Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emlékszel, Te milyen stílusban alkottál véleményt Laci munkájával kapcsolatban? Mielõtt ezt Te bárkitõl is számon kéred, ez jusson eszedbe!
@Solt: Egész kellemes a doktornéni! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
2. Trigger, így van szerkesztve a mission, olvasd el a briefinget hátha van benne valami errõl is.
3. Akárhol, lehetett, ha nem kapcsol lokátort, soha nem fogod észrevenni RWS -en....
4. Az utolsó mondattal meg is válaszoltad magadnak, Az R-77 és az AIM-120 kivételével mindegyik BVR rakétát, "vezetni" kell a célig, ugyanis ezek félaktív raksik.
5. Itt is válaszoltál magadnak, érdemes kipróbálni, kreálsz egy mission -t teszel beke AWACS -t, és kipróbálod, ha nem megy akkor TiR, ha megy akkor a kérdéses missionben lõtték le...
6. Azért mert a nagy részét magadnak is megválaszoltad, és a többsége le van írva a manuálban, tehát csak utána kell nézni amivel te is többet tanulsz és másnak sem kell a bill -t koptatnia...
Megvettem az FC3-at és Karácsony este fel is tettem, hála nektek, mert elakadásomat tovább lendítettétek.
Az FC3-at egy hétig élveztem. Most kicsit rossz szájízzel gondolok rá, van néhány észrevételem , valaki tudja a választ?
1. Tényleg nem klikkelhetõ semmi a pilótafülkében ? Marad a billentyûzet?
2. A DCS223valami szerveren Sukhumi-t elérve pl. Mig-29-cel 3000 m-en mindig felrobbanok a levegõben. Se radar jel, se Lock Warning, se ellenség a közelben. Valami Safety Kill kiírás felvillan egy másdopercre, aztán csak a szél suhog... Mi az ok?
3. Ha pl. Mig-29-cel vagy Su-33-mal repülök, az RWS hol mutatja az ellenséges vadászt, hol nem. Ki-be kapcsolgatja a radarját az ellenség? Vagy a hegyek közt matat? A minap 20 percet repültem a cél felé, sehol senki, egyszer csak mellettem egy km-rel feltûnt valaki egy vadászgéppel, lock-olt, lõtt, puff, már zuhantam is. Hol bujkált a kis gonosz a sík terepen?
4. Ha nagy nehezen becserkészek egy ellenséges vadászt pl. 27ER rakétával, lock-olom, launch rakéta. De az nem ér célba. A második se. A harmadik se. A negyedik se. Hmm. Flare-t használt az ellenfél? Vagy ügyesen manõverez? Vagy messzirõl indítom a rakétám? (range-en belül persze) Vagy végig rajta kell tartanom a radar lock-ot, míg a rakéta repül?
5. Ha egy szerveren egy mission-ban elõcsalogatható az AWACS rádió menü, miért nem reagál a rendszer az F7-re? Elvileg azzal indítható az AWACS kommunikáció... a Track-Ir zavar be? Foglalt lenne az F7? Minden más rádió menü billentyû mûködik. Vagy lelõtték az AWACS-ot ?
6. Miért reagáltak kérdéseimre e fórumon így: "GYAKORLÁS!"
Ugye a kért tippek nem titkosak? Ugye nem az a hozzállás, hogy "én is szívtam éveket, szívj te is..." ?
Elõre is köszönöm a válaszokat...
Másrészt nem hiszem, hogy pl nekünk olyan nagy érvágás lenne, ha egy embert bukunk azon, ha nem tud feljönni a szerverre mert zárva van. Több mint 10 éve mûködik a dolog és hidd el nekünk nagyon is megfelel így... Ha ezen túlteszed magad és abbahagyod a fröcsögést mindenkinek jobb lesz.
Ha megfeszülsz sem fog változni, és ez nem is baj! <#hehe>#hehe>
Csak egy jelszó lenne az egész.
Ti dolgotok meg higgyétek hogy csak kötekedni járok ide, ez csak vélemény. Engem nem zavar csak leírtam amit gondolok, van 10 másik szerver ahol mindig vannak és nem kell fél napot könyörögni egy kötelék repülésért.
www.smart-bus.hu
Tényleg klinikai eset vagy...
