37030

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Kurfürst #16212 Köszi, mindennap tanul valamit az ember! :) -
Solt #16211 Minimum 8GB memória esetén már ki lehet kapcsolni, mert ugye a memória jóval gyorsabb mint a vinyó vagy az SSD. A hiányából fakadó problémával én még nem találkoztam. -
Lapozófájl ma már nem is kell ezek szerint? Csak azért, mert a Win7 sípol, hogy ezt ne csináljam...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.27. 17:41:09 -
Solt #16209 Lehet, hogy a firmware már azután jött ki, miután elhoztad és használtad a gépet. Egyébként a firmware frissítés szintén kb 2 perc, és nem lehet "jó lesz az a parasztnak" alapon elvégezni, mert vagy sikerül, vagy nem. Ha előbbi, akkor kiírja az új verziót, ha utóbbi, akkor nem működik az SSD... :)
Legközelebb ilyen nyűgjeid vannak, írj ide, segítünk! ;) -
Lysandus #16208 Ők alkatrészeket árulnak, nem számítógépet. Hiába ígérnek összerakást, meg tesztelést, meg oprendszer felrakást. Nekem fél évembe telt, mire rájöttem, hogy NEM rakták fel az SSD-nek a legújabb firmware-t vagy mit (pedig kifizettem), és csak úgy voltak hajlandók velem foglalkozni, hogy írtam a tulajnak. (Mivel a gép NEM működött tökéletesen.) Szerintem akkor sem csinálták meg rendesen, csak amolyan "jó lesz ez a parasztnak" munkát végeztek. Ők egy alkatrészkereskedés, nem több. -
Solt #16207 Amiket leírtam kb 2 percig tartanak még annak is, aki nem ért hozzá! :) Persze, ha van lóvé a nagyobbra akkor értelemszerűen azt kell venni, de ha valaki ár érzékeny akkor a 128Gb már az a méret, amivel azért együtt lehet élni. :)
Az utolsó bekezdést viszont nem értem... :)) -
Lysandus #16206 Sajnos én ehhez már nem értek. Jó, megpróbálhatom megcsinálni, de az körülbelül 6-8 óra folyamatos szívás lesz, a siker mindenféle garanciája nélkül. Sőt, még jobban elronthatom az egészet. :-) Úgyhogy ha valaki még van így ezzel, annak csak azt tudom tanácsolni, hogy vegyen 256-ost. Sokkal nyugodtabb lesz az élete, az a kis vagy nem is olyan kis pénz megér annyit. :-D
Egyébként én az ipon-nal vagyok még így. Senkinek nem ajánlom, aki nem ért a számítástechnikához... -
Solt #16205 Kikapcsolod a hibernálást, a lapozófájlt, és a teljes rendszer elfér kb 20-25GB-n. Amennyiben betartod a 20%-s szabályt (ennyi maradjon üresen, hogy a TRIMM rendesen működjön) akkor is marad legalább 70GB hely minden másnak... :) -
sakkay #16204 Köszi! Nem vettem még, mert voltam egy lagziban-szépen tejeltem, + a gyerekem anyjának elromlott a hűtője, és nem akartam, hogy elpatkoljanak kólikába-így vettem nekik egy hűtőt is. Szóval ssd csúszik, szeptemberben érkezik és ezek szerint 256-os
-
Lysandus #16203 Fogalmam sincs, a winydóz és a CloD volt rajta (amit én tettem rá), most tele van mindennel. Most hoztam be a melóhelyre, majd megnézik a rendszergazdák. -
Solt #16202 De mivel lett tele? :) -
Lysandus #16201 Mert tele lett. :-) Ha nincs rendszergazda képesítése, akkor inkább 256-ost vegyen. Én azt vennék most. -
Solt #16200 Miért bántad meg? :) -
Lysandus #16199 Hali Sakkay mester!
SSD-t vettél már? Ha még nem, akkor NE 128-ast vegyél. Én anno akkorát vettem, de már megbántam. 256-os kellett volna! -
Megszokásból hívom így... A lényege a kommetnek, hogy a mostani helyszínen is olyan részletesség lenne a Nevada után az elvárt, mint ami ottan van/lesz.
A térkép modellezésnél egyébként, de elfogadnád a generális modellezést a városoknál "landmark" elemekkel, vagy valódhoz sokkal egyezőbb kinézetet várnád el? Mert ez az, ami húzos. Úgy nézve meg főleg, hogy melyik évtized generális kinézetét várnád el? 1980? 2010? -
Te figyu már, Krím réges-rég nincs a DCS-ben! Amúgy a videók alapján elég jól fog kinézni a Kaukázus az új motorral, a téli táj meg egyenesen király. Az, hogy konkrétan mit kapunk a DCS 1.5-ben és mit később a DCS2 hivatalos megjelenésekor, az egyelőre még talány. Elég sok minden fog változni az időjárás modellezésétől kezdve a teljesen új netkódon, vagy akár a fejlesztett editor részen át. Okosabbak leszünk, ha kijön. Egyébként a jövőben biztos vagyok benne, hogy több csapat fog ráfeküdni a különböző új térképekre, így pl. Európára is. Nekem személy szerint kurvára hiányzik a Krím, szóval remélem idővel vissza fog kerülni az is.
