5
 • sanyicks
  #5
  eldzsálnák á spánhoz áki ért a kompjúterhez oszt nyomtátátnák nekünk dellát!
 • halgatyó
  #4
  Ez egy nagy hazugság, látszattevékenység. Nem rajtunk, kisembereken múlik a dolog, hiába akarják valakik azt a látszatot kelteni.

  Azok kezében van a szegények sorsa, akik a világ pénzeit létrehozzák kamatos hitelpénz formájában, és amelyik ország nem tagozódik be ezeknek a "rendjébe" azt katonai erővel semmisítik meg, ha tudják.

  A szegényeket ezek nagy ívben lesz**ják!
  Ezek (neem, nem "ők" ezek soha nem "ők"!) szóval ezek revékenységének "köszönhetjük" az ember és ember közötti különbségek egekbe növekedését egy-egy országon belül is, ezeknek köszönhetjük a bedőlő hiteleket és becsületes családok kilakoltatását, a bűnözők korlátlan emberi jogait és büntethetetlenségét, ezeknek köszönhetik -- hogy ne menjünk messze -- egy hazai kisebbség tömegei az állásuk elvesztését a "rendszerváltás" után, majd ráuszításukat a középosztályra...

  Szóval ez a picture akció egy humbug.
 • Chocho
  #3
  Sok kép van, amelyeken nyilvánvalóan nyomtatott szarokat mutogatnak.
 • Ferrer
  #2
  De amúgy viccen kívül és offban, hogy szerzik ezek ezeket a pénzeket? Mert most vagy nagyon durva földalatti üzletelés folyik, vagy nagy vállalkozói tehetséggel vannak megáldva, és jobban csinálják a zsidóknál is..
 • Tetsuo
  #1


  A bodzazasbol kell tengodniuk..