Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Este vmh59 ts-én segítek, ha kell még. Simán menni kellene azon a vason amúgy, de ahogy Leonpapa írta vannak FPS drop problémák pl CBU vagy tüzérségi támadásnál, stb. Van egy Basic mod csomagunk, ami sokban segít, de majd szóban este kb 8-kor.
Üdv
Wittman
Megvettem :-)
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Örülök, hogy tetszett a mission.
Átírtam már hajnali kezdésre (pirkadatra) a missiont és javítottam a talált hibákat is. (egyre kevesebb van benne hamarosan teljes értékû lesz)
Holnap a javított verzió megy a vmh59-es szerverre és akkor már kevesebb szenvedés vár rátok Kamovosokra.
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a vmh59 minden tagjának akik nagyon készségesen és elsõ kérésre azonnal segítettek tesztelni a missiont és hajlandóak voltak a szerverkapacitásukat erre áldozni!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ezért ha tetszik valakinek ami ott fut az nagy részben az Õ érdemük!
Üdv.
SnowFox
elõször is köszönet SnowFoxnak a tegnapi missionért!
egy kis újdonság mindig feldobja a harcikedvet :o)
másodszor - nem oktatás képen de fontos, hogy tudjunk a csapatban lévõkrõl.
gondolok itt a már említett rádiózásról (tegnap mint teszt, nagyon nem vittük túlzásba), illetve a géptípusról.
mivel majd kifolyt az agyam is az éjszakai vadászatban magam részérõl linkelnék egy vidit, amiben látszódik a kamov esetlensége ilyen körülmények közt. 1.,NVG-vel célkeresés 2.,irányított rakéta indítása anélkül hogy befogjuk (várhatóan több rakéta megy a levesbe) vagy s-8o rakétával bevilágítjuk a környéket és fogjuk a célt
ASRock Extreme4
PhenomII x4 975BE (~4Ghz)
12 GB DDR3 1333
Gigabyte HD6950 @ 6970 2GB GDDR5
SyncMaster 2233 (fehér, 1680*1050)
X-Fi ExtremeMusic HK
320GB SATA HDD
Samsung USB HUB bill, Logitech G5 Laser Mouse (kicsit kopott de nagyon jó!)
Asus DVD író, kártyaolvasó hegyek, ház, 500W táp.
Diablo III, DCS: BS grátisz! (ezek maradtak)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Gyere ts-re. most is fent vagyunk.
cím: ts3.brl-gamecenter.hu:9912
A szoba neve: Flaming Cliffs. (alúlról kezd a keresést felfelé gyorsan megtalálod)
A szoba pass: dcsa10c
Üdv.
SnowFox
Igen azt a missiont nem csináltam könnyûre, de a célokat azért meg lehet találni benne.
A lényeg. Amikor azt mondja, hogy menj X pontra majd fordulj Y irányba azt úgy is kell érteni. Azaz a Te esetedben WP10-ig elmész majd ott 183-as irányba fordulsz és onnan 7km-re lesznek a célok. Nem méterre pontosan, de ott lesznek. Ha biztosra akarsz menni akkor ha eléred WP10-et és a TAD-on az útvonal átugrik WP11-re akkor visszaváltasz A WP kapcsolóval wp10re és nézed milyen messze távolodtál el tõle. Van egy másik megoldás is. Ha valaki megtalálta akkor aki kéri annak átküldi a koordinátákat DATALINK-en. Ez a csapatmunka. Vagy. Ha nagyon nem megy akkor nézed a TAD-ot és ha kijelöl valaki egy célt akkor azt látni fogod rajta. Így csak oda kell repülni. Ha még jobb megoldás kell és mint mondtad eddig nem igazán repültél online akkor telepítsd fel a TeamSpeak nevû programot és csatlakozz fel a TS szerverünkre. Ott szóban is tudunk segíteni, de csapásmérés közben nem lesz idõnk írogatni chat-ben. Szóval. Irány a TS-re!
Üdv.
SnowFox
Köszi a tanácsokat és segítséget!
Tegnap nyomtam egy kicsit multiban a magyar szerveren. Nagyon frankó és nagyon jó érzés, hogy van egy ilyen szerver, ahol mi magyarok tudunk nyomulni és 7-8-an folyamatosan voltunk.
Egyetlen dolgot nem értettem. HOgyan lehet megtalálni a céppontokat egyszerûen. Folyamatosan bemondta, hogy a WP10-tól 7km-re van 183fokra célpont. Ez azt jelenti, hogy a WP-nél 183fokra fordulok és onnan 7km-re megtalálom? Mivel szoktatok keresni célpontot? Én TGP-vel semmit nem láttam.....
Köszi! Ma is megyek játszani :)
Nemtom volt-e már...
Õrjárat az égen
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Addigis itt az oldal bejelentkezel és unbind...
http://www.digitalcombatsimulator.com/myserials.php?login=yes
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Itt a GBU12/CCRP is:
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Isten nem bottal, hanem VMware.
Igen. Ugyan úgy mûködik, mint a többi modul.
A boltban 30$ (29.99 - 6500,- Forint).
Én odaadom 18.3$-ért azaz 4000,. Forintért.
Nem kamu, nem átverés és nem fogom használni titokban. VAn aki vett már tõlem szoftvert meg mást és azt hiszem semmi probléma nem volt semmivel. Ha érdekel írj privit.
Engem érdekelne.Ez is ilyen aktivációs varázslattal megy?
Isten áldja a pogányokat!
rád gondoltam segítség ügyben - macleodynak...
este leszel tsen?
Nekem AsRock 970 Extreme4, AMD PhenomII 975BE, 12GB RAM, ATi HD6970 2GB és amikor még toltam, akkor szépen futott.
Persze volt ami megfektette, de az mindenkiét kiütötte :) (CBU és társai)
AMD FX 8320 3.5GHz
MSI TwinFrozrIII 7850 2GB DDR5
Corsair Vegeance 8GB 1600MHz CL9 Kit
BF3, CLoD, RoF, Assassin Creed3, ArmA2OA frankón megy, ez a fos meg lemegy 10-15 fps-re is. 1360x768-ban játszom, annyit bír a tv-m.
Van még egy eladó DCS: CA a tarsolyomban, nem érdekel valakit??
JDAM és MAV frankón megy de a GBU nem nagyon!
CCIP-ben néha pontra megy néha mögötte csapódik be!
CCRP-ben pedig mindig mögé megy! :(
Valaki segítsen lécci!!! :$
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.pcpilot.hu
Akkor még egy kis kötözködés. A videó hangulata fantasztikus. Csak éppen teljesen összefüggésetelen, egyetlen komoly harci jelenet sincs benne, ami igazán látványos lenne, ami a DCS lehetõségeit figyelembe véve elég fura. Ettõl független jó minõségû, bár inkább csak egyfajta "érzés" az, ami átjön, meg a tonnányi utómunka és effekt.