Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Ilyenkor sajnálom, hogy nem értek a DCS-hez és hogy körülményes azt egész, pl. hogy bármelyik géppel repüljek, összerakni egy bevetést. stb. Pedig videó készítésre kiváló.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Igen, fent van, köszi szépen.
HungaroJET
Ja, most ugrott be. Tényleg volt néhány bõr amit újraszíneztem ill. enyhén feltuningoltam de csak a Su-27-hez.
Túl sok mindent csinálok egyszerre... néha "visszaüt" a dolog 😄

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Hát szerintem azok nem az én munkáim 😊, pláne ha a Su-30-as gépekre gondolsz, mert azokat CombatAce csinálta a bõrökkel együtt 😄, én csak tanácsadóként mûködtem közre.
Ha pedig a Su-27-re gondolsz (úgy rémlik hogy az nem is volt látható a videóban) az ahhoz való skinek még a 3GO korábbi mûvei, a többi pedig mind a LockonFiles-ról való "bõripari" mesterek darabjai 😄

HAVE A BANDIT DAY !

Sanyo
Na ezért nem írtam bele a hírbe, köszi a kiegészítést! 😊 Egyébként szép skint csináltál a Szuhojnak.

www.pcpilot.hu

HungaroJET
Sanyo ! Sajnos azok nem igazi kabinok. Mind a (külsõ) 3D modell részei és a másik kabin (szerintem egyre gondolunk - amiben végig vándorol a kamera) az pedig ugyancsak (külsõ) 3D modell: a Minyót láthattuk.
Mellesleg ha jól rémlik Slamraam csinált anno egy Chinook videót, ahol a videó végén egy motorcsónakkal "beugratnak" a vízbe egyhén belemerülõ Chinook rakterébe 😄
No itt is van:
VIDEÓ

HAVE A BANDIT DAY !

már lent van

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Reaper
És persze ne feledkezzünk el Hungaro és Beczl munkájáról sem!😉

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
És Jack F-18 skinjei vannak a videóban...😉

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

z0ty4
le kell tölteni youtubedownloader-el.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Épp akartam írni, hogy bár az hogy hülye volnék, nincs összefüggésben a videóval, mindenesetre interesting, régen volt már render fotó Apache kabinról, ellenben az ominózus Wags féle DCS promo vidiben, azt nem említi... Hümm
Sanyo
Sõt, még egy Chinook utastér is van valahol az elején, de direkt nem írtam le, nehogy hisztéria legyen. 😊 Simán lehet valamilyen FC3 mod, vagy egyátalán nem az FC3-bõl származik.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Az egy Apache kabin, de ez a tény nem befolyásolja (vagy Maunikásan: nem folyásolja be) az elmeállapotodra történt utalást ... 😉
(persze csak ugratlak)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Csak én vagyok hülye, vagy egy Apache kabint láttam 0:44-0:46 között? 😮
ez egy nagyon jó videó.reméljük,hogy sokáig fent lesz,és nem törlik majd szerzõi jogi baromságok miatt!

krisztian005
DirectX9C fent van? Nekem az volt a gond, mert a win7-ben dx11 van de hiányoznak belõle olyan dolgok amik a 9-esben benne vannak.

Sanyo
Bocsi. A Win is kifogástalan, saját példány.
LeonSilver
Persze, ez nyilvánvaló 😊 De tényleg, mintha lett volna valami ilyen régen.. 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

sure
Nálam természetesen megjavult, amint a spoilerbe tett felismerés után átállítottam a kijelzõnek megfelelõ felbontásra.

Isten nem bottal, hanem VMware.

LeonSilver
Nem emlékszem pontosan, de mintha régebben lett volna valami ilyesmi "fícsör"..
Ha jól rémlik, akkor a fullscreen elõl kellett a pipát kivenni és úgymond megjavul.
Persze lehet, hogy rosszul emléxxem már...

sure
Szerintem a Windowsra wonatkozott LeonSilver kérdése 😊

Nem muszáj publikusan válaszolni...azért lehet a dolognak jelentõsége, mert a virágbolti windowsok nem biztos, hogy engednek minden opcionális update-et lehúzni (vagy egyáltalán bármilyen udpdate-et), és lehet, hogy pont valami Win komponensbõl hiányzik a legfrissebb (C++ vagy Frame Network, vagy a csuda tudja, miket használ vagy legalábbis igényel a DCS)

sure
Hehe, én 1000 éve nem indítottam el, most gondoltam megnézem, elindul-e egyáltalán (tavaly még ment); lefutott az updater, és utána nálam is ugyanez történt...launcher bejött, akár instant actionbõl, akár mission editorból indítva töltés helyett DCS.exe stopped working, majd visszadobott a launcherbe. Szintén Win7 64-bit, csupasz DCSW.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Aztán az options-be benézve látom, hogy a felbontás 1920x1080-on volt hagyva - miközben most nincs kikötve a TV-re a gép, így csak 1366x768-ban vagyok...

