4
-
#4 Egyszerűen dühítő a film.
Innom kellett utána egy sört, mert felmérgeltem magam rajta.
Egyszerűen olyan jó poénokat lehetett volna csinálni, erre tele van idiótákkal a film.
Azt érdekes módon senki sem vette észre, hogy a toi toi budi oldala tele volt mackómancs nyommal, az idióta főhős egy retek videófelvevőt nem volt képes normálisan beüzemelni.
Pont a wc-s jelenet előtt látta az egyik kis kijelzőn, hogy a csapdában van az állat, amiről kiderült, hogy az a plüss állatka.
Ha normálisan csinálta volna a dolgot, akkor videófelvevővel megörökíthette volna, ahogy az igazi állat odacsempészi a csapdába a plüss állatot, és bukta.
Lett volna bizonyítéka.
De, persze tudom, akkor nem lett volna érdekes a folytatás.
De igen.
Az állatok mondjuk az egész családot terrorizálhatták volna, és az emberi mivoltot, épelméjűséget sem kellett volna megkérdőjelezni.
Sajnálom, de számomra borzalmas volt a film. Idegesítő és szánalmas...
áááá, mág most is feldühít. -
bencus11 #3 A másik meg,hogy apuka/anyuka is inkább olyan filmre viszi el gyerkőcöt, amit ő is élvezhet(pl. toy story),ez viszont felnőtt fejjel is inkább bugyuta,fárasztó maszlag.. -
bippo #2 Ebben igazad van, de amúgy nem olvastam még pozitív kritikát a filmről, tehát az is benne lehet a rossz szereplésben , hogy a film sem nagy eresztés. -
endrev #1 Ezen nem kell csodálkozni, amikor mindenki az Alkonyatra zúdul be. A piacnak már csak egy kis része megy el egy másik filmre IS, és ha el is megy, akkor is ott a Perzsia hercege meg a Toy Story 3.
Tehát megosztott a piac, és a tinirajongás győzött, amikor anyuci megkérdezte, hogy Alkonyat vagy egyéb x. Nem a filmmel van gond, nem is a műfajjal, hanem az időzítéssel, tehát a lineáris választékbővítéssel.