Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Igen, a serialok jók lesznek.

www.pcpilot.hu

Elvileg igen, az a jövõ. Javaslom viszont, hogy amíg nem hibamentes a world (A-10 mod), addig hagyd meg nyugodtan a "sima" A-10-est. Elõbbi nálam többször is véletlenszerûen kifagyott, illetve még a CBU bombák használatánál, utóbbi viszont csak hajók elleni támadásnál, tehát stabilabb a sima. Legalábbis egyelõre.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Papa01
Köszi a segítséged!:)

Így a sima verziót el is lehet felejteni, mert a patch-ek is a DCS World-ös verziókra fognak jönni?

A régi serial is jó DCS World-ös verzióhoz, ugye?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
Mert abból is a DCS: World-be illeszkedõ 1.1.2.1-et kell felrakni. :) Lap alja, open beta torrent.

www.pcpilot.hu

Papa01
Sziasztok!

Feltelepítettem a DCS World-öt, de sajnos a játékon belül nem aktív a korábban felrakott DCS: A-10C. Hogyan lehet aktívvá tenni?

Köszi a válaszokat! :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ahogy nézem az AAX-1 -et meghagyták a D tomcat-en is, a LANTIRN pedig kiegészítés volt a lézeres bombákhoz, cserébe az F-15E-vel ellentétben a 14 csak a target podot vitte, a navigációst nem.
Molnibalage
Jobb lenne annak a felbontása, mint egy Newton távcsõnek?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tudomásom szerint azon is volt, bár tudott vinni magával Liteninget is ugye...
Molnibalage
Az F-14-nél tervezik modellezni az optikai felderítõ rendszert? Vagy az a D változaton már nem is volt?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

59th Ducky
http://www.youtube.com/v/qebxpnn05Sg&version=3

https://www.facebook.com/groups/DCS.world

Molnibalage
Szépen halad. Két nap majdnem 3k. Simán meg kell lennie a végösszegnek.

LeonSilver
http://www.youtube.com/v/QgOezut5o1k&version=3

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sanyo
A fejlécet láttam, de furcsa volt a kötõjel utáni egyes. Emiatt egy kérdést megért. :)

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

59th Ducky
Ezt benézted :)
Ott a fejlécben az igazság: 1.1.2.0-ról 1.1.2.1-re frissítés
Szerintem nálunk mindenki a full 1.1.2.1-et telepítette.

Molnibalage
http://www.youtube.com/v/IodepBs0w7M&version=3

Egy patch (1.1.2.1-1) a DCS World 1.1.2.1-hez. Próbálta már valaki?

Igen köszönöm elnéztem, nem kell az egészet leszedni csak azt a 715 megát
mégegyszer köszi a segítséget! Üdv!
Sanyo
Az oldal alján van a "DCS-A-10C_1.1.2.1_EN.torrent Open beta of A-10C module for DCS: World", azt szedd le. Igen a kód jó lesz hozzá.

www.pcpilot.hu

Köszönöm szépen. Ha leszedem az A-10C modult 1.1.1.1 ami 5.29GB a dobozban kapott kóddal tudom aktiválni?
Sanyo
Szedd le a DCS World-öt és az A-10C modult. Ki fogom egészíteni az A-10C Warthog írásomat, csak kérek még egy kis idõt (mint általában :).

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Elég az utolsót leszedni és feltenni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Megvettem az A-10 Warthog-ot ami 1.1.0.9 es. Visszaolvasgattam a patch miatt, csak az nem tiszta hogy lesz ebbõl
1.1.1.1 es. Elõbb szedjem le az 1.1.1.0 át majd arra az 1.1.1.1 et?
vagy létezik olyan ami egybõl az 1.1.1.1 re frissíti? És ha külön kell leszedni mind a kettõt akkor mindig újra kell aktiválni? Vagy szedjem le
az 1.1.1.0 át ne indítsam el, úgy rámegy majd az 1.1.1.1 és csak azt indítsam el? A segítséget elõre is köszönöm. Üdv!
LeonSilver
Kössz szépen :)

A felségjelzés kurva egyszerû. Tetszik :D
Igazából ez az egész ugye tök hiteltelen és történelmietlen. Nem is az volt a cél, hogy az legyen. ;) Ezért került rá.

