Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"Közelíts rá (V-rövid), majd nyomj egy HOTAS TMS Up-ot röviden (arra figyelj, hogy mittudomén.. 25mérföldrõl nem fogja így sem befogni a célt)!
Ha mindent faszán csináltál indíthatod is a cuccot."
😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Emlékszel volt nekem nyûgöm a "No track launch IHBT" hibaüzivel... No rájöttem a megoldása... miután megvagy a hosszú V-vel és a Mav ráállt a célra, nyomni kell egy rövid LCtrl+Up-ot, és indítható is a cucc..
Piszok hatékony, nagyon messzirõl ki lehet szedni a veszélyes célokat. 😊
EZT Sanyo oldalán olvastam. Te próbáltad már?
"A felderítésen kívül a cél pontos eltalálásához lézeres megvilágítás – célmegjelölés - szükséges, és ahhoz pedig az elõreküldött "spotters", vagyis célkijelölõ szárazföldi egységek. "
Szóval szerintem erre való az általad említett bigyula.
Elõfordul a harcok során, hogy egy adott célt a földön harcoló alakulatok jelölnek meg lézerrel. Szerintem ennek a jelnek a megtalálására szolgál ez a keresõ mód. Nézegettem a szerkesztõt de nem találtam olyan földi egységet ami ezt meg tudná csinálni pedig IRL létezik.

A képeket mivel csinálod meg olyanra, mit a dokban?
Még annyi, hátha fontosnak tartod, van egy BULLZIP PDF Printer nevû kis ingyenes progi, ami nagyon szépen átrakja a Word doksi PDF-be, hiba nélkül. Így a Te munkád is PDF-be kerülne ki.
1) Igazad van papa
2) lusta vagyok mint az állat 😄
13+1) Eccer majd megcsinálom. Ezt a mavericket is olyan docra mint a másik kettõt 😉
Mit gondolsz? 😊
A RALT+RIGHT illetve a RALT+LEFT billentyûkkel tudsz választani, hogy a TGP-n a meleg célok (neeem, nem a steiner kristóf, azegy másik meleg cél) fehérek illetve feketék legyenek az MFCD-n.
Úgy tudsz a legkönnyebben gyakorolni ha használod az "Active Pause - Pause+LShift+LWin" bigyulát. Ilyenkor a gép áll a levegõben, nem mozdul. nem kell vele foglalkozni viszont minden végrehajtódik.
Aztán ha már faszán megy minden elkezdheted kikapcsolt ikonokkal is gyakorolni.
TGP-vel megkeresed a célt, befogod /BCTRL+UP/ kis négyzetnek kell lennie a célon és point feliratnak. Ha hosszan nyomod a bal control+felfelé nyilat megjelöli a célt. Átváltasz a maverick monitorra, nyomva tartod a "V"-t, ekkor a kamera a kijelölt célra ugrik. Ezt akár 20km-rõl is megcsinálhatod. Én kb. 7-8km-re a céltól elkezdem nyomkodni a BCTRL+UP-t amíg a maverick be nem fogja a célt. De általában csak 6km alatt tudok lõni. Ha röviden nyomod a "V"-t vált egy fokozatot a nagyításon. A TGP nagyításán a HOME és az END gombokkal tudsz még pluszban változtatni.
Ezeket persze az X52-n nyomkodom nem a billentyûn, csak nem tudom a HOTAS beállításokat, mert saját profilt használok.
Ha van JATC az nagyban megkönnyíti a dolgot, mert megadja a célpont koordinátáit.
Ha elírtam valamit majd jön Leon bácsi és helyre teszi a dolgot 😊
**--**
Addig megy, hogy TGP-vel megkeresed, befogod és kijelölöd a célt?
A gombotak a HOTAS opcioknak megfelelöen mindent oda tettem ahol az eredetin is van(mármint a bot részen)Mert a gázgar az különbözik igy ha lehet ilyen leirás jönne jol hogy hogy megy a gyakorlatban ez.A maveriket ki tudom választani a listábol a szabadesésu Bombázás is megy CCIP modban , de a maverick sehogy nem indul.
www.pcpilot.hu
Euro Truck Simulator 2 Nick: zsee69(HUN) World of Truck page: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=278300
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: dcs.exe
Alkalmazásverzió: 1.1.0.6
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4d70d4a8
Hiba – modul neve: KERNELBASE.dll
Hiba – modul verziója: 6.1.7600.16385
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4a5bdaae
Kivételkód: e06d7363
Kivétel – eltolás: 00009617
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 138c
További információk 2: 138c7a3b8fd0e76e064c3cca3e2707bd
További információk 3: 73ea
További információk 4: 73eac09b3d6b39ea56dbdbce62eade95
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e
Ha nem érhetõ el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
Euro Truck Simulator 2 Nick: zsee69(HUN) World of Truck page: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=278300
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Lájkollak Leon <#beka2>#beka2><#szeret>#szeret><#hehe>#hehe>
HAVE A BANDIT DAY !
http://en.wikipedia.org/wiki/Radar_warning_receiver
HAVE A BANDIT DAY !
annyira nem picik...<#buck>#buck>
vki mondja már meg, hogy tulajdonképpen mi a módja megsemmisíteni egy OSA-t vagy KUB-ot?
nekem nem tiszta a lõtávolság kérdése...<#zavart2>#zavart2>
Na megyek keresek egy kázcsövet, vagy vmi hasonlót itt a laksában az fõkötöm magam😄
még annynit megjegyeznlk, hogy a reinstall után már nem dobálta c++-os szarságot, mostmár csak szimplán hibát észlel, és leáll:S
De pölöa tréning, fast mission, campaign nem megy.
Valamiért nem szereti ha 3gb-nál kevesebb a memória.