélem nem filmesítik meg) és a gyerekek még imádják a Mr. Bean-t (rajzfilm).
  • Derapo
    A léghajlító nem is gagyi. Az én gyerekeim is ezt nézték,én is leszóltam,de azóta már összes részt nézem.:)
  • bippo
    OFF
    gagyi rajzfilmnek <-> amit néha a gyerekeim megnéznek
    Ha gagyi, akkor miért engeded, hogy nézzék?
  • KomiWwW
    Nolan-nek 8 filmje volt eddig abból 4 az csak 50% :)
  • kalapos01
    Mármint fordítva, nem? Kubricknak minden második filmje van ott, Nolannek a 80%-a.
  • KomiWwW
    Azért Christopher Nolan még csak épp megközelíti Stanley Kubrick IMDB-s rekordját mert neki 16 rendezett filmjéből 9 került be a TOP250-be.
  • winnie
    meg is lep, hogy csak nem sokkal lemaradva második az eredet mögött. azt hittem, a tetovált lány érdekelni fogja a népet, de gondolom megvárják a hollywoodi remake-et.
  • Hoz_Hun
    Az utolsó léghajlító... micsoda filmek... ez ugye annak a gagyi rajzfilmnek a filmváltozata, (amit néha a gyerekeim megnéznek)... hihetetlen mire van pénze pár filmgyártónak.
    A cikk címére válaszolva: NEM! Nem júliusban érkeznek az év legjobb filmjei. Szerintem ez mind gagyi vagy középszerű lesz.
  • Zolthen
    Én megvárom inkább az augusztusi filmkínálatot, ezekre még sávszélességet se pazarolnék, hogy letöltsem őket.
  • Tetsuo
    Jah csak kar, hogy a sablongonosszal elb*sztak. A gyoztesek irjak a tortenelmet..
  • BAk3R
    Egyedül az Inception ér valamit, de arra meg örülök, hogy nem tudok elmenni moziba, látom, hogy egyből szinkronos lesz....
  • PJack
    Inceptiont nagyon várjuk :o
  • Wittgen
    A tetovált lány és annak 2 folytatása nagyon jó kis filmek, csak ajánlani tudom őket. Persze főleg azoknak, akik szeretik a krimit, az összeesküvéseket és nem riadnak meg a filmben megjelenő durva és erőszakos dolgoktól.