Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Gondolkoztam már a cserén,lehet,hogy eljött az ideje.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
Az lenne a kérdésem,hogy mielõtt megvenném ezen a konfigon futhat kielégítõen az A10?
Amd PhenomII X4 3GHz,4GB ddr2,9600gt
A Black Sharkal nem volt gond,de ez azért más tészta.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Én nem tudom mibõl élnek ED-ék de ha végre összehoznának valami komoly vadász vagy vadászbombázót simán megélhetnének ebbõl is.
Régebben azt mondták hogy kilenc havonta jönni fognak az új gépek, de mostmár kilenc hónap eltelt az A-10 elsõ beta megjelenése közt és még azt se lehet tudni mi lessz a következõ. Ahogy fejlõdik ez a szimulátor, egyre szebb grafika, egyre jobban lemodellezett gépek, úgy egyre inkább nem értem mit akarnak ED-ék, ez lehetne a világ legjobb szimulátora de ez a tempó és hogy nincsennek normális vadászgépek, nem tudom hova fog vezetni.
Egyébként Ti hogyan használjátok? Milyen távolságról kezdetek lõni?
Mennyire meredeken repültök rá a célra?
Nekem nem megy valami jól.. 😊
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
A komplett típusismertetõt is nagyon várom! 😊
A komplett típusismertetõje ezektõl függetlenül készül, lesz benne pár érdekesség. 😊
Tudom, hogy néhányan már sokkal messzebb jártok mint én, de nekem sajnos (szerencsére) nem csak ez az egy témám van. Egy nap pedig itt is csak 24 órából áll.
www.pcpilot.hu
DCS A-10Cjavascript:linkIt('url')
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Tökéletesen mûködik a freetrack-em a DCS: A-10-zel és Black Shark-kal is, eszméletlen jó és nem is egy nagy dolog összerakni!!! Csak egy próbaverziós BlueSoleil-om van az pedig 2MB-után megszakítja a kapcsolatot a Wii motion-nal. Esetleg helyette vmit?!
50.000Ft-os TrackIr helyett 5.000Ft az összköltségem!
Nem voltam benne biztos,hogy kijelzi a HUD,de nem ugy látom nem is,ugyhogy szvsz ne keres.a Lock On ban volt,most vagy az nem volt valós,vagy itt is van,vagy majd valaki megmondja😊Amennyire tudom a 16/18 nál pld van,több régebbi szimoban is leszimulálták,hasznos dolog.
Az ADI -n jelenik meg a két csik
A course selektornál,68 fokra kell állitani,nem 80 ra,itt a leirás szerint
és a PTR kapcsolót Able re kell állitani,akkor jelenik meg az ADI n a két sárga vonal,ami kimetszi az ideállis bejövetelt,a távolságmérõ a TACAN jeladóé ha igaz.
Kipróbálom majd én is,de egyelõre próbáld ki a leirás alapján,68 foknál
Utvonal áttervezés nekem abszolut nem megy.
Éjjelre van fasza éjellátóm,eddig senki nem tiltott le mert lekapcsolt fényekkel jövök be,mint Luke Skywalker,de ha valaki beszólna a reptéren,kirugnám😊
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Itt egy kép arról ami nem stimmel:
Ugyan ez a HSI kinagyitva:
Egy nagyon kicsit jobra voltan a pálya közepétõl, ezt jelzi is a HSI de a probléma az hogy az egész nyilegyenesen felfele kéne mutasson, hiszen pont elõttem van a kifutó, ezzel szemben jobra van fordulva, ami azt jelzi hogy rösz szögben közelitek a kifutóhoz.
Amit irsz a TACAN-ról az inkáb az ADF re hasonlit nem a VOR-ra.
Én ezelõtt a Flight Simulátorral repkedtem egy keveset, ott már értettem a navigációt, ezért próbálom ahoz hasonlitani a dolgokat, amúgy én is szoktam a fegyvereket is próbálgatni, mert hát végülis az a lényege ennek a szimnek, de mivel ez egy profi szimulátor szeretnék én is mindent a legjobban csinálni és ehez úgy gondolom elõször a navigáció mindenféle körülmények közt az eggyik legfontosabb amit érdemes megtanulni. Gondolom éjszaka vagy erõs ködben nem sokat repkedsz ha nem használod az ILS-t, de én szeretnék és ezért is akarom megtanulni. Irtad hogy a HUD-on is kijelzi a siklópályát, ezt tudod pontosan hogy kell, mert én nem tudtam rájönni hogy hol lehet beállitni. A GPS-rõ azt persze tudom hogy mindig kiirja a pontos helyzetet, de gondolom lehet vele utvonalat is tervezni meg hasonlók, amihez azért nem árt tudni pár dolgot, erre mondtam hogy nem értek hozzá.
Én nem ezt irtam,ott van hogy"ha",azt vettem ki a posztodból,hogy te irsz ilyesmit,vagyishogy azt várod a TACAN jeladójától,hogy 80 fokra álljon be,holott õ a saját mindenkori irányát adja meg (és távolságát)ez pedig a te mindenkori helyzetedtõl függ,mármint hogy pld 210 fokon és 15 mérföldre van.
Ezek szerint nem értettelek.
Õszintén szólva az ILS el kapcsoltban sem nagyon értem mi a gondod,igaz,nem is próbáltam még itt az ILS t.
Amennyit tudok róla,hogy a kifutó közepétõl való eltérést és az ideális siklópályától való eltérést jelzi és ezt a HUD egy üzemmódjában ott is kijelzi,két glide line-al,ez nekem elég.Mintha több jelzés is lenne,itt is ir egy outert és egy innert a manual,bizonyos távolságnál átvált.
GPS navról sok mindent szerintem nem is kell tudni,gyakorlatilag min 4 mûhol (ha kell magasság is,pedig jó ha van😊kimetszi a pillanatnyi helyzeted,gondolom az uj katonai cuccok szinte centire és a többi a számitógépen mulik.
De itt én ki katapultálok,van itt kompetensebb is
Én veled ellentétben szinte semmit nem tudok se a TACAN se a GPS navigációról,rombolni járok a szimulátor virtuális világába,de érdekelne,hogy te mint fix pont szerepelsz a történetben ?Azonkivül ha te akárhol vagy ,az iránytûnek mindig 80 fokon kell állnia hogy elérj egy adott repteret,mi a búbánatnak vannak a TACAN jeladók,ha meg vannak,hogy csinálják,azok repkednek körötted?
www.pcpilot.hu
Átállítottam a CCC-t és töröltem a options-t és most tökéletes.😊
Köszönöm a segítséget! 😊
HAVE A BANDIT DAY !
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Nem tudjátok miért lehet, hogy felraktam a 1.1.08. patch-t és azóta amikor bejön a game (cockpit) akkor zöld képernyõt látok. Azt hallom, hogy megy alatta a játék csak teljesen zöld a kép.
Köszi 😊