Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Én is használtam két moncsit, de a buzeráns fraps tök hülyén vesz fel olyankor.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Köszönöm! Sajnos valóban az a megoldás. Kíváncsiságból még megnéztem néhány felbontás-beállítást, és fura dolog, de fullscreen-t ismét bejelölve 1600:1024-es felbontásnál 16:9-es arányt választva is jó (a monitor 16:9-es arányú). Cserébe oldalt fekete sáv van, de a felbontás csökkentéssel további fps nyerhetõ (nálam kb 5-7). Majd harcászkodás közben kiderül, hogy melyik változatnál maradok.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Én két monitort használok, nekem nem opció a fullscreen, ellenben miután elindult nekem is ugyan ezt csinálja, lerakod tálcára rákattintasz az ikonra a tálcán és mehet a kattintás parádé! :) Amíg megoldják kibírjuk szerintem. :)
LeonSilver
Ja. Ez egy bug. Vedd ki a jelölést a fullscreen-bõl, az megoldja. Addig amíg ki nem javítják így kell használni. Vagy alt+tabozás.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

A World-ben indított játék betöltése után egérrel hiába kattintok a játék indítása gombra, nem indítja el (csupán a kattintásra szokásos hangot játsza le). Marad a billentyûzet pause/break gombja az indításra. Ezután akár térképnézetet (F10) néznék, vagy akár kilépnék (Esc), vagy akár a fülkében indítanám a gépet, az egeret mozgatva a kurzornál a Windows asztal ikonjai tûnnek fel egy-egy rövidke pillanatra. Az Esc gombra megjelenõ párbeszédablak gombjain kattintva ismét a kattintást jelzõ hang van, de a gombok funkciói nem mûködnek. Ha térképnézeten vagy a kilépésnél a (kurzor alatti Windowsos) felbukkanó ikonokra kattintok, kilép a játék a Windows asztalra, de a játék továbbra is fut. Ha ezután a tálcán a World ikonjára kattintok, visszalép a játékba és normálisan mûködik minden, nem jelentkeznek az elõbb írt dolgok. Vonalakban erre.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

LeonSilver
Nem. Mire gondolsz?

Az új World nektek rendesen mûködik?

ha nem is életszagu de jó móka lehet 1 v. 1 ellen (kamovval) panelek közt játszani.
mindenesetre promo videonak is eltudom képzelni...

LeonSilver
Én tegnap óta próbálgatom és nyugodtan mondhatom, ennyire nem egyszerû ám az élet! Nem véletlenül nem Apache csoppereket lõdözött a jóember ;)

http://www.youtube.com/v/7aH3cEaBMcw&version=3

ez nem sokat kérdez - egyszercsak bekopogtat a szélvédõn <#zavart2>

59th Ducky
A félreértés tárgya hogy a dobozos DCS: A-10C és BS2 NEM Add-on !!!
Örvendezhetsz hogy az 1.2.0 modulokért nem kérnek pénzt ha már megvannak
a régi dobozos TELJES játékaid, pedig ezen modulok elkészítése is idõt,
energiát igényeltek a fejlesztõktõl, ergo pénzbe került valakiknek :)
Példádat követve terjeszthették volna a COD2-t és társait is download verzióban ami ugye a DVD korong fizikális legyártásának, terjesztési költségeit nullázhatta volna, tehát olcsóbb lehetett volna a terjesztési ára.
De akkor még a 4 éves gyerkõcök nem tudtak megbirkózni a DVD írással és a korongok ára sem volt valami alacsony, stb. Ma meg már...

https://www.facebook.com/groups/DCS.world

Papa01
Szia Wittman, köszi szépen a felvilágosítást! :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
De hát a meglévõ addonokat (BS2, A-10C) tudod hozzá használni!
BS"-bõl még az "upgrade" verziót is. Semmi mást nem kell tenned, mint letölteni a World-öt, az általad megvett játékok "addon" verzióját, feltenni és már mehetsz is.

A többi észrevételben van valami egyébként.

repvez
jobban belegondolva, nem csak az ED féle megoldással van bajom, hanem ugy általában a mostani játékterjesztéssel.
Mert ma ha megveszel egy játékot az nincs szavatolva, hogy pár év mulva a polcodról levéve még tudsz vele játszani vagy akár net nélkül .

