125
Ismeretlen, de jó helyek fóruma, azoknak akik már unják a Balatont
-
Szerintem Szolnok nem jó hely nyaralni. -
#43 Attól, hogy kb. tizedére csökken az egy négyzetméterre jutó BTK-s puncik száma, még minden hétre jut egy fesztivál (halászlé, paprika, sör, bor, pálinka, meg még mittudomén milyen), plusz ott a SZIN. -
#42 Szeged jó hely amikor egyetem van, amikor az egyetemisták hazahúznak---> meghalt, szal én nyáron max a SZIN idejét ajánlom
vagy szept első hetét, amikor mindenki visszajön az egyetemre ;) -
#41 Most Balaton körüli túra, majd aug. végén Szentendre. -
#40 bocsi, rosszul emlékeztem, összekevertelek egy másik eszement rajzolt headerrel -
#39 Há' most itthon mit csináljak?:D Egyébként az ötből egy alkalommal melózok, tehát csak négy a nyaralás:P -
#38 Szeged az ország közepe, ezt minden világlátott ember tudja -
#37 Esztergom :D
Bazilikához felmentek és kupoláról kihánytok utána átmentek szlovákiába még sörözni és bementek fürdőbe ^^ -
#36 abból 5x fagyit fog árulni? :D -
#35 Ha 5x mész Balatonra, akkor miért akarsz még menni? :D Nem elég az 5 Balcsi? -
varax #34 Szeged -
#33 Írtam az első posztban, hogy víz mellé, ahol sokan vannak, meg sok buli van. Ez a Gergelyugornya, meg Túristvándi lehet jó hely, de én még soha nem hallottam róluk és nem hiszem, hogy olyan sokan lehetnek ott. Szeged meg ide pöppet messze van:) Velencei tó jó hely, csak az a baj, hogy ott csak péntek, szombat van buli, egyébként ki van halva. -
#32 körös-toroki napok. körös-tisza találkozása csongrádnál. -
Cat 02 #31 Attól függ. Semmi közepére akarsz menni, ahol csak ti vagytok és kirándulgatni vagy valami nagyobb helyre inni, partyzni ?
Ám Velencei tó ? -
#30 tiszatónál én is kétszer nyaraltam, kellemes kis hely az biztos:-)azt hallottam hogy visegrádon is lett valami wellnesszálló, ott már járt valaki esetleg? vagy hallott valamit róla? -
#29 Jó helyek, kb. 3 hete jártam arra ( újhely felé ), ahogy Te is mondtad az árvíz miatt sajnos nem tudom ajánlani egyáltalán. Minden tönkre ment szinte, csak a nagy kosz/sár/letördelt ágak vannak/voltak (akkor).
-
#28 Kazincbarcikán a Csónakázó-tó, bár most elég felkapott lett a Tardona patak. Réges-rég ebben fürödt djronesz, azóta minden évben belelógatják a f@szukat a szüzek a patak végén a Sajónál. -
#27 -
#26 Szeged annyiból bukta, hogy nyáron az egyetemista fiatalok nagy része elmegy haza, és szinte kihal a város. Ezt leszámítva a legjobb hely az országban. -
#25 Sárospatakon egész jó lett a fürdő; a közelben van a Megyer-hegyi Tengerszem, 20-30 perc alatt fel lehet sétálni; kicsit odébb, Sátoraljaújhelyen a Zemplén Kalandpark szintén jó; visszafelé haladva pedig meg lehet állni Tokaj és/vagy környékén, nagyon szép hely.
Kérdés, hogy az árvizek miatt mikor lesznek 100%-ig járhatók az utak.
Remek helyek még:
Tisza-tó (árvizes kérdés szintén él)
Kis-Balaton
Várgesztesi Villapark
Például. -
#24 '90-es vagyok -
#23 8ésFél -
#22 már sehova. dolgozom.:( -
avatarolok #21 Hány éves vagy akkor most? -
#20 én 18 éve :) hova jársz iskolába? -
#19 jazzy?:DDDd
mire célzol? amióta netem van ezt a nicket használom (2002 körül a gamestar online top10 kommentelője is voltam anno ezzel a nickel)
az meg maci, és az még a hasa :D -
#18 2003 óta tuti:) -
#17 neked mióta tigeroo a neved jazzy?
A kutya hasa meg fehér maradt. -
#16 Nagyon jó kis hely. -
#15 dombrád
rengeteg üdülő ház van -
#14 jaja hajdúszoboszló nagyon jó most barátnőm miatt járok ott sűrven :)
amúgy tisza-part sem rossz.
ajánlanám még:
gergelyugornya
túristvándi -
#13 Akkor Szeged. ;> -
#12 Nekem ne mond. Itt döglődök 10 éve -.- -
#11 Ez egész jó ötlet:D Meg is nézem majd, csak most lemerült a laptopom:) -
#10 legjobb város -
#9 HSZ-n voltam múlt nyáron, az nekem ilyen öregeknek valónak tűnt. -
#8 Én személy szerint valami strand mellé mennék. Hajdúszoboszló faja. Bár tökmindegy szúnyogok itt is ott is megesznek. -
#7 nincs is nyár. random évszak van naponta -.- -
#6 szolnok -
#5 Salgótarján.