Nagyot hasalt Tom Cruise új akciófilmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor egyedül vagy ezzel. A WoW a legszarabb sci-fik egyike (még parodizálni sem kellett volna, megállnál a helyét a vígjátékok között is), Spielberg szégyene. Cruise pedig az idióta scientológiai kirohanásaival egy idõben megszûnt komolyan vehetõ színésznek lenni. Már a Lions For Lambs forgatását záró banketten sem volt hajlandó egy asztalhoz ülni vele Meryl Streep és R. Redford. Vicc az egész ember.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Megnéztem, de nem látok olyat, amirõl beszélsz.
nézd már meg a legutóbbi 4-5 filmjét, mind alig hozzott a gyártási költségen felül. persze ez gyakorlatilag nem jelent bukást de úgy igen hogyha sokkal többet is hozhattak volna a konyhára. és ha "megnézik" mint ahogy állítod akkor nem bukdácsolna így.
*fan
Pedig sztem nem rossz. Pedig nem vagyok Cameron Diaz fun.
Tom maradjon Les Grossman karakterenel
😄DD
😄DD
anti hero
Miért volt béna? Csak kérdezem, hogy szerinted melyik jelenete volt gyenge, mert szerintem mindegyik kurva jó volt.
Remek színész és pont, az emberek meg nem azért nem nézik a filmjeit, mert "rossz arc".
Remek színész és pont, az emberek meg nem azért nem nézik a filmjeit, mert "rossz arc".
Gaming is believing.
Nekem úgy rémlik, hogy a Valkyrie, a Lions For Lambs és a War of the Worlds is bukott. Sõt utóbbiban ez a színészzseni is nagyon nagyon béna volt....
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
"akkor ezért hasalnak el a filmjei?" Hibádzik a többesszám. Ez az elsõ olyan filmje, ami rosszul teljesít, azonban Amerikán kívül még be sem mutatták.
"mert a többség, amely mint színészre kíváncsi rá, nem nézi meg õket. a netes többség meg úgyis csak annyit dilemmázik hogy most letöltse-e vagy ne"
De megnézik, mert még mindig kurva jó színész, és az is marad. Minden színész filmes karrierjében vannak mélypontok, rosszul választott szerepek.
Szóval ne keverjük már össze Nic Cage-el.
"mert a többség, amely mint színészre kíváncsi rá, nem nézi meg õket. a netes többség meg úgyis csak annyit dilemmázik hogy most letöltse-e vagy ne"
De megnézik, mert még mindig kurva jó színész, és az is marad. Minden színész filmes karrierjében vannak mélypontok, rosszul választott szerepek.
Szóval ne keverjük már össze Nic Cage-el.
akkor ezért hasalnak el a filmjei? ahá értem. mert a többség, amely mint színészre kíváncsi rá, nem nézi meg õket. a netes többség meg úgyis csak annyit dilemmázik hogy most letöltse-e vagy ne
max a bulvárrajongók kérdõjelezik meg. a többség azért mint színészre kíváncsi rá, nem mint magánemberre.
Szegény Tom elég nagy bohócot csinált magából az elmúlt pár évben, még ha feltételezzük, hogy jó színész is, a hitelessége megkérdõjelezõdött a kirohanásai miatt.