37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Reaper
    Szuper! Jól hangzik!:)
  • HungaroJET
    Répi ! Egy agyeldobós hiper-polír-króm MiG-29-hez mit szólnál ? :)
    A HuAF szürke színeivel iszonyat brutál !
    Megfésülködhetsz és fogat is moshatsz a géptörzsre vigyorogva :D
    Egyébként az égők is készen vannak :)
    Még néhány apró be-állítgatás és nyomok képeket is.
  • wittman
    Természetesen MLRS bevetése is volt célterületre, sőt B-52-es szőnyegbombázás. Nem kell semmit bűvészkedni, sokan közölünk HD4850 és HD4870-el nyomják 1Gb VRam-al és megy szépen.
  • Caterpillar
    Nekem meg egy 920 -as i7... sok tekintetben a tied modernebb, nehogy már ne legyen elég.. A VGA az kevés ezzel nem tudsz mit csinálni... Csere!
  • Molnibalage
    i5-2400S CPU-m van.
  • Caterpillar
    Molni bakker, nem a CPU a xar, a VGA a kevés, minden maradhat a gépben, a VGA -t add el vegyél egy 7870-et helyette és lesz stabil 60-70 FPS -ed...
  • Molnibalage
    Rakéta sorozatvetők voltak? :)

Én elhiszem, hogy más tudja használni, biztosan tudjátok, hogy hogyan kell játszani a beállításokkal, csak én kinőttem abból a korból, hogy bűvészmutatványok után tudjak futtani egy játékot. Lehet, hogy furcsa, de én elvárom, hogy ha meveszek, akkor az működjön...

100%, hogy nem normális, hogy nem látható egységek megfelezék / -25 FPS-t csináljon. Ezt ki nem lehet magyarázni.
  • wittman
    Többször repültünk olyan bevetéseket, ahol több min 200 mozgó egység csapatlégvédelemmel ellátva. A-10C, Su-25T és KA-50-es volt a védelem, dinamikus időjárás, rengeteg AI egységgel a levegőben mindkét oldalon. CA-val rendelkezők "generálisok" meg irányították a földieket az AI vadászokat és nem igazán volt probléma senkinek multiban, pedig szépen nézett ki a csatatér, a rengeteg roncstól és a rengetek füsttől.

Igaz hogy van bőven hiba, de rengeteg új játékélményt ad a DCS_World és azért látványban is messzemenően jobb mint az előző Lock On verziók.
  • Solt
    Ha cserére szánod magad, szólj nyugodtan... ha tudunk, szívesen segítünk...

Nyilván ez sem tökéletes, de szarnak azért nem nevezném. Önmagukhoz képest sokat javultak... Ha más nem tapasztal ilyen fps ingadozást, akkor szinte biztos, hogy a gpu a szűk keresztmetszet.
  • Molnibalage
    Ez alapján akkor sajnos a csóka sem, aki összerakta. Ő azt mondta, hogy a CPU tényleg lehetne erősebb, de a VGA-t jónak ítélte ehhez a szinthez. A VGA-t nem fogom lecseréni, ennyi erővel minek vettem meg ezt az egész konfigot..
  • Molnibalage
    Sajnos én nem értettem hozzá. Akkor lesz egy CPU csere, amit ráveszem magam arra, hogy elzarándokoljan venni egyet és leszedjem a CPU hűtőt és találok vevőt erre. Egyébként az a sejtésem, hogy ez sem segítene rajta. Néhány rakétától nem kellene az FPS-nek képregénnyé varázsolnia a játékot.

Az meg hogyan lehet, hogy más újabb játéknak simán elég a VGA? Nem lehet, hogy egyszerűen szar az egész...? Én legalábbis én így látom.
  • wittman
    Folyt. köv. mert nem lehet szerkeszteni...

Szóval a Radeon HD7500 vga hiába a 2GB Vram, a GPU harmat gyenge a DCS World-höz.

Legalább HD7700-as soroza vagy inkább HD7800-as.
  • Solt
    i5k-t kellett volna venni, az minden gond nélkül elketyeg 4GHz-n... ehhez egy GTX560, vagy egy HD6950@70, és egy ideig elvagy...

