14
-
Piccolo #14 1. Mivel már a Xi is volt PC-re ez nem akkora szenzáció. De aki várta az örül neki.
2. Ne legyetek már ennyire csóró mentalitásúak! Igen fizető és akármennyire is megdöbbent ez néhány embert, a pénzért minőséget árulnak. ( többet ésszel mint pénzzel? együtt már próbáltátok? ). Amúgy ebbe a havi díjba senki nem rokkan bele, akinek van PC-je.
3. Aki szereti az FF szériát, az ne kerülje el azért mert MMO. Ugyanúgy jó története van ám. Nem sima MMO, hanem MMORPG: -
#13 Online fizetős mmorpg.
Ez tényleg messze elkerülős lesz számomra is. -
Szefmester #12 Minden részben más a környezet. Egyedül pár név és a Chocobo-k maradnak közösnek. -
vg #11 Ezt nagyon új mondod, mintha valami nagy szám lenne, hogy jön pc-re... tudod hány -ingyenes- mmog játék van pc-re, jóbarátom? Ámulj! Amúgy magyaroszágon lesz van 2 előfizetője, nagy biznisz... -
looboo #10 A tavalyi E3-as bejelentes ota tudni, hogy PC-re és PS3-ra jon a játék.. sot az FF11-el ellentetben ezt elsosorban PC-re fejlesztik, majd PS-re portoljak.
A 2010-es E3-on csak PC-n futo verzio volt kinn.
A PC-s alpha teszt marcius vagy aprilis ota folyik, mara mar tobb tizezer tesztelovel es kiszivargott anyaggal. Juliusban indul a beta.
Szal igen, a legelso naptol fogva jon PC-re. -
#9 Mi ebben a nagy meglepetés?
Az FF XI. is volt és van is PC-re, mert MMO, mert fizetős... ez a is az lesz, ez is jön PC-re, ezt is messziről elkerülöm. -
#8 Online? MMORPG? Így akkor nem fog érdekelni, mivel FF engem a story érdekel és nem holmi multizásra. -
#7 FF14? Akkor inkább a Dragon Ball Online jöhetne már európába! -
nohea #6 Naja, ezt már jóval E3 előtt is lehetett tudni, nemcsak pletyka-szinten... -
#5 Bármilyen hihetetlen,ezért végső fantázia a neve. Minden rész egy más fantáziavilágban játszódik. -
#4 elofizeteses lesz a jatek? -
feamatar #3 ez már a Wizardry-Ultima duónál is hasonlóan volt, a Might and Magic széria pedig különsöképp magas fokon űzte a lowtechből hightechbe való átmenetelt egy játékon belül... -
morden #2 Nem értem ezt a Final Fantasy sorozatot, néha ilyen High-tech jövőben játszódó lézerfegyveres cucc néha meg középkori és nem jöttem rá mi hogy változik -
Szefmester #1 a nap híre.. volt úgy pár hónapja.. Én már az Alfa tesztben tolom 2 hete.. :D Szokni kell mert sajnos erősen konzolos, ellenben minden másban ott van.