46
  • G_ArchAngel #6
    "Kis késéssel, de hozzánk is elért az év egyik legnagyobb hájpjával bíró filmje, amely azonban nagy durranás helyett inkább csak halkan pukkant."

Hogy tetszett a Ha/Ver?
    Tetszett, jó film (84%)

Közepes lett (9%)

Gyengén sikerült (6%)

Összesen 173 válaszadó.
  • Szolnokboy1
    "ui.: Mi a címe annak a zenének ami hit-girl Razulos mészárlásakor szól?"

(Banana Splits) Tra La La Song

én első megtekintés után nem tudtam eldönteni, hogy tetszett-e vagy sem, másodikra viszont megszerettem egyértelműen. előjöttek a rejtett poénok is. :)

Legnagyobb duma:

HG: Sokkal jobban fájt, amikor a rosszfiúk lőttek le, mint amikor te, apu.
    BD: Mert én kis kaliberű lőszert használtam, szívem.
    HG: Te vagy a világ legjobb apukája.

ROFLOL :D:DDD
  • Szefmester
    Szerintem is nagyon jó film, eddig 2x láttam és bárkinek mutattam, azonnal rákattantak. A zenéje zseniális, ahogy az ötletek és a kivitelezés is. Egy két apró baki tűnt csak fel de az is inkább azért mert egészen addig realisztikusan volt megoldva minden.

Mondjuk az alapfelvetés hogy ha ennyire népszerűek a képregények, és a belőlük készült filmek, sorozatok. Akkor amerikában a hülyék országában hogy hogy nem volt még ilyen önkéntes szuperhíró... Pedig azért egy ilyen dolog erős hírértéket jelentene.

ui.: Mi a címe annak a zenének ami hit-girl Razulos mészárlásakor szól?
  • Sir Quno Jedi
    Jahm és Cage parádésan jól játszik benne. Ríszpekta! Kár hogy olyan kevés szerepe van benne, egy egész filmet el tudtam volna viselni csak vele és a lányával.
  • Sir Quno Jedi
    9/10 főleg mivel hasonló sincs a témában
  • Teppik Amon
    Szerintem meg nagyon jó kis film, szórakoztató! Már 3x láttam. +nagyon eltalálták a zenéit. Ajánlom mindenkinek.