46
-
G_ArchAngel #6 "Kis késéssel, de hozzánk is elért az év egyik legnagyobb hájpjával bíró filmje, amely azonban nagy durranás helyett inkább csak halkan pukkant."
Hogy tetszett a Ha/Ver?
Tetszett, jó film (84%)
Közepes lett (9%)
Gyengén sikerült (6%)
Összesen 173 válaszadó. -
#5 "ui.: Mi a címe annak a zenének ami hit-girl Razulos mészárlásakor szól?"
(Banana Splits) Tra La La Song
én első megtekintés után nem tudtam eldönteni, hogy tetszett-e vagy sem, másodikra viszont megszerettem egyértelműen. előjöttek a rejtett poénok is. :)
Legnagyobb duma:
HG: Sokkal jobban fájt, amikor a rosszfiúk lőttek le, mint amikor te, apu.
BD: Mert én kis kaliberű lőszert használtam, szívem.
HG: Te vagy a világ legjobb apukája.
ROFLOL :D:DDD -
Szefmester #4 Szerintem is nagyon jó film, eddig 2x láttam és bárkinek mutattam, azonnal rákattantak. A zenéje zseniális, ahogy az ötletek és a kivitelezés is. Egy két apró baki tűnt csak fel de az is inkább azért mert egészen addig realisztikusan volt megoldva minden.
Mondjuk az alapfelvetés hogy ha ennyire népszerűek a képregények, és a belőlük készült filmek, sorozatok. Akkor amerikában a hülyék országában hogy hogy nem volt még ilyen önkéntes szuperhíró... Pedig azért egy ilyen dolog erős hírértéket jelentene.
ui.: Mi a címe annak a zenének ami hit-girl Razulos mészárlásakor szól? -
#3 Jahm és Cage parádésan jól játszik benne. Ríszpekta! Kár hogy olyan kevés szerepe van benne, egy egész filmet el tudtam volna viselni csak vele és a lányával. -
#2 9/10 főleg mivel hasonló sincs a témában -
#1 Szerintem meg nagyon jó kis film, szórakoztató! Már 3x láttam. +nagyon eltalálták a zenéit. Ajánlom mindenkinek.