Szia! Win 7 (64 bit).
A "cucc" közvetlenül az ED oldaláról származik (legjobb tudomásom szerint az alap DCS World ingyenes). Semmiféle fizetõs (beleértve a virágboltit is) kiegészítõ vagy mod nincs hozzá telepítve.
LeonSilver
Valamint bolt avagy virágbolti É??

Szia!

Milyen oprendszert használsz?
z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Sziasztok! Mi lehet annak az oka, ha a DCS W a "fly" gombra kattintás után összedõl (CTD) és mivel lehet ezt orvosolni? Ahogy utánaolvastam, a jelenség nem éppen egyedi, de eddig mûködõ megoldást nem találtam rá. Elõre is köszönöm.
DonZorro
Srácok, van itt olyan aki keni vágja a légvédelmi dolgokat?

Szeretnék egy-két típus "csoportot" lepakolni!
Mondjuk arra gondoltam, hogy egy S-300 telepet, magas és alacsony magasságra. Hasonlót a "kék" oldalon is. Miket pakoljak egybe?

Gondoltam egy variációt (de ez csak az én ötletem):
-CP 54K6
-SR 5N66M
-TR 30N6
-3x LN 5P85D

Más van ilyen a "veres" oldalon amit így egybe lehet csoportosítani???

KÖSZI...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

repvez
TG Gida
Ha datalinken akarok koordinátákat küldeni egy másik A-10-nek,akkor elég a TAD-on ráhookolni,vagy be kell állítani a goup és az own id-t is?

Isten áldja a pogányokat!

LeonSilver
http://www.star-force.com/support/users/deactivate/

és hogy deaktiválsz?

Sõt,ha deaktiválod,ugyanúgy tudsz játszani.Ha mondjuk van még egy aktiválásod,és az utolsó lehetõség után deaktiválsz,automatikusan megkapod a tíz újabb lehetõséget.

Ka-50

Nesu
Köszönöm,hogy megnézed ....

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

LeonSilver
Van. De nem kell félni a 10 aktivációtól. Ha elfogyna egy email és kapsz új szeriált.

viszont még egy kérdés aktivációkor kiírta hogy 10 aktivációm van még. Ha esetleg egyszer újra kell húznom az oprnedszert akkor van lehetõség deaktiválni? vagy ennyiszer lehet majd aktiválni és slussz passz

ok müxik, köszi mindenkinek a tippeket

szedd le az 1.2.2. world-öt,és azt telepítsd.

az DCS World 1.2.2 volt fent, origin megvettem a10 és indításnál elindult DCS World viszont buy volt az a10.

Uninstalláltam az egészet originból telepítettem a gamet. Fel rakta DCS world is így elindul és aktiv az a10 viszont a verzió 1.2.0. Hogy tudom updatelni?

Én úgy csináltam, hogy letöltöttem az A-10c modult.(a dcs:world már telepítve volt) Feltelepíted, majd játék elindít, ekkor a buy felirat eltûnik a kis ikonról. Indíts el egy küldetést, bármelyiket az A-10-esek közül, töltés közben kérni fogja a serialt. Letöltheted itt
Köszi, válaszoltam!
LeonSilver
Indítsd el, kérni fogja a szeriált.

Sziasztok!

Adott egy feltelepítettm DCS World.
Megvettem most az elöbb az A-10C 5 euroért. Originban elindítom és a DCS world képernyõjén továbbra is buy felirat van az A-10C-re kattintva. Hogy tudom unlockolni?

Valamelyik nap törtem össze a lemezét véletlenül 😞

Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!

küldtem multi ügyben privát üzenetet

Na is mikor jön meg?! 😊

Addig valaki egy kis multi?!

M
nézzenek oda!
megsincs a gépe még - aztán már menõzik az atomerõmûvel!
<#boxer>
(én max kamovból figyellek benneteket)
OFF

macleody
Ha megjön az új gép már nyomhatjuk is 😊