3D-s lesz a DiRT 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én sem értem, miért nagy hír, hogy adott játék 3D-s lesz, jó ideje megy nvidia meg nemrég óta Atival is szinte minden játék, meg ott az iz3d is.

Hacsaknem a konzol miatt hír, mert ott újdonság a 3d.
mgenya911
nem vágom én csak a red/cyan nal próbáltam azzal elég fain pl a cs

igen ezt integrálták a catalystba 1 hónapja 😄

amúgy ez a 3d-nek nevezett shit egy 0. villogó szemüveg nem jó másra csak arra hogy úgy érezd, és úgy nézzek ki a szemed, mintha egész nap nyitott szemmel klórozott vizû uszodában úszkáltál volna a víz alatt...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

juj pedig azt hittem hogy gta szerû felülnézetes lesz!

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

mgenya911
amugy létezik az iZ3D Driver amivel minden pc-s játékot lehet 3d ben tolni akár Red/cyan szemüveggel vagy polarizált+120hz monitor komboval is. és radeonnal is megy a poláros..

Mert szeretem az autós játékokat (még akkor is ha bazi nagy árkád az egész, mint az NFS vagy a CMR-széria). Eddig olyan, amit nem szenvedtem végig csak 3 volt: Shift, Test Drive Unlimited és a Burnout Paradise. Elõbbi kettõt nagyon szarul irányítható - kormánnyal - utóbbi egyszerûen csak szar...A DiRT-nél viszont kíváncsi voltam mennyi achievement sikerül...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

minek játszottál vele? 😄 én ügyes vagyok, kikerülöm a rossz játékokat

IMYke2.0.0.0
Az, hogy
- vagy veszel egy nVidia VGA-t és 3D-képes (120 Hz-es) Samsung LCD monitort, vagy még drágább 3D-képes LCD/LEDTV-t,
- vagy Radeon mellé veszel 3D-képes TV-t, esetleg vakítod magad egy 3D-szemüvegnek csúfolt valamivel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szerintem az a rossz hír, hogy egyáltalán lesz 3. rész. Fájdalmasan unalmas volt már a 2. is.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

LeventeV
es mi itt a rossz hir? az hogy csak 2 evente fog megjelenni Dirt? mert az nem esett le...

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0