Ötvös Tibor

3D-s lesz a DiRT 3

Márciusban jelentette be hivatalosan is a Codemasters csapata a nem túl meglepő hírt, mely arról szólt, hogy folytatják az eredetileg Colin McRae nevével fémjelzett DiRT sorozatukat.

A mai napon azonban egyszerre kaptak a rajongók egy jó és egy rossz hírt. Ez abból a bejelentésből adódik, hogy a fejlesztők a legújabb részhez a jelenleg elérhető legújabb technológiát szeretnék felhasználni, ami magában foglalja a 3D-s megvalósítást is.



"Soha nem titkoltuk el azon célunkat, hogy az autóversenyes játékok világában piacvezetők szeretnénk lenni" - állította Rod Cousens, a Codmasters vezetője. "Ezért örültünk, mikor sikerült megszerezni a Forma-1 jogokat és ezért jelenik meg mostantól minden évben valamilyen versenyünk. Ez idén a DiRT lesz, jövőre pedig a GRID jön és ez így megy tovább."

"Ezen megoldással minden új részre két éves fejlesztési idő jut, ami elég ahhoz, hogy számos újdonságot tegyünk be az aktuális kiadásba. És a 3D felbukkanásával egy új technológia nyílt meg előttünk."

A Sony az E3-on jelentette be, hogy a Gran Turismo 5 is 3D-s lesz, szóval nem meglepő, hogy a Codemasters is behozza a technológiát a sorozataiba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #10
    Én sem értem, miért nagy hír, hogy adott játék 3D-s lesz, jó ideje megy nvidia meg nemrég óta Atival is szinte minden játék, meg ott az iz3d is.

    Hacsaknem a konzol miatt hír, mert ott újdonság a 3d.
  • mgenya911 #9
    nem vágom én csak a red/cyan nal próbáltam azzal elég fain pl a cs
  • sanyicks #8
    igen ezt integrálták a catalystba 1 hónapja :D

    amúgy ez a 3d-nek nevezett shit egy 0. villogó szemüveg nem jó másra csak arra hogy úgy érezd, és úgy nézzek ki a szemed, mintha egész nap nyitott szemmel klórozott vizű uszodában úszkáltál volna a víz alatt...
  • sanyicks #7
    juj pedig azt hittem hogy gta szerű felülnézetes lesz!
  • mgenya911 #6
    amugy létezik az iZ3D Driver amivel minden pc-s játékot lehet 3d ben tolni akár Red/cyan szemüveggel vagy polarizált+120hz monitor komboval is. és radeonnal is megy a poláros..
  • Ender Wiggin #5
    Mert szeretem az autós játékokat (még akkor is ha bazi nagy árkád az egész, mint az NFS vagy a CMR-széria). Eddig olyan, amit nem szenvedtem végig csak 3 volt: Shift, Test Drive Unlimited és a Burnout Paradise. Előbbi kettőt nagyon szarul irányítható - kormánnyal - utóbbi egyszerűen csak szar...A DiRT-nél viszont kíváncsi voltam mennyi achievement sikerül...
  • Loverman #4
    minek játszottál vele? :D én ügyes vagyok, kikerülöm a rossz játékokat
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Az, hogy
    - vagy veszel egy nVidia VGA-t és 3D-képes (120 Hz-es) Samsung LCD monitort, vagy még drágább 3D-képes LCD/LEDTV-t,
    - vagy Radeon mellé veszel 3D-képes TV-t, esetleg vakítod magad egy 3D-szemüvegnek csúfolt valamivel.
  • Ender Wiggin #2
    Szerintem az a rossz hír, hogy egyáltalán lesz 3. rész. Fájdalmasan unalmas volt már a 2. is.
  • LeventeV #1
    es mi itt a rossz hir? az hogy csak 2 evente fog megjelenni Dirt? mert az nem esett le...