Ez így játékra nem túl acélos jelenleg... :S
  • Molnibalage
    Hát ez furcsa, más meg azt mondta, hogy a CPU a túl gyenge. (2,4 GHz-es, de simán fel lehet húzni x33 beállítással 3 GHz fölé, mert a gép hűtése jó még minimum fan fordulatszámmal is.)
  • wittman
    Balázs!

abba a konfigba egy videókártyát egy komolyabb vga kártyát kéne tenned, mert az szűk keresztmetszet. A DCS_World és az előző önálló DCS modulok is nagyon szépen kihasználták a vga-kat, sokszor 99%-ban!

Az én konfigom jóval gyengébb a tiédtől és nincs FPS probléma Full HD-ben 4xMSAA és 16XAF mellett sem, a grafikai beállítások is maxon vannak, kivéve az shadow van low-n és fák árnyékai kikapcsolva.

Konfig: AMD Phenom II X4 3,4GHz, 4GB DDR2 Ram, Nvidia GTX560Ti OC 1GB Vram.

• Reaper
  • Molnibalage
    VGA-nál vagy a programon belül? A VGA app control beállításon van.
  • Molnibalage
    Én nem tudok örülni. Az én szemszögemből 0 célsűrűségű területen - 40-50 jármű és 6-8 repcsi-heli számomra nem mennyiség, ez a taktikai modellezéshez szüskéges minimum - és játszhatatlan a gamma egy gyengének nem nevezhető konfigon, minimum beállításokkal. Gyakorlatilag egy nem működő játékprogramot adtak ki.

Csak én érzem azt, hogy egy bőszítő? Még jó, hogy kipróbálható a DCS World, a bibi az, hogy az A-10 megvétele után töltöttem le. Ezek után nem érzek kéztetést arra, hogy megvegyem az FC-t. Persze növelhető az FPS, ha nem teszel be rakéta sorozatvetőt. Kösz... Ennyi erővel íranak egy listát, hogy mit ne és mit igen. Akkor meg minek van benne?
  • k53ta
    Lassan már egy komplett patc-ot készítesz
  • k53ta
    Ja és nálam 8x az elsimítás.
  • k53ta
    Én notebookon használom, a textura High, minden más Low, így szoktam egyszerű küldetéseket repülni. Pld a gyári missions-kat gond nélkül végig repültem. (átlag:15-25fps)
    Korábban már én is írtam, hogy fps szempontjából semmivel sem jobb a DCS, mint a Lockon, vagy az FC. Ahogy te, úgy én is tapasztaltam, hogy az új konfigon még rosszabból fut a Lockon, mert az még nem kezeli a többmagos processzort és az új technológiákat.
    Tény, hogy a régi rendszerekre sem tudták jól megírni, és az újra sem, bőven vannak itt programozási, tudási hiányosságok. De elnézve a szimulátorok piacát, örülhetünk, hogy legalább ez is van.
  • Leon77
    Kis trükközés a Waterquality értékkel és bár nem látszik a különbség, de valamivel jobb az fps. TSSA kikapcsolható, élsimitást is vedd le, árnyékokat is, HDR-t is, bokrok-fák távolsága minimumon, preload érték 50000 körül. Úgy látszik, hogy a texture, scene, visib range értékeket nem kell levenni, a min és a max állítás között kicsi az fps változás, de mindezen dolgok géptől is erősen függhetnek, tehát ki kell próbálni.

World 1.2.2, SU-25T típusnál működik valakinek a waypoint funkció?
  • HungaroJET
    No, ez azt hiszem ütős lesz: rájöttem, hogyan lehet utólagosan a textúrákat önmegvilágítóssá tenni és az intenzitást is beállítani hozzá. Sőt, skála feletti túl-intenzitást is tudok hozzárendelni !
    Reaper, most tuningolom a MiG-29-es utánégetőjét :) Éjjel is látható lesz, sőt ha akarod megcsinálom úgy, hogy még az ember retináját is kiégeti :D
    A HDR is beindul rá :) és lesötétít, mintha közelről néznél egy infracsapdát. Utánégető fázisonként más-más fényerőt is adhatok neki, szóval kisebb kakaónál nem fog annyira világítani. Nemsoká el lehet felejteni ezt a mostani gagyi omnilight fényt az utánégető terekben, ami a forsage "láng" AB modellel dolgozik. Nem kis meló, de remélem holnapra megleszek a MiG-29-esekkel, aztán jöhet a többi gép. (Én most totál belelkesedtem) :D

Molni, neked pedig le kellene kapcsolni az élsímítást és akkor rendesen lehet FPS-t nyerni.
  • Molnibalage
    Képek.

