Nyaralás Magyarországon
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hány éves vagy akkor most?
jazzy?:DDDd
mire célzol? amióta netem van ezt a nicket használom (2002 körül a gamestar online top10 kommentelõje is voltam anno ezzel a nickel)
az meg maci, és az még a hasa :D
mire célzol? amióta netem van ezt a nicket használom (2002 körül a gamestar online top10 kommentelõje is voltam anno ezzel a nickel)
az meg maci, és az még a hasa :D
neked mióta tigeroo a neved jazzy?
A kutya hasa meg fehér maradt.
A kutya hasa meg fehér maradt.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
jaja hajdúszoboszló nagyon jó most barátnõm miatt járok ott sûrven :)
amúgy tisza-part sem rossz.
ajánlanám még:
gergelyugornya
túristvándi
amúgy tisza-part sem rossz.
ajánlanám még:
gergelyugornya
túristvándi
Én személy szerint valami strand mellé mennék. Hajdúszoboszló faja. Bár tökmindegy szúnyogok itt is ott is megesznek.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Heló
Ti hova mennétek el (fiú) haveri társasággal nyaralni? Idén (is) én szervezem a nyaralást, de nem nagyon tudom hova menjünk. Én speciel idén nyáron 5x megyek Balatonra, így már oda nincs kedvem szervezni, Velencei tónál már voltunk, ott csak hétvégén van buli. Kb. 6 éve voltunk Abádszalókon is, akkor bejött, és most odaszervezném, de mindenki azt mondja, hogy sok a mokka, meg alig vannak. Ti milyen helyeket tudtok még, amik lehetõleg vízparton vannak és sok a fiatal meg a buli?
Ti hova mennétek el (fiú) haveri társasággal nyaralni? Idén (is) én szervezem a nyaralást, de nem nagyon tudom hova menjünk. Én speciel idén nyáron 5x megyek Balatonra, így már oda nincs kedvem szervezni, Velencei tónál már voltunk, ott csak hétvégén van buli. Kb. 6 éve voltunk Abádszalókon is, akkor bejött, és most odaszervezném, de mindenki azt mondja, hogy sok a mokka, meg alig vannak. Ti milyen helyeket tudtok még, amik lehetõleg vízparton vannak és sok a fiatal meg a buli?
← ElőzőOldal 3 / 3