Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Túl sok mindent csinálok egyszerre... néha "visszaüt" a dolog 😄
HAVE A BANDIT DAY !
Ha pedig a Su-27-re gondolsz (úgy rémlik hogy az nem is volt látható a videóban) az ahhoz való skinek még a 3GO korábbi mûvei, a többi pedig mind a LockonFiles-ról való "bõripari" mesterek darabjai 😄
HAVE A BANDIT DAY !
www.pcpilot.hu
Mellesleg ha jól rémlik Slamraam csinált anno egy Chinook videót, ahol a videó végén egy motorcsónakkal "beugratnak" a vízbe egyhén belemerülõ Chinook rakterébe 😄
No itt is van:
VIDEÓ
HAVE A BANDIT DAY !
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
www.pcpilot.hu
(persze csak ugratlak)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ha jól rémlik, akkor a fullscreen elõl kellett a pipát kivenni és úgymond megjavul.
Persze lehet, hogy rosszul emléxxem már...

Nem muszáj publikusan válaszolni...azért lehet a dolognak jelentõsége, mert a virágbolti windowsok nem biztos, hogy engednek minden opcionális update-et lehúzni (vagy egyáltalán bármilyen udpdate-et), és lehet, hogy pont valami Win komponensbõl hiányzik a legfrissebb (C++ vagy Frame Network, vagy a csuda tudja, miket használ vagy legalábbis igényel a DCS)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán az options-be benézve látom, hogy a felbontás 1920x1080-on volt hagyva - miközben most nincs kikötve a TV-re a gép, így csak 1366x768-ban vagyok...
A "cucc" közvetlenül az ED oldaláról származik (legjobb tudomásom szerint az alap DCS World ingyenes). Semmiféle fizetõs (beleértve a virágboltit is) kiegészítõ vagy mod nincs hozzá telepítve.
Milyen oprendszert használsz?
Szeretnék egy-két típus "csoportot" lepakolni!
Mondjuk arra gondoltam, hogy egy S-300 telepet, magas és alacsony magasságra. Hasonlót a "kék" oldalon is. Miket pakoljak egybe?
Gondoltam egy variációt (de ez csak az én ötletem):
-CP 54K6
-SR 5N66M
-TR 30N6
-3x LN 5P85D
Más van ilyen a "veres" oldalon amit így egybe lehet csoportosítani???
KÖSZI...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Isten áldja a pogányokat!
Ka-50
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Uninstalláltam az egészet originból telepítettem a gamet. Fel rakta DCS world is így elindul és aktiv az a10 viszont a verzió 1.2.0. Hogy tudom updatelni?
Adott egy feltelepítettm DCS World.
Megvettem most az elöbb az A-10C 5 euroért. Originban elindítom és a DCS world képernyõjén továbbra is buy felirat van az A-10C-re kattintva. Hogy tudom unlockolni?
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Addig valaki egy kis multi?!
M
megsincs a gépe még - aztán már menõzik az atomerõmûvel!
<#boxer>#boxer>
(én max kamovból figyellek benneteket)
OFF