Valahol a távolban van valami, ami 1 pixel ekkora távból, de ez neki elég FPS nuku.

A rakéták is láthatatlanok szabad szemmel, FPS már tényleg nincs.

Ez most komoly. Tényleg ezért kellene fizetni? 5 perc alatt egy teljesen basic szituban használhatatlan a játék. 5 perc alatt szertefoszlott minden reményem, hogy ebből lesz valaha bármi értelmes.
  • Molnibalage
    Ti hogyan tudtok játszani a játékkal...? A helik és a rakéta sorozatvetők el kezdtek dolgozni. FPS = 4 úgy, hogy minden low-ra van állítva.

Ez használhatalan bughalom.
  • Molnibalage
    Ez is az. Medium felbontáson simán 24 alatti FPS volt egy instant generált rossz idős repülésnél. Mikor nem néztem az egységek felé, akkor 40-45 FPS volt, de ha 5-6 mérföldről (!) feléjük fordultam, akkor megfeleződött. Valami nagyon durva LOD skálázási hibát sejtek...
  • Reaper
    Na sebaj, elkezdtem már megrajzolni:)
  • Reaper
    Köszi, de ez rohadtul pontatlan...
  • Reaper
    Amúgy az első linken a hozzászólásba bepakoltak elviekben jók lennének, de ezek felbontása is pici...
  • Leon77
    Nem pont az, de legalább nagy: link
  • Reaper
    Nem, nem ahhoz kell:) Ellenben muszáj az a verzió, amit beraktam, mert az a legpontosabb...
  • HungaroJET
    Itt egy nagyobb: (remélhetőleg a Loadout screenhez kell) :D

KATT
  • k53ta
    A lenti email cím van a képnél, lehet, hogy meg van neki nagyobb méretben, szerintem kérdezz rá.

[email protected]
  • HungaroJET
    Van itt egy hasonló:

KATT

Itt meg egy csomó: (de egyik sem pontosan az amit kértél)

KATT
  • Reaper
    Gyerekek! Pontosan ez a kép kellene nekem, csak viszonylag nagy felbontásban. Nincs valakinek ötlete, hogy honnan lehetne beszerezni?

• Leon77
    Pici észrevétel a hibalistához: DCS World 1.2.2, Su-25T, Senaki ILS jelzése a HUD-on. Vagyis a hiánya.

FC3-hoz szívesen hozzátennék valami pozitív véleményt, de (béta ide vagy oda) összességében egyelőre csalódás.
  • k53ta
    Beigazolódott, ahogy korábban is gondoltam, hogy az FC3 parasztvakítás, egy összecsapott csomag, amit most gyorsban kiadtak, hogy karácsony előtt legyen némi bevétel belőle.
    A Beta tesztelőket nem szidnám, mert lehet, hogy nem ők a hibásak, lehet, hogy látják a hibákat, de hiába ha EDe nem javítja.
    Más jellegű szoftvernél voltam Béta teszter, és ott is hónapokig könyörögni kellet, hogy javítsátok már ki. Csak nem értem, minek a Béta teszt, ha szarnak az észrevételekre.
    Maradok a sima ingyenes SU-25Tnél, és ha kijön a Mig-21bis, akkor annál, ott jó esély van a normális működésre.
    Talán a jövőben valaki készti egy normális 29est is, bár ez csak egy kívánság a részemről, az meg főleg túl szép lenne, ha a magyar légierő összes eddigi orosz gépe le lenne modellezve.
    Persze mindennek alapja a DCS world, és ha az el van baszva, akkor az elég sokkmindent befolyásol.
  • Reaper
    Inkább 8-10m.
  • Caterpillar
    Azt azért ne felejtsd el hogy a Lock On optimalizálatlan fos... Próbáld ki a dcs:w -t az ingyenes... Garantálom hogy ezzel a géppel sokkal jobb lesz az fps -ed és sokkal szebb is lesz! :)
  • HungaroJET
    Ne is csodálkozzatok :) Ez egyik teszter meg is írta a fórumon (Dave- USAFMTL), hogy kellettek a friss szemek :D

Egyébként F-15 kerekeit, mindjárt javítom, (ezen a modellen is) én már régóta így használom. Kondenz ne a csőből jöjjön ugyancsak javítható.
    Szerintetek kb. mennyi a reális távolság a cső mögött ? 2-3 méter ?