<#hehe>#hehe>
Milyen alapon várod el mástól, hogy a te kényed-kedved szerint indítson szervert, esetleg az általad preferált beállításokat használja, amikor azt õ(k) fizetik, üzemeltetik, tartják karban és nem feltétlenül akárkinek.
Miért ne válogathatná meg egy közösség, hogy kit enged be és kinek ad át tudást, idõt-energiát nem spórolva adott esetben?
Értem én a nyomorod, de ha nem tetszik, és még megoldásod is van rá, a porond a tiéd, bérelj szervert, kreálj mission-t és reklámozd. Senki nem fog visszatartani, viszont abban biztos vagyok, hogy legalább 3-an fogják ugyan úgy ekézni, mint ahogy teszed ezt te is.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Engem megtalálsz Drunk_pilot néven játékba. Nyugodtan írj ha látsz. Járkálok én is szerverekre, fõleg freeflight meg aerobaticra.
Az egy hét alatt az FC3-ban eljutottam 0-ról addig, hogy az egyik szerveren 1 óra alatt 3 gyõzelmet arattam. Persze a kérdésekben megfolgalmazottak továbbra is foglalkoztatnak.
Nos, ha ezek után szépen félre tudjuk tenni az EGO-nkat, kaphatok érdemi tippet a kérdéseimre, de nem fellengzõs "ez nem COD2" meg "ez szimulátor öcsém" választ?
Elõre is köszönöm
Rámentem a "játék hozzáadása" fülre, és beírtam a dobozos BS2 kódját, ennyi. A biztonság kedvéért deaktiválhatod elõtte, abból baj nem lehet. 😊
www.smart-bus.hu
A 3.kérdésedre felelve: ez egy repcsi szimulátor nem cod2, ide kell némi türelem, idõ, kitartás fõleg azoknak akik a BVR-t kedvelik.
Megvettem az FC3-at. Hála nektek, mert persze az FC1 már sehol nem szerezhetõ be.
Az FC3-at Nagyon élveztem. Egy hétig. Most kicsit rossz szájízzel gondolok rá, van néhány észrevételem , valaki tudja a választ?
1. Tényleg nem klikkelhetõ semmi a pilótafülkében ? Marad a billentyûzet?
2. Tényleg mindig ilyen kihaltak a passw nélküli nyilvános szerverek, ahol csak egy két megszállott van, akik kívülrõl ismerik a terepet és secc perc alatt lelõnek ?
Nagy ritka a 8-10 résztvevõs szerver, a zöme 1-2 fõs.
(Máshol nem ritka a 30-40 online résztvevõ, pl R.O.F.)
3. Tényleg mindenki azt szereti, hogy 20 perceket kelljen egy irányba repülni ahhoz, hogy valami érdemleges céllal találkozzon ? Miért így szervezik a mission-okat, hogy a szemben álló felek a térkép két szélérõl indulnak ? (legalábbis a vadászok)
4. A DCS223valami szerveren Sukhumi-t elérve pl. Mig-29-cel 3000 m-en mindig felrobbanok a levegõben. Se radar jel, se Lock Warning, se ellenség a közelben. Valami Safety Kill kiírás felvillan egy másdopercre, aztán csak a szél suhog... Mi az ok?
5. Ha pl. Mig-29-cel vagy Su-33-mal repülök, az RWS hol mutatja az ellenséges vadászt, hol nem. Ki-be kapcsolgatja a radarját az ellenség? Vagy a hegyek közt matat? A minap 20 percet repültem a cél felé, sehol senki, egyszer csak mellettem egy km-rel feltûnt valaki egy vadászgéppel, lock-olt, lõtt, puff, már zuhantam is. Hol bujkált a kis gonosz a sík terepen?
6. Ha nagy nehezen becserkészek egy ellenséges vadászt pl. 27ER rakétával, lock-olom, launch rakéta. De az nem ér célba. A második se. A harmadik se. A negyedik se. Hmm. Flare-t használt az ellenfél? Vagy ügyesen manõverez? Vagy messzirõl indítom a rakétám? (range-en belül persze) Vagy végig rajta kell tartanom a radar lock-ot, míg a rakéta repül?
