37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
beczl #3721 Sanyo megtalált, úgyhogy válaszolnék a felmerült kérdésekre. :-)
A legutolsó DCS:World verzió alatt fog futni a MiG-21 csak, mivel az új featureok amik kellenek a 21-eshez az csak ebben lesz megtalálható. Önállóan nem lesz futtatható, de mivel a DCS:World ingyenes így ez nem lesz akadály azt hiszem. Igen lesz hozzá Magyar kézikönyv is, Kb. 10 féle van tervben, és előkészítésben. -
Solt #3720
-
Írok neki, amúgy is van pár kérdésem hozzá. :) -
Solt #3718 Annak nagyon örülnénk! :) -
Úgy emlékszem Laci az mondta, hogy lesz. -
k53ta #3716 Kösz az infot,Bár
Még valami ami eszembe jutott, hogy, vajon lesz-e hozzá magyar nyelvű leírás, vagy csak angol nyelvű. -
Csak DCS World és biztosan verziót fog ugrani a MiG-21 megjelenésével közel egyidőben. -
k53ta #3714 A Mig-21bis-al kapcsolatosan lehet tudni azt, hogy az a korábbi DCS world verziói alatt is futatható lesz-e, vagy mindenképpen a legfrissebb DCS verzió szükséges hozzá.
Önálló modulként, world nélkül gondolom nem lesz futatható.
Mindenképpen jobban várom mint az FC3-at, mert ez utóbbinál félek, hogy összelesz csapva, kivéve talán az F-15ös madarat.
-
Nekem is a BS 1 a jobb, szerintem jobbak voltak a kopter repülési tulajdonságai. -
beci43 #3712 Osztom a véleményed,tulságosan csillogó-villogó minden.Én pl. a HDR-t ki is kapcsolom,mert annyira természetellenesek az árnyékok és fények hogy az élvezet rovására megy.Részemről még mindig a BS 1.02 grafikája kicsit modolva a legjobb,szerintem ez nyújtja a legjobb környezetet.Ezért ne kövezzetek meg,szubjektív saját vélemény. -
k53ta #3711 Ismét foglalkoztam a world-el, és egyszerűn nem értem, hogy miért mennek mellé a Su-25T-ről indított rakétáim. Főleg a 9А4172 Vikhr típusúak.
Mindet a tréning videóban látottak szerint végzek, mégis, mindig a célpont mellé mennek, legyen az álló, vagy haladó jármű.
Az S-25L és annak változatai, az esetek többségében célba találnak, bár megesik, hogy befogom a célt, megjelenik az indítást jelző betű, a rakéta mégsem válik le és nem indul el. Erre sem jöttem rá, hogy ez miért van, pedig olyankor több indítási pozíciót is kipróbálok, de a rakéta csak nem indul el.
Meglepő, hogy a Su-17 mennyire csúnya a skinje, és az is, hogy még mindig vannak járművek, amik álló kerekekkel csúsznak a talajon és úgy haladnak előre. Főleg amikor meg másszák és beállnak a 80 - 90fokos part oldalon védekező állásba.
Osztom azt a véleményt, hogy inkább lenne egy, vagy két repülhető típus, de az lenne normálisan kidolgozva, letesztelve, finomítva, mert ez olyan összecsapott munka. Az egyik modellt kidolgozzuk a másikat nem, de azért bent hagyjuk, és ugyanez igaz a talaj modellezésre is. Inkább lenne kevesebb, de jól kidolgozott, mert a minőség javára ment a mennyiség hajszólása.
Hihetetlen, hogy ennyi év tapasztalata után is ugyanazokat a hibákat követeik el, ez felfoghatatlan.
-
59thDucky #3710 No Comment :)
-
beci43 #3709 O.K. privát ment. -
Leon77 #3708 Regisztráció nincs, csak jelszó. -
beci43 #3707 Leon,csak regisztrálás után lehet felmenni a szerverre,vagy a Szentgyörgyi repülőszázad szerverét használjátok? -
Leon77 #3706 A miénk sokáig nyitott volt, de túl sok volt a "vérpistike", emiatt csak jelszavas szervert indítunk. Használható nyitott szervert nem tudok. -
Trolokaa #3705 Vannak szabad szerverek ahol Su25T vel lehet röpködni mostanság? Anno azért töröltem le mert nem nagyon volt szerver. -
Trolokaa #3704 Azt írta hogy a visual C++ újabb amit ő akart telepíteni így azt kihagytam és nem is engedte hogy felrakjam amit ő akar. Köszönöm kipróbálom. -
Caterpillar #3703 Van valószínűleg a telepített programok között pár "Visual C" alkalmazás.. nah azokat szépen uninstall aztán egy dcs reinstall és jó lesz! :) -
Trolokaa #3702 Sziasztok! Tud valaki segíteni miért írja ki ezt frissen telepített DCS WORLD indítására? Válaszokat előre is köszönöm.