A régieket megvetted és akár most is feltehetek COD2-t vagy Diablo2-t simán tudok még játszani velük és neten is ha van még szerver, de a mostani játékokkal ezt már nem biztos hogy meg fogom tudni csinálni 10 év mulva. Lásd a diablo3 nem is megy net nélkül még single alatt sem.

Ezért bosszant az hogy megveszek valamit és nem tudom a teljes élményhez használni a késöbbiekben.
A WORLD irányvonala tetszik és örülök neki ,de elöbb kellett volna ezt megtenni vagy ugy hogy a már meglévõ addonok teljes mértékben használható legyen hozzá.
Másrészt az akkor megvásárolt játékod, nem ment kárba, a doboz megvan és használni is tudod! Nem kell újra megvenned és kaptál egy (tegnapi tesztelés alapján) még szebb és gyorsabb játékot!

Egyébként nekem tegnap CA teszt alatt be volt kapcsolva a fû és még így is szaggatás nélkül ment a kicsike! Rendkívül hangulatos Shilkával csapatni az erdõben virágok között! :D
59th Ducky
Repvez kollega a meglátásom a következõ:
Az álalad említett dobozos verziós DCS sorozat még másik koncepción alapult . Ott az A-10 és BS2 megvásárlása esetén kifizetted mindkét termék esetén az azonos fejlesztést képezõ alap játék motort. Valszeg ebben az esetben is felemelnéd a szavad hogy ez lehúzás. A mostani alapjáték + modulok koncepció remek. Örvendetes hogy az FSX-el ellentétben itt legalább free az alapjáték :)
Végül is el lehet battyogni a boltba és venni 1 csomag újraírható DVD-t és az elsõ kettõre a DCS: World-öt a többire meg a modulokat másolgatni.
Borítót meg vagy nyomtatgatsz magadnak vagy, nem :)
Én ennél egyszerûbbre vettem a figurát egy 16GB-os pendrive-al. Egy ideig elég lesz gondolom a DCS:W-hez és a modulokhoz. És nem is karcolódik xD

Ez így jó Papa!
A world-ot nem kell aktiválni, mert az ingyenes. Viszont csak akkor mûködik a Su-25T-n kívül, ha van valamilyen fizetett dcs modulod. mivel neked az A-10C fent van és aktiválva, így a world a registry bejegyzés alapján látja, hogy van dcs modulod aktiválva.

Akinek korábban nem volt sem BS2 vagy A-10C telepítve és aktiválva, annak nem kell már ezeket felrakni. Elég csak a DCS World és hozzá a kívánt A-10C és vagy BS2 modul telepítése a world-be. Majd a single-ben kéri az aktivációt ha repülsz ey missiont, vagy direktbe indítod a dcs_protect.exe-t és ott aktiválsz.
Papa01
Érdekes, nálam úgy ment a dolog, hogy fent volt s régi A-10C. A DCS: World 1.2.0-át felraktam, majd erre az A-10C 1.2.0-át
Aktívvá is vált a DCS: World 1.2.0-ban.
A BS2 sajnos nincs meg. :)

ui:
Bár lehet, h a régi A-10C-nek ehhez az egészhez semmi köze.. :) Bár aktiválni nem kellett..

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

repvez
Még jó hogy sikerült addigra megoldani, hogy széleskörben elérhetõ legyen olcsó pénzért a dobozos verzió amikor már nem lehet használni belöle csak a serialt.
Csak gratulálni tudok ismét az ED-nek, hogy párhavonta dobálhatjuk a kukába a dobozos termékeit,mert már nem kompatibilis az aktuális verzióval.
Kiváncsi vagyok, hogy lesz e ismét olyan szerencsénk, hogy megjelennek dobozos formában ujra ezek az addonok (BS2,A-10C stb..)
Vagy addigra kijön a word 2.0 és ujra kuka az egész ?
59th Ducky
A régi BS2-t meg A-10C-t lehet elcsomagolni :)
Már történelem ;)

Útmutatásod szerint kipucováltam a registryt, majd az általad linkelt exe, és mûködik minden.

