12
-
Ender Wiggin #12 Akkor egyedül vagy ezzel. A WoW a legszarabb sci-fik egyike (még parodizálni sem kellett volna, megállnál a helyét a vígjátékok között is), Spielberg szégyene. Cruise pedig az idióta scientológiai kirohanásaival egy időben megszűnt komolyan vehető színésznek lenni. Már a Lions For Lambs forgatását záró banketten sem volt hajlandó egy asztalhoz ülni vele Meryl Streep és R. Redford. Vicc az egész ember. -
kanduhr #11 Megnéztem, de nem látok olyat, amiről beszélsz. -
Loverman #10 nézd már meg a legutóbbi 4-5 filmjét, mind alig hozzott a gyártási költségen felül. persze ez gyakorlatilag nem jelent bukást de úgy igen hogyha sokkal többet is hozhattak volna a konyhára. és ha "megnézik" mint ahogy állítod akkor nem bukdácsolna így. -
Loverman #9 *fan -
fozerl #8 Pedig sztem nem rossz. Pedig nem vagyok Cameron Diaz fun. -
Bhalage #7 Tom maradjon Les Grossman karakterenel
:DDD -
#6 Miért volt béna? Csak kérdezem, hogy szerinted melyik jelenete volt gyenge, mert szerintem mindegyik kurva jó volt.
Remek színész és pont, az emberek meg nem azért nem nézik a filmjeit, mert "rossz arc". -
Ender Wiggin #5 Nekem úgy rémlik, hogy a Valkyrie, a Lions For Lambs és a War of the Worlds is bukott. Sőt utóbbiban ez a színészzseni is nagyon nagyon béna volt.... -
kanduhr #4 "akkor ezért hasalnak el a filmjei?" Hibádzik a többesszám. Ez az első olyan filmje, ami rosszul teljesít, azonban Amerikán kívül még be sem mutatták.
"mert a többség, amely mint színészre kíváncsi rá, nem nézi meg őket. a netes többség meg úgyis csak annyit dilemmázik hogy most letöltse-e vagy ne"
De megnézik, mert még mindig kurva jó színész, és az is marad. Minden színész filmes karrierjében vannak mélypontok, rosszul választott szerepek.
Szóval ne keverjük már össze Nic Cage-el. -
Loverman #3 akkor ezért hasalnak el a filmjei? ahá értem. mert a többség, amely mint színészre kíváncsi rá, nem nézi meg őket. a netes többség meg úgyis csak annyit dilemmázik hogy most letöltse-e vagy ne -
winnie #2 max a bulvárrajongók kérdőjelezik meg. a többség azért mint színészre kíváncsi rá, nem mint magánemberre. -
Ender Wiggin #1 Szegény Tom elég nagy bohócot csinált magából az elmúlt pár évben, még ha feltételezzük, hogy jó színész is, a hitelessége megkérdőjeleződött a kirohanásai miatt.