-
Vicces az egyszer szent, egyébként mea korpa, mert a reptér ugyanaz, csak az évszak más "picit"...
-
Hja :) Az persze rögtön látszik, hogy a két videó nem egyazon felszállás, de azt tuti, hogy szerintem túl sokat kockáztattak a pilóták - főleg az első havas-saras felszállásnál, még akkor is ha ott lehet hogy nem voltak utasok a gépen, csak rakomány.
A másik oldala a dolognak, hogy "OTT" meglehet, hogy mindig ilyen állapotban van a kifutók (abban az évszakban) és már hozzászoktak a pilcsik a sárdagasztáshoz :D -
Lehet az ARMA AI-ja van beleintegrálva :) -
A kedves cikkírót az egy percig sem zavarja, hogy az egyik videón tél van és hó, kurva magas hegyekkel tarkított reptér, a másikon meg zöld fű, szolid kis dombocskákkal... -
gsg16 #3697 :vajon erre a reptérre is elvitték az A380-ast tesztelni?
a_cikk. -
gsg16 #3696 miért nem mennek át a járműkonvojok a folyók feletti hidakon?készítettem egy küldetést,amiben egy konvoj halad,és amikor a hídhoz ér,előtte kb 50m-el megáll.ez közúti híd volt,de a vasúti hídon sem mennek át.a képen egy 10 járműből álló konvoj van a vasúti hídon,egyszerre,egy helyen.
egy másik aprócska hiba a játékban.
csak állt a réten,a küldetés szerkesztő szerint
-
-
Mindenképp HD:
-
Köszi szépen a választ! :)
Szerintem ezzel a pontossággal lehet gond, mert a bomba 2-3 méteres körzetben csapódik, tehát nincs közvetlen találat..
Gyakorolni kell.. :)) -
gsg16 #3692 de,simán telibe találja célt az MK82-es,ha a TGP-vel jelölöd ki,és CCRP módban oldasz.kipróbáltam.én eddig mindig CCIP módban hajigáltam az MK82-est,több kevesebb sikerrel,de így halál pontos volt.viszont nagyon pontosan kell repülni,mert ha nem fedik tökéletesen a vonalak egymást amikor oldod,akkor mellé mehet,mert ugye ez nem korrigálja a saját röppályáját,csak zuhan.ja,és nem elég,csak befogni,ki is kell jelölni. -
Sziasztok!
Ti el tudtok találni egy Mk-82-es bombával egy tankot CCRP módban,ha pl a tankot TGP-vel fogjátok be?
Nekem nem sikerül, nem tudom miért.. -
Leon77 #3690 Nem követem az ottani fórum dolgait, nem is ismerem az ottani fórumozókat. Ha éppen célirányosan keresek valamit, csak akkor nézelődök ott. Egyre kevésbé köt le a DCS, a folyamatos félkész állapot és a küldetésszerkesztő viszonylag nehézkes kezelése spékelve a visszafelé nem (vagy csak részben) kompatibilis (pl world 1.2.1 --> 1.2.0) pályákkal eléggé elveszi a kedvem. Ezt az időt egyre inkább inkább másra és másfelé fordítom. -
Első körben talán nem ilyen balfasz tesztereket kéne foglalkoztatniuk. Nézzetek körül ED fórumon, már lassan minden hülyegyerek neve mögött ott az ED tester felirat. Ehhez képest hemzseg a progi az alapvető hibáktól, amelyeket normális ember fél perc alatt észrevesz, ellentétben ezekkel a "hivatalos" teszterekkel... -
Leon77 #3688 Én sem értem, hogy röpke másfél év után az A-10C még mindig bugokkal küzd (world ide vagy oda), amik frissítések alkalmával meseszerűen hol eltűnnek, hol ismét megjelennek. Illő lenne már valami normális minőséget produkálni a fejlesztők részéről, ha már pénzt kérnek érte. -
gsg16 #3687 nem nagyon foltozgatják mostanában a játékot.pedig lenne mit kalapálni rajta. -
THX! Ilyen még nem volt és még lock on-ból volt a kedvencem ez a skin. Csináltam egy hasonlót és hát ez lett...
-
Innen is jó, diginet. -
gsg16 #3684 működik -
InterC #3683 Nálatok sem elérhető a http://forum.lockon.ru/ ?
-
jó lett