Köszönöm a segítséget!
Sajnos igencsak siralmas az angol nyelvi ismeretem, ezért van ennyi problémám.
Nem deaktiváltam elõször semmit sem. Ennek ellenére nem fogadta el.Feltelepítettem a BS2-õt, az önállóan mûködött is. Ezután telepítettem a Worldhöz a BS2 modult, és vártam a csodát, elmaradt, így deaktiváltam.
59th Ducky
És megint csak mellé nyúltam xD

Wags-tól egy kis segítség azoknak akik BS2 upgrade kulccsal rendelkeznek:

Instructions BS1 to BS2 upgrade license owners, please use
- Install this first: DCS World 1.2.0 (common for all DCS products)
- Next get: DCS: Black Shark 2 [b]Upgrade[b] 1.2.0 (English download version)
LETÖLTÉS: KA-50_bsupd_1.2.0.63205.exe

59th Ducky
A BS2 upgrade kóddal kapcsolatban pedig azt olvastam hogy nem is fogja elfogadni mivel az kedvezményes áron vásárolt volt és ugye az ED is tudja hogy a BS1 starforce védelmét feltörték :)
Tehát konkrétan a megoldás hogy el kell küldeni az ED-nek a legális BS1 és BS2 upgrade kódokat egy szerelmes levéllel együtt és kreálnak Neked 1 új kulcsot amit már regisztrálhatsz a játékban.
Ennyi

59th Ducky
Mert nem olvastad az ED fórumot, ahol vastagon kanyi nagy betûkkel ki van írva hogy nem kell deaktiválni az elõzõ verziós modulokat, sõt a jövõben sem kell ezt tenni !!!
Esetedben egy Registry tisztogatás oldja meg a problemát...

59th Ducky
És aki a Mig-21-re ácsingózik annak jelezném hogy itt a lehetõség 20$-ért elõrendelni !!!
Gondolom az elõrendelés lezártával a végleges változatot kb ennek duplájáért tolja majd a Laci gyerek. Én bizti ezt tenném ;)

Molnibalage
Köszi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Második kérdésedre a válasz: World + A10-C modul.

Molnibalage
A CA arms akkor fizetõs, de beta? Tehát mit kell leszednem, ha dobozot A-10-em van?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Deaktiváltam a BS2-öt, hátha a Worldbõl aktiválva mûködik. Invalid hardware cod hibával nem aktiválható. Már nincs BS2-õm sem.
Egyre jobb...
Az oldalon azt írják, uninstall world aztán install, modulokkal együtt! :)
A BS2 önállóan gond nélkül mûködik, de a Worldben nem.
Nálam friss telepítéssel a BS is mûködik (update verzió). Kódot nem kellett beírnom, a telepített játékokat felismerte a World.

Én simán rátelepítettem a régire.
A BS2 nekem továbbra sem mûködik, nem fogadja el a kódot.
Passzolom, nálam friss telepítés van. De kíváncsian várom a további válaszokat.

Ez engem is érdekelne!
ezzel frissíteni kell a mostani world-öt,vagy uninstall,és újra telepítés?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

59th Ducky
Jaja Cutternél a pont. Én voltam túl lelkes :)

Õõõõõ a CA még BETA! :D

szerk.: Meg a P-51 -is...
59th Ducky
Természetesen a verziószámból is kitûnik hogy ezek már végleges kiadások, nem BETA-k.

59th Ducky
DCS: World 1.2.0.63205 és a hozzá készült modulok:

DCS: World
DCS: Combined Arms
DCS: P-51D Mustang
DCS: Ka-50 Black Shark
DCS: A-10C Warthog

Sanyo
Hú köszi, mindjárt jön róla a hír. :)

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Kijött a DCS: World 1.2.0 és a modulokból is kijött az 1.2.0!

GaBika6
Tölthetõ pár Kamov skin-em! Mindenféle színben kinek mi a kedvesebb.
Majd pár véleményt írjon aki kipróbálta, hogy mi jó, rossz benne. Akkor a következõnél figyelembe tudom venni és jobb lesz. <#worship>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Sanyo
Ha jól olvastam akkor mindent megkap, függetlenül attól, hogy teljesült-e a cél.

www.pcpilot.hu

Molnibalage
Kicsit befékezõdött az adakozás. Remélem emiatt nem kaszáljk el. Vagy ezen az oldalon mindig sikeres a projekt attól függetlenül, hogy mennyit adnak?

Sanyo
Papa01
Oki. köszönöm a válaszokat! :)