Lufisztárokkal van tele Hollywood?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Neve egy színészenek max akkor van mikor 10 éve húzza be a moziba a nézõt.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Viszont a Kalandparkban és a Pánikszobában jól nyomta. A Runaways-t még nem láttam, de bizodalmam van felé.
Ha csak a Twilight alapján kellene ítélkezném egy filmjét sem nézném meg.
Magunk között szólva, mindenki befolyásolható. Csak az a kérdés, kit mivel. Engem a svéd szurkolólányokkal, ha azon múlik, zöldre festett himbilimbivel szaladok végig a Váci úton. 😊
HP+
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
áruld már el nekem, hogy mi olyan extra a csajon:

Ráadásul kiderült, hogy Pattinsonba némi tehetség is szorult.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
A SasSzemben alaptörténetében pedig sokan felfedezhették Orwell 1984 c. könyvét, amire eléggé hajaz, ami pedig felkelthette egyesek érdeklõdését, a Disturbia pedig Hitchcock egyik legjobbjára, a Hátsó ablakra hajaz. Az Emlékezz rám c. filmet Pattinson-on kívül semmi nem tudta eladni, bár szerintem az bitang jó film, én tudom ajánlani.
jó sztorival sosem lehetett kaszálni biztosan. tele van jó sztorival hollywood. hidd el, tele van. de a kommented is mutatja, hogy nem tudsz róla. hiába van sok film jó sztorival, ha a reklámok nem jutnak el hozzád. és, ha el is jutnak, akkor sem azt fogják hirdetni, hogy "ennek a filmnek jó sztorija van!"
Rossz story-t jó szinész sem tud eladni.
Az utóbbi 2-3 évben Hollywood szenved, valamit változtatniuk kell.
Addig is a sorozatok uralják a film business-t, bár mostanában azok is kezdenek leülni.
Lehet, hogy köze van a pár évvel ezelõtti író sztrájkhoz. Lehet, hogy sok jó író más elfoglaltság után nézett. Maradtak a közepesek.
Jó írók nélkül pedig nincsen Hollywood...
Amúgy peace... :-)
Alkonyat 1. részét otthon néztem meg, mert kíváncsi voltam. Szar film. a 2. részt meg kénytelen voltam (csaj elvonszolt 😊 ). A 3. részt max ha nem lesz majd semmi dolgom otthon és nagyon unatkozok. Ha mások szerepeltek volna az Alkonyatban nagy valószínûséggel akkor is fos filmnek tartanám.