Utoljára szerkesztette: Reaper, 2015.07.27. 11:24:53 -
Engem special nem is nagyon érdekel, mert elég üres a táj a Krímmel összevetve, de a talajmesh az valami király. Hiába az új DCS 2 render, ha a Krím nem kap jobb talajmesht, akkor egyszerűen megragad egy bizonyos szinten a kinézet.
Az, hogy miért a Hormuzi-szoroshoz csinálnak térképet, az kicsit fura nekem. Azért, mert könnyű és kevés a város? Taktikai és történelmi szempontból Európa egy része vagy Korea lenne logikusabb, bár Koreánál meg a gond az, hogy ÉK olyan gépekkel és légvédelmi cuccokkal bír, amik gyak. nem szerepelnek a DCS adatbázisban.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.27. 11:10:54 -
Én is jobban örülnék ha mondjuk corzika vagy hasonló tájat kapnánk amit régebben láthattunk már ahol sokkal változatosabb a táj mint Nevadában vagy a hormuzi szorosnál , mert ott sokminden nem kell variálni mindenhol homok ameddig a szem ellát.
Tom: az a gond vele, hogy még ezt is el kurják, mert azt a videot amit ok csinálnak millio számra találni a YT-on.Egy kicsit repkedünk aztán mondunk pár szót, hogy kb mit láthatunk,de azt nem nagyon mutaogatják ami a tényleges fejlesztés vagy, hogy hogy állnak még hányszor 5 évet várjunk. Milyen szisztéma szerint alkotnak gépeket területet. -
Gyerekek, attól még hogy őrjöngtök nem lesz hamarabb DCS2. Én személy szerint már annak örülök, hogy jön az L-39 rövidesen. Nevada meg azért csúszik ennyit, mivel már 2x kirúgták a fejlesztő brigádot és most már az ED vette a kezébe a dolgot, hogy elkészüljön végre. Egyébként meg nem értem mi ez a Nevada fétis mindenkinél, Las Vegas meg pár homokbucka miatt...:))
-
Azok kapják meg ingyen a nevadát, akik annak idején, tehát 2010-ben elővásárlással vették meg qrva drágán az a-10c-t.
Tudtommal mindenki másnak fizetős lesz a map. -
sakkay #16192 Akkor nem ingyenes neked sem.. -
Nem, simán dobozosan. -
"Ez a steam videozás is már csak ilyen kényszermegoldásnak tünik, hogy addig is dobjunk valamit a népnek amin csámcsoghatnak addig sem kérdezősködnek másról."
Ez pontosan így van. De ha a fejlesztésen ez nem oszt nem szoroz, akkor mi a gond vele? -
sakkay #16189 Csak ha régen-előrendelve vetted meg az A-10 c -
Mondjuk az eléggé bicskanyitogató amilyen ütenben és modon "fejlesztik" ezt a programot. Eddig nem nagyon tartották be a saját igéreteiket.
Kezdve onnantól, hogy inkompatibilitási gondokra fogva már 3x kiadták ugyan azokat a gépeket sőt külön addonként 4x, A Nevaqda terület mint lentebb irták 5 éve már béta álapotban volt , azota valamiért ujraakezdték vagy kitudja mit csináltak.
Miután kiadták a DCS-t. akkor még talán ugy volt hogy az 1.3assal jön az EDGE, erre az 1.2.9-es javitás után mit csináltak jött az 1.2.10 csak, hogy mégtovább huzhassák a dolgokat.
Majd jött, hogy akkora változás lesz az EDGE, hogy 2.0 lesz a verziószám.ÉS most mi van érdekes modon már a régebbi 1.x alá is megoldható az EDGE futtatása.
Akkor most mire is volt ez az egész hajcihő?
Most majd megint kapunk egy uj DCS:world-t amin a fényeken és talán a program futása javul,de semmi egyéb változást nem látunk és ez a mix megint ujabb bugokat eredményez majd.
Esetleg megint jönnek a kompatibilitás maszlaggal ami miatt ujra ki lehet adni mindent.
Mondják inkáb nyiltan, hogy elbasztuk nem tudjuk mikorra leszünk készt,de ne hitegessenek semmivel.
Ez a steam videozás is már csak ilyen kényszermegoldásnak tünik, hogy addig is dobjunk valamit a népnek amin csámcsoghatnak addig sem kérdezősködnek másról.
Balage:Ezek olyan kérdések töled, hogy tényleg nem értem, hogy ennyire nem olvasol ilyen témában vagy ennyire nem érdekel,mert az 5 év alatt sztem párszol téma volt, hogy fizetős a Nevada csak aki megvette az A10C-t annak ingyenes lesz. -
Vávávárjál. A Nevada fizetőőőőőőőőőőőőőőőős lesz...? Az A-10C-t én is megvettem. Akkor nekem legalább nem?
Az FC2/3-at elnézve simán kitelik, hogy akkor FC4 néven vedd meg újra az egészet.. -
sakkay #16186
-
zoltang #16185 Mindjárt 20:00. http://www.twitch.tv/wagmatt -
Én az A-10C-t akkor vettem meg, amikor megjelent, 2010-ben. >> AKKOR << még volt nevada is, amit aztán kivettek.
Azóta ígérgetik a nevadát meg azt, hogy akik akkor megvették, azok ingyé kapják.
Szóval lassan 5 éve kalapálják azt a szaros, hugyos mapot. Egy lazább csapat ennyi idő alatt két Duke Nukem Forever-t kiad