Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HungaroJET
Korai EDGE videók - nem a DCS-hez készültek,hanem professzionális repülés szimulátorokhoz:
Videók itt

HAVE A BANDIT DAY !

Szia! Köszönjük szépen!

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Üdv All.

A Legújabb küldetéseim letölthetõek lettek.

Total War 1-2

Total War 1-2

Amit érdemes tudni.

- A két küldetés folytatólagos
- A Missionök mindkét oldalról játszható
- Minden géptípus repülhetõ
- CA Slotok vannak
- A küldetésben az elért teljesítmény díjazva van (Total War 1 ben csak a vadászok lelõtt gépek alapján, Total War 2 ben a kilõtt földi és légi célokat is számolja a küldetés.
- A Total War 2 dinamikus idõjárással is megtalálható a pack-ban.

- Mindkét küldetésben a bázisrepterek környékén élénk légi forgalom van AI gépek által amik jönnek, mennek és csinálják a dolgukat segítve a saját oldalt és akadályozva az ellenséget. Érdemes nekik elsõbbséget biztosítani.
- A reptereken kijelölt Rearming Zone van kijelölve. Ezek használatát érdemes szem elõtt tartani.
- A légvédelmi egységek Random módon élednek növelve ezzel az újrajátszás esélyét.

Remélem sokaknak tetszik majd.

Üdv.
SnowFox
HungaroJET
Nem egy tohonya daráló, de a videóban látható agilitás azért szerintem is túlzás. A farokrész törne le legelõször ilyen agresszív pedálozások hatására.
Már a 2:05-nél látható figurát is megsínylené a madár. Valószínûleg csak egyszer lehetne megcsinálni: elõször és utoljára <#eplus2>

HAVE A BANDIT DAY !

Reaper
Ettõl függetlenül azért nem egy tohonya jószág a Mi-17, ld. ezt a videót:

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
madár...szóismétlés rlz😊

Reaper
Van még mit tuningolni a repülési modellen, mert kb. az elsõ ilyen manõvernél atomjaira hullana a madár. Amúgy meg túl nagyok a szögsebességek, ennél sokkal nagyobb tehetetlensége van a madárnak. Igaza van Cutternek, kb. olyan mintha BO-105 repülne, de egyik másik figura még így is kurvára "természetellenes"...

Szegény, ha ilyeneket tudna akkor BO-105 -nek hívnák és 10 tonnával könnyebb lenne... <#wow3><#nezze><#szomoru1>
LeonSilver
Mióta "megvan" a Minyó és a Huey nem is repülök mással!!!! Valami eszméletlenül jó lett!!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

HungaroJET
DCSW 1.2.7 Minyó

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Hohó tényleg 😄
Jó tudni, köszönöm <#eljen>

HAVE A BANDIT DAY !

macleody
Imageshack-en ott van, csak a kép címe után kell egy kérdõjelet tenni.
LeonSilver
De ami a banner alatt van az is használható!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

én ezt használom
az ide rakott képeket mindig megjeleníti

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
Nem tudom faterkám. Én azt sem értem, hogy az ezsgé itt miért tiltja azt a megosztót...

HungaroJET
Ah, köszönöm az infót...viszont azt nem értem, hogy miért lesz a kép az imageshack-en sem elérhetõ ezekután.
Az SG úgymond feljelenti a képet az imageshacknél, majd az imageshack ezek után letiltja azt ?
Fasza. Az SG-nek nem tetszik valami ezért az imageshack egyetértés gyanánt letiltja a képet ? - mert gondolom az SG ezt nem tudja megcsinálni a imageshack nélkül, vagy mégis ? <#fejvakaras>

HAVE A BANDIT DAY !

LeonSilver
http://postimage.org/

http://tinypic.com/

LeonSilver
A békás megosztó nagyon régóta tiltott az ezsgén!!!!

HungaroJET
Szerintetek, ha belinkelek ide egy képet az ImageShack-rõl akkor az okozhatja, hogy a kép elérhetetlenné válik/letilták ? <#conf>
A 7011 és a 7071-es hozzászólásaimnál is ezt történt és lehet, hogy holnapra a 7073-as ban lévõ kép is törölve lesz.
Ezt most a SG cseszi el ? <#wow3> - mert több száz kép van pl. ED fórumon is közvetlenül belinkelve már jó régóta, de azok nem lettek letiltva. Úgy tûnik ezek a tiltások csak azoknál a képeknél "jönnek elõ" amik az SG-n is meg lettek jelenítve <#fejvakaras>

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Hát...õ...izé <#vigyor2> a specular map nem lesz semmi - ha sikerül végre összehozni - de az igazán ütõs cucc a bump map lesz a kiemelkedõnek/besüllyesztettnek látszó csavarokkal, résekkel, illesztésekkel, bordákkal, rácsokkal és szellõzõrostélyokkal.
Az orrfutó lámpa is készül: most nézem, hogy 7 hónapja már majdnem készen voltam <#csodalk>: csak 6 bájt hibázott. Az volt a gyanús, hogy a bal fõfutó lámpa textúra sokkal erõsebben "világít", mint a jobb oldali: rosszul adtam meg 2 db háromszög/poligon összekötési sorrendjét (<#falbav>ez volt a 6 bájt) ezért két lámpa textúra került a bal oldalra egy helyre - amibõl az egyik textúra a középsõ lámpa volt. Na ez most a helyére került. Még néhány beállítás/finomítás és ez is meglesz <#vigyor> Nem photoshop, csak modelviewer-shot

HAVE A BANDIT DAY !

Reaper
Õõõ errõl a specular map-es dologról nem tudok..😊

Ezeket a képeket láttátok már ?
Ugye ez a mod is neked készül Reaper ?

Képek 1
Képek 2
Képek 3
GaBika6
Vannak még ilyenek...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Sírtam rajta! 😄 Marhák... 😄

www.smart-bus.hu

HungaroJET
Naja 😊 Másodszorra már úgy csináltam <#vigyor5> Azt a kipufogós videót akartam berakni <#nevetes1>

HAVE A BANDIT DAY !

Töröld ki a linket amit automatikusan bead! 😊

www.smart-bus.hu

HungaroJET
Megint ez a fos jött be a videóhoz. <#csodalk> Valaki legyen szíves és törölje az elõzõ hozzászólásban a videót, vagy az egészet <#vigyor5>
Remélhetõleg, most jó lesz a link:

HAVE A BANDIT DAY !

Dezertõr!<#vigyor>

Ka-50

Cancri55
Falcon 4.32 és ingyenes, az sg-n van fórum, mindent megtalálsz!

Hecker007
nincs meg 😄

Cancri55
Gyertek Falconozni 😉

Cancri55
Itt a megoldás, sebesség és magasság: neeeeeeeeeeeeeeeeeee

köszönöm szépen a sok értékes információt!
Földközelben, különösen hegyek között van a repülõgép legkevésbé kiszolgáltatva a rakétákkal szemben. Ez mind a levegõ-levegõ és a föld-levegõ rakétákkal kapcsolatban így van.
Nagy magasságban nem lehet elbújni. Manõverezni sem nagyon lehet a ritka levegõ miatt - ez a rakétákra is igaz persze, kivéve ha tolóerõ vektoros a raksi mert akkor kevésbé sínyli meg a kormányfelületek csökkent hatásfokát.
Azért marad még pár dolog ami a pilóta barátja: Magasság - minél magasabban vagy annál jobb. Maradt még az elektronikus zavarás a zavarótöltetek és a radarkeresztmetszet csökkentés (pl. ha bedöntöd a gépet már akkor kisebb a radarkeresztmetszet, ha pont alulról sugároz a földi radar), de a legjobb orvosság a sebesség <#vigyor> Nem véletlen, hogy az SR-71-et nem szedték le az égrõl <#vigyor2>
Molnibalage
Ez nem véletlenül van így. Nagy magasságban a gépek manõverezõ képessége igen gyenge. Én legfeljebb Falconos videókkal tudok szolgálni, de az elv ugyanaz, hiszen a fizika az fizika. Érdekelnek így a videók?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
És a paksi atomerõmû kell majd hozzá.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hecker007

DonZorro
Keress rá a neten. Azt hiszem "F-POLE" manõvernek hívják talán... :$

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Sziasztok!
Tud valaki írni egy rövid leírást, vagy linkelni arról egy videót, hogy hogy kerüljem el Su-27-tel a rámlõtt rakétákat?
A legritkább esetben sikerül csak leráznom a rakétákat, hegyek között még egész jól megy, van hogy két hármat is túlélek, de nagy magasságban szinte mindig kilõnek.
LeonSilver
😄

Reaper
<#taps>

ez durván jól néz ki!<#worship><#worship><#worship>

annyi remény,és várakozás van ezen a fórumon,mint egy karácsonyi éjféli misén

whiteskull
Nagyon ott van! 😊

Elvileg be is van jelentve itthon hivatalos karácsonyi ajándékként. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

whiteskull
Pedig nem lenne rossz egy ilyen se. De egy ov-10 Bronco, vagy egy A-37 Dragonflynak is örülnék. Bár ez nem légcsavaros. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Sanyo
MiG-21Bis fülke, elvileg megjelenés még idén! 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver

LeonSilver
Meg van!
Na ezzel riogattak bennünket 2011 augusztus környékén...

AT-802U

LeonSilver
Neeem. Valami modern gép volt.
Itt háborogtunk, hogy mehogymár.. Valami szutyok volt, felfegyverezve.

DonZorro
De a fóka nem lesz repülhetõ. Vagy igen??? :$

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...