HungaroJET
Jó kis repkedés Papa ! :D
Szép Skin, csak a 90-es évek felségjelzését nem értem :o

HAVE A BANDIT DAY !

Akkor pihenj, nem lóverseny. :)

Sanyo
Ez év végén, remélhetõleg.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Ducky már linkelte a választ, a kormányfelületek mozgatásához ott van a bal konzolon az "Emergency Flight Control Panel", de én addig nem piszkálnám amíg csak az ívelõlapokkal van baj.

www.pcpilot.hu

Sanyo
A rétestésztára nyújtott navigációból már csak az ILS van hátra és még néhány példa... Kezd belefájdulni a fejem.

www.pcpilot.hu

59th Ducky
Az A-10C-n az üzemanyagrendszerrel megegyezõen a hidraulikus rendszerbõl is kettõ van. A bal oldali hidraulikus (HYD SYS L) rendszer a bal oldalkormány, a bal magassági kormány, a bal és jobb csûrõkormány, ívelõlapok, futómû, kerékfékek és az orrkerék kormányzást mûködteti. A jobb oldali hidraulikus (HYD SYS R) rendszer pedig a jobb oldalkormányt, a jobb oldali magassági kormányt, minkét csûrõkormányt, a féklapokat, az orrsegédszárnyakat, a futómû kiengedõ rendszert, a vészhelyzeti kerékféket és a légitankoló csonk fedelének mûködtetéséért felel.

Cikk: http://www.pcpilot.hu/dcs/a-10c-warthog/2156-dcs-a-10c-4-resz-hajtomuvek-inditasa-kigurulas-felszallas.html

Bögyörõ
Sziasztok, pár napja az A-10C-vel repültem egy küldetést, találatot kaptam és elszállt a jobb hidraulika, és ezután a gép elég nehezen volt irányitható, nem müködött a fékszárny. A kérdésem az lenne hogy a hidraulika nem úgy müködik hogy ha pl a jobb elszáll akkor a ball teljes mértékben áttudja venni a feladatott, vagy másért van két hidraulikus rendszer?

59th Ducky
Én ilyen hírt sajnos nem olvastam...
Ami biztos hogy hó végéig Combined Arms béta,
utána véglegesítik az A-10, Ka-50 modult,
illetve Wags bátya tervei szerint utána FC3 béta.
A fejlesztési roadmap-ból Wags bátyáék kivették a
Nevada Scenery-t szal sztem az majd csak 2013 :)

mirõl is volt szó korábban? nyár végére talán fogható a 21Bis?

Sanyo
59th Ducky
Vagy van még egy módszer miután interneten nyitottunk PayPal fiókot

A PayPal számla feltöltése:

Bejelentkezés után válassza ki a Top Up Account menüpontot.

A betöltõdött oldal jobb oldali részében láthatja az átutaláshoz szükséges adatokat, melyek segítségével a hazai bankszámlaszámáról fel tudja tölteni a PayPal számláját.
Beneficiary Name: a PayPal teljes neve: PayPal PTE LTD.

Bank: a PayPal magyarországi számlavezetõ bankjának neve: Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
Bankszámlaszám: a PayPal bankszámlaszáma: 10918001-00000001-15050684
Your Transfer ID: az Ön átutalási azonosító száma, ennek a segítségével tudják Önt beazonosítani az átutalást követõen, tehát az átutalás alkalmával a közlemény rovatba pontosan adja meg ezt a számsort.

Tehát be is lehet sétálni az Unicredit Bankba és a fent említett számlaszám és a saját Transfer ID azonosítóm megadása után kezébe nyomom a forint zsetont a hölgyike kezébe és pár nap múlva a paypal számlámon megjelenik a lóvés és lehet vásárolni.
Bár az OTP direct-et használom én is WEB számlacsomagommal ;)

LeonSilver
Nekem is hozzá van kapcsolva a paypalhoz, de paypal nélkül is tudom használni.

nekem is az van,és hozzá van rendelve a paypal fiókomhoz.így tudok vele fizetni

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
Nekem nem dombor nyomott a kártyám (MasterCard) és simán vásárolok vele.

Csak sima kártyám van, nem dombornyomott, azt hiszem akkor legegyszerübb az lessz ha hitelesítem a paypal számlám, kösz a segítséget.

vagy virtuális kártya.sima kártyával nem lehet szerintem,mert csak dombor nyomott kártyákat fogad el,amennyire emlékszem

LeonSilver
Nem tudom, de szerintem nem hitelesítettel nem lehet vásárolni. De mondom, nem tudom mert nekem hitelesített van. De nem kell hozzá paypal, simán bank kártyával is tudsz. VISA vagy MasterCard kell hozzá.

sziasztok, megtudnátok mondani hogy pontosan hogy lehet online dcs termékeket venni, pontosan a p-51 érdekelne, van paypal számlám, de nincs hitelesítve, azt elfogadja? kösz a segítséget.

Üdv!

Ühüm!

Üdv!
a P-51D Mustang csak letöltõs verzióban létezik?

59th Ducky
Repvez!

Gondolom már észrevetted hogy a modulok megvásárlásakor gyakorlatilag csak a cockpitot veszed meg, mivel a gép külsõ nézeti modellje az alapból benne van a DCS Worldben.
És azt hiszem ez a koncepció meg is marad. Aki kiérdemli hogy DCS: elõtaggal fusson a projectje annak a madárkáját alapból bepakolják így multiba mo problem.
A gyenge silány motyókat használók meg egyenek kefét ha multiban nem tudnak csatlakozni a modolt szerverekhez :)

Molnibalage
Egyáltalán nem az F-16 a heppem. ;)

Egyszerûen ahhoz csináltak dinamikus hadjáratot. Pont olyan szívesen tolnám, ha F-15C-t, 'C' Hornetet vagy akár F-14A/B-t csinálták volna - persze úgy, hogy a haditengerészeti része is mûködjön a dolognak, tehát AS rakétákra dolgozik az MI és lelõhetõek - akkor okés. F-16-ból egyébként az 'A' változat a kedvencem.

Egy MiG-21bisz szim mindig is a titkos álmom volt. Nem hittem volna, hogy lesz valaha. Azt sem hittem volna, hogy ilyen szinten lesz, azt meg végképp nem, hogy egy magyar hozza össze.

LeonSilver
Hasonlóan vélekedek. A 21bis-t akkor is megvenném ha nem érdekelne (persze érdekel mint az állat) mert magyar gyerek fejleszti. Az a minimum, hogy megveszem. A kandúr szóba jöhet ha fasza lesz mert az egyik legszebb gép (számomra, tetszik, hogy olyan kurva nagy :D ), és hát én szeretnék valami nagyon fasza Harrier szimet. Valami igazán jót. Szinte bármennyit hajlandó lennék érte csengetni :) Nem tehetek róla, ahogy Balázsnak a 16-osok úgy nekem a Harrier a heppem. De leginkább a gép kezelése. A harc vele annyira nem birizgálja az agyamat :)

repvez
Én a legjobban attól félek, hogy hogyan lesz megvalósitva az , hogy azok az emberek is tudjanak egymással játszani akiknek nincs meg minden gépe ami az adott küldetésben szerepel.
Tehát az addonoknak valamilyen modon AI gépként benne kell hogy legyen mindegyik verzióban .
Vagy máshogy nem tudom elképzelni, hogyan látszódna a másik gép, mert letölteni netrõl amikor épp azt a misszioban vagyok nem célszerü a lagg és egyéb miatt.

DE ha valakinek más ötlete van arra kiváncsi lennék.
GaBika6
Ebbõl lett valami?

http://www.youtube.com/v/n-p0pGKhxds&version=3

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Nem nagyon szokták lefordítani, hat switch, olyan "gomb" melynek pl az x45 -ön 8 állása lehet körben, de pl a Röfinál van olyan is amelyik tulképp egy mini jostick, de van olyan is amelyiknek körben 4 iránya meg még egy függõleges nyomógomb funkciója is van. Természetesen vannak olyanok is mint pl a gázkaron amelyiknek csak 3 állása van. Tulképp minden "gomb" ami nem "ki-be" módon mûködik.