10
-
bippo #10 Én sem értem, miért nagy hír, hogy adott játék 3D-s lesz, jó ideje megy nvidia meg nemrég óta Atival is szinte minden játék, meg ott az iz3d is.
Hacsaknem a konzol miatt hír, mert ott újdonság a 3d. -
#9 nem vágom én csak a red/cyan nal próbáltam azzal elég fain pl a cs -
sanyicks #8 igen ezt integrálták a catalystba 1 hónapja :D
amúgy ez a 3d-nek nevezett shit egy 0. villogó szemüveg nem jó másra csak arra hogy úgy érezd, és úgy nézzek ki a szemed, mintha egész nap nyitott szemmel klórozott vizű uszodában úszkáltál volna a víz alatt... -
sanyicks #7 juj pedig azt hittem hogy gta szerű felülnézetes lesz! -
#6 amugy létezik az iZ3D Driver amivel minden pc-s játékot lehet 3d ben tolni akár Red/cyan szemüveggel vagy polarizált+120hz monitor komboval is. és radeonnal is megy a poláros.. -
Ender Wiggin #5 Mert szeretem az autós játékokat (még akkor is ha bazi nagy árkád az egész, mint az NFS vagy a CMR-széria). Eddig olyan, amit nem szenvedtem végig csak 3 volt: Shift, Test Drive Unlimited és a Burnout Paradise. Előbbi kettőt nagyon szarul irányítható - kormánnyal - utóbbi egyszerűen csak szar...A DiRT-nél viszont kíváncsi voltam mennyi achievement sikerül... -
Loverman #4 minek játszottál vele? :D én ügyes vagyok, kikerülöm a rossz játékokat -
#3 Az, hogy
- vagy veszel egy nVidia VGA-t és 3D-képes (120 Hz-es) Samsung LCD monitort, vagy még drágább 3D-képes LCD/LEDTV-t,
- vagy Radeon mellé veszel 3D-képes TV-t, esetleg vakítod magad egy 3D-szemüvegnek csúfolt valamivel.
-
Ender Wiggin #2 Szerintem az a rossz hír, hogy egyáltalán lesz 3. rész. Fájdalmasan unalmas volt már a 2. is. -
#1 es mi itt a rossz hir? az hogy csak 2 evente fog megjelenni Dirt? mert az nem esett le...