7. Ha egy szerveren egy mission-ban elõcsalogatható az AWACS rádió menü, miért nem reagál a rendszer az F7-re? Elvileg azzal indítható az AWACS kommunikáció... a Track-Ir zavar be? Foglalt lenne az F7? Minden más rádió menü billentyû mûködik. Vagy lelõtték az AWACS-ot ?
Elõre is köszönöm a válaszokat...
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Nekem megvan a BS2, lemezen és aktiválva van a hivatalos DCS-en, viszont megvan a STEAM-verzió is ott megvettem hozzá pár modult, fut minden rendben. A kérdésem az, hogy tudom a BS2 átrakni a STEAMre, elõtte deaktiválom a BS2, és csak simán aktiválom a STEAM-en? Te hogy csináltad? remélem étrhetõ voltam.
www.smart-bus.hu
A steam-n elvileg tudod aktiválni a modulokat. Ha ezzel megvagy, akkor már csak ennyi a tennivalód. 😊
www.smart-bus.hu
Szóval BUÉK mindenkinek ! ! ! <#pias>#pias>
Remélhetõleg mozgalmas és eredményekben gazdag lesz ez az év a DCSW és a mi számunkra is. <#email>#email>
Ha jól emlékszem Hungarónál kb. 50 mûködõképes verzió figyel <#nevetes2>#nevetes2> amiben még nincs is benne a Flnaker2, a LOMAC és az FC1/FC2/BS1 stb. többszörös verziói <#hehe>#hehe>
Srácok! A steam-es és hivatalos oldalról vásárolt tartalmak nem összefésülhetõk egy játékba? Az open betaval már 3 verzió van fent a gépen és kezdem ezt sokallani.
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Semmi gond,majd legközelebb!<#worship>#worship>
Ka-50
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Tegnap próbáltam veletek felvenni a kapcsolatot este,jelszavas volt a szerver.TS-en is próbáltam,hiába...így jártam,csak reppentem volna én is veletek.
BÚÉK!<#pias>#pias>
Ka-50
Aki esetleg repülne az év zárásaként, az megteheti a freeflight szerverünkön. Have fun!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
HDF kezdettel a VMH szervere fent szokott lenni a listában. Akik ide írogatnak topicba, azok nagy része érdekes módon megtalálja. Sõt, az 59-esek TS-e is látogatható, senkit nem bannolnak ki, ha véletlen arra jár.
Ne adj isten, nem fut a szerver, egy 59-es tag kérésedre még el is indítja neked, ízlésednek megfelelõ mission-al. A jelszóval védettségre pedig azért van szükség, mert néha vannak olyan tajparasztok, akik nem értik meg, hogy most nem 100 km-rõl lövöldözünk egymásra, mert még ellenséges koalíció sincs. Szeretnél repülni a szerveren, akármilyen hihetetlen, de kérésedre az aktuális password-ot is elárulják.
Más. A Te általad emlegetett százados barátodnak mutattad már rá való hivatkozással megírt kommentjeidet? Mert szerintem, ha valamennyire is repülést szeretõ és értõ ember, akkor Õ ilyeneket nem mondott és tanácsolt, hogy írd meg annak a sok hülye, semmi közük a repüléshez barom fütyiknek!
Szóval, ezzel a nincs soha magyar szerver dumával nem jó takarózni, a lehetõség adott!
Ha minden rendben fog haladni akkor talán a nyárra lesz is belõle valami <#hehe>#hehe>
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1958569&postcount=628
SA-4-rõl és SA-5-rõl egyenlõre nem volt szó, de gondolom nem nagy ügy Neki összedobni, ámbár szerintem már azok a modellek is készen vannak, csak ugyibár volt néhány ökör orosz akik felcseszték az agyát, mikor Laci megmutatta a köz-nek a szabadidõs tevékenység keretében elkészített II.VH-s cuccokat és azokat ez említett orosz egyének nem díjazták, mondván inkább a MiG-21-vel szöszöljön és ne a német tankokkal.
No azóta nem igazán villant Laci, pedig szerintem simán leszarhatná az ilyen észlényeket. Szóval, ha szépen megkérjük, akkor szerintem lesz Krug és Vega is. Remélhetõleg még a MiG-23 elõtt. Nagy realizmust azért ne várjon senki. Nem lesz egy SAM szimulátor, mert azzal már rendesen beletenyerelne az ED is a "hadititkosított" szarba <#eplus2>#eplus2>
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!