58
-
#58 Steamen akció van! -75%! Ship Simulator Extremes jelenleg 4,99€ az alap game, és az 5 DLC-vel együtt 7,49€. Csak az 5 DLC egyben 4,95€.
Az akkcijó este 7-ig tart (vagy hatig, a franc tudja). -
#57 Sikerekben gazdag, szerencsés, boldog új évet! -
fityusz #56 Most raktam újra a windows 7-et, és én is ebbe a hibába futottam. Eddig 64-bites volt, most 32, talán ez lehet a baj. Amugy win 7 64-en is talán csak 3x játszottam vele, mert amikor elállítottam a képernyő felbontást a játékban, azután sose jött be, még a játék újrarakása után sem, most 32 biten meg el sem indul, a töltőcsiknál szétfagy... -
grimm13 #55 Akármit csinálok (mert próbáltam már felrakni) a physics azt csinálja hogy telepítés helyett annyit ír hogy Text és csak a kilépés gomb elérhető(bármilyen módban is futtatom) .... de megpróbálom letölteni valahonnan máshonnan. -
#54 A program mappájába benne van a physics és a dx. Azokat rakd fel. -
grimm13 #53 Van valakinek megoldása arra a fránya .dll hibára ? -
#52 nah jó -fav, ez nem jött be... :/ -
#51 itt se :/ -
fityusz #50 Még a Titanic sincs benne, gondolom majd külön le lehet tölteni pár euróért, hogy ba*nák meg bele, amugy tényleg ratyi lett, félkész szar. -
#49 hát mit mondjak nem nagy szám. elég unalmas, a grafikája se eget rengető... :/ shift delete lesz sztem... -
grimm13 #48 próba cseresznye -
Blum #47 Nálam meg el se indul :F -
#46 látatlanban azt mondom hogy állítsd át 5.1-ről 2.0-ra :) -
grimm13 #45 Nálam hiba van .... nincs hang a játék közben csak a főmenüben..... -
#44 na majd megyek kikölcsönzöm :) este meg tesztelek :D -
#43 még senki nem írta:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ship.Simulator.Extremes-SKIDROW -
#42 ja! akkor bocsánat félrenéztem! -
#41 "27-e" már kb 10 éve ha nem több :) -
fityusz #40 27.-e a megjelenés, nem 24! -
#39 és a végén neki kell vezetni a jéghegynek? -
Blum #38 Azta,ez azért elég komoly! -
#37 A Virtual Sailor 7-hez van már egy igen részletes ingyen letölthető Titanic.A Virtual Sailor 7-hez nincs letölthető World scenery-elég rossz hogy alapból nem tartalmaz ilyet.Jól kidolgozott hajót is csak a Titanicot találtam ami ingyen letölthető.Ha valaki tud még ilyenekről az szóljon legyen szíves.Pár kép a Titanicról(az élsimítást sajnos nem találtam meg)
-
#36 még nem:D
Megjelenés: 2010.08.24. -
vajo #35 kigyütt? -
#34 OFF Topik! -
#33 SS10 Extremes videóóó -
grimm13 #32 Azt olvastam aug. 24.-én jön :D mint minden játék ( pl.: mafia 2 ) Már nagyon várom ! -
#31 nagyon jó -
#30 Hát, ha megfűzöd a fejlesztőket, hogy tegyenek a játékba akár vagylagosan is plaza-kat, fürdőszobát, konyhát vagy a ZP-t egy az egyben,
akkor csekélyke esély talán van ;) -
grimm13 #29 Nem olyan biztos az xD -
#28 a video tényleg jó,
csak egy csaj sosem fog játszani
főleg nem ezzel a gammával :) -
#27 rengeteg in-game jelenet!!! -
Blum #26 Jó videó! :D -
#25 újabb, nagyon jó videó! -
#24 jaj a 2009 ben nekimentem egy sziklának és valami horzsolás látszott csak, meg lyukak, és elsüllyedt, remélem én is hogy jobb lesz a törésmodell, meg interaktivabb a hajó, gondolok én itt pl hogy mint a flight simulatorban , itt is lehessen kapcsolgatni húszezer gombot, nincs is jobb mint egy jachtal száguldani a naplementébe az óceán közepén -
connor1 #23 remélem a sérülési modell már jó lesz, mert az előző részben a kicsitt kopott tól a nagyon kopottig változott csak a sérülés:D -
Gibor #22 +fav :D ez jól néz ki. -
#21 Mármint a 2008 50$. -
#20 Mivel az amazonon még 50 $, ezért szerintem ez is annyi lesz. -
coolcar #19 Szerintetek mennyibe fog kerülni?