Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A10 es kérdésem van....maradtam Nevadán,miota ugy szállok fel,ahogy HJ tanácsolta ált.sikerül....de néha befigyel a baleset.Tegnap leszakadt az orrfutóm:)apró malõr,de mivel lassan tölt be,folytattam,amugy is akartam egy hasra szállást,bár éppenséggel lövésem nincs,hogy kell a kerot kiereszteni....na mindegy,két Mark 83 volt fent,MA felkapcsolva,bomba kiválasztva,CCIP módban,odaérek
a célhoz,nyomom a gombot,erre nem old le.....gondolom a sérült futó miatt,bár érdekes,egy vészjelzõ nem villogott....ezt felül lehet irni valahogy,hogy tudjak ilyenkor is hõsiesen küzdeni?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Köszi....közben utánanéztem,lol,hát az interneten olyan nehéz hülyének lenni,de nem adom fel:)

Sanyo
Az UPS egy amerikai csomagküldõ, mint a FedEx vagy a DHL.

www.pcpilot.hu

www.smart-bus.hu

USP rõl már hallottam:P

Hali

Teljesen jó ár,én is gondolkozom egyben,ennyiért rá is repülnék....de (bocs,ha iskolás kérdés)mi a fene ez az UPS?Hogy mûködik ez?
Privátban is jöhet,ha nem gond,mielõtt Leon befordul:)

Repvez
Nekem a tablettel nem is a kijelzõ a gond,a kis PDA imtól csak jobb lehet (nagyobb)és én szeretek sötétben olvasni,de a tablet falja az akksit,ez meg csak lapozáskor fogyaszt.

Sanyo
A leírás azt mondja, de eddig csak vásárolt ebook és pdf-el teszteltem.

www.pcpilot.hu

Papa01
Az tök jó ár, sima TXT és HTML fájlokat is megnyit? :-)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
26 volt postával együtt, kedden rendeltem meg és ma délelõtt hozta az UPS.

www.pcpilot.hu

repvez
föleg ha még valahogy a tabletet össze lehetne a géppel ugy hozzni hogy 2. monitorként használva beállithato lenne az MFD képe és körbe a nyomogombok vagy hogy futna rajta a touchbuddy akkor jol lehetne kiegészitenni egy HOTAS-t.
Papa01
Azt meg lehet kérdezni, hogy árban mennyi egy ilyen? :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
Mostanában rengeteget olvasom és nincs türelmem 1-3 hétig várni a postást. Így max 1 perc és már olvashatom is a kinézett könyvet. :) A flight manual kinyomtatva és lefûzve is megvan, a pdf-et csak a teszt kedvéért töltöttem fel.

Van okostelóm, a tablet felesleges lett volna és a kijelzõ hosszabb távon fárasztja a szemem. Az e-ink tökéletes. Még szoknom kell, hiszen fél nap használat aligha nevezhetõ hosszú távnak. :)

www.pcpilot.hu

Papa01
És is tablet-en gondolkodom, a teló olvasni kicsi, de egy 10,1"-es tablet már egész jó.. :)

repvez
rákerestem erre a készülékre, de valahogy nem tudtam magamat meggyözni arrol, hogy miért is jó ez, ennyi pénzböl egy tablet is kijön vagy egy okostelefon és azzal nem csak olvasni lehet.

De persze aki sokat olvas annak lehet hogy nem mindegy a szem kimélése (hogy ne menjen rá a gatyája a szemüvegre ;D ) és hogy tovább birja egy feltöltéssel.
Papa01
Gratula, használd egészséggel! :)

Sanyo
Ma jött meg az Kindle 3 ebook olvasóm, így azért könnyebb a manualt lapozgatni:

www.pcpilot.hu

Papa01
Köszi a képet, igen látszott a vidirõl , hogy fake, de néhány eredeti fotó is van a videóban.. :)

A javítás javítása... de legalább nem szarakodnak és csinálják egybõl. Amúgy az 1.1.0.8-as nem azért jött ki késõbb, mert alaposan letesztelik...

Lényeg, hogy pörögnek, mint korábban közel sem.
Sanyo

www.pcpilot.hu

Sanyo
A videó csak látvány, az igazi kép a szárnyaszegett izraeli F-15D-rõl:

www.pcpilot.hu

Papa01
Köszi a linket, a képeken látszik, hogy tényleg alig maradt valami a szárnyból... durva.

LeonSilver
http://www.airlinepilotcentral.com/web_video/military_aircraft/f15_lands_safely_with_one_wing_20071220296.html

Igen. De ez beszopott néhány kilót a GAU-8 ból. Nekem ne repkedjen és minden további nélkül de szálljon le. Ez nekem nem tetszik.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Ha jól tudom, olyan F-15-ös is sikeresen leszállt, aminek ütközés miatt leszakadt majdhogynem a fél szárnya.. :)

Annakelõtte:)szállt le olyan F 18 aminek leszakadt az orrkupja,a 90 es években

LeonSilver
A pofám leszakad. Kedvelem nagyon a gémet de azért ezt nemkéne..

http://www.youtube.com/v/1j7fgLdiiQc&version=3

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

GaBika6
Még 1 kis oktatás...

http://www.youtube.com/v/AX9noFmlQNI&version=3

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Papa01
De tök vagyok, gondolhattam volna.... :D Köszi a választ! :)

LeonSilver
Simán nyomsz egy HOTAS China hat aft rövidet (C) az aktív, BAL oldali MFDC-n.

GaBika6
Ok! THX! <#worship>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

LeonSilver
Nem tudom, majd kipróbálom és ha megvan akkor írok róla :)

A beállítás itt van de bugos és nem tudom, hogy foglalkoznak e vele, írtam a fórumon de mintha nem érdekelne senkit.

A bug meg itt van.

http://www.youtube.com/v/HfUAp75Qoxc&version=3

LeonSilver
A HDR jelenleg bugos mint az állat. Van egy maszek gyorsjavítás az ede fórumon, az 59-esek oldalán van hozzá link.

LeonSilver
Bocs, most jöttünk haza éppen. Miskolcon voltunk a fiamért ;)

Szóval az a trükk Papa, hogy a felvétel már a trekkrõl készült, így bármilyen kameraállást lehet állítani ;)

GaBika6
Na ebbõl is lehet tanulni emberek...

http://www.youtube.com/v/45Xe1M5LpY4&version=3

GaBika6
Érdekel, hogy ha megvolt a steerpointos bombázás, hogy állítom vissza a régi navpontokat? Tehát hogy a mapon legyen útvonal. Valamint a "steer +" az hol van a billentyûzetek között, mert nem találtam, már 3x végigfutottam, de nem bírok ebben kiigazodni, mert olyan furcsa a billentyûk megnevezése. THX!

Papa01
Engem nagyon megdöbbent a rendszerek bonyolultsága.. azért ha belegondolok, hogy a repülõgép vezetése mellet ezeket s rendszereket is kezelni... durva...

Sanyo
Köszi, a súlyosabb dolgok csak ezután jönnek. :)

www.pcpilot.hu

Papa01
Köszi, gratula, nagyon jól sikerült! :) <#eljen>

Sanyo
Ezt én sem találtam, biztos surroundra van állítva valahol, mert nézelõdés közben gyakran eltûnik a hang. Ja és ma megvolt az elsõ asztalra kidobás is, nem örültem neki.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Papa01
Csináltam errõl is egy vidit.. :) nagyon tetszik ez a JTAC-os dolog! :)
http://www.youtube.com/v/-IcCvTIIcE0&version=3

repvez
feltettem az 1.10.8 as javitást, de lenne vele pár kérdésem.
A menüben nem találom sehol sem a dinamikus árnyék kapcsoloját az uj hang beállitásoknak a panelját, hogy be tudjam állitani neki a különbözö hangrendszernek megfelelö setupokat.
Ill a HDR optionál csak az OFF érhetö el .
Ezeket hogyan lehet elöhozni vagy van valami elöfeltétele ezek elöhivásához, gondolok itt arra hogy csak mediumon megy a játék és hogy lehet hogy a high beállitások után lehet választani ezeket?
Papa01
Leon, a videóban a végén külsõ nézetbõl indítottad a 3 Maverecik-et. Azt hogyan tudtad megcsinálni, hogy befogd a harcjármûveket külsõ nézetben? Vagy egy célpontra indítottad õket?

Köszi a választ? :)

Papa01
Köszi,ma kipróbálom! :-)

LeonSilver

Papa01
Wow, sikerül ez is! :) Azt, hogyan lehet beállítani, hogy milyen fegyvert kérjen a JTAC? :)

LeonSilver
Háát emlékezni nem emlékszek rá, tudod

De megnéztem a pmeket és valóban volt ilyen ;)

LeonSilver
Csak gratulálni tudok. Na meg megemelni a kalapomat. Nem semmi meló fexxxxik benne faterkám.

LeonSilver
Azé is van a fórum, hogy segítsünk egymásnak. Írj és kérdezz, ez inspirál engem is ;)

Papa01
Köszönöm! :) Már nem merek írni.. :)) Ugyanis semmi válasz nem jött.. :D De szerintem a legutóbbi post-od lesz a megoldás! Köszi ezt is! :)

LeonSilver
Mic Switch Forward. Transmit on VHF radio 1 (AM)
Mic Switch Aft. Transmit on VHF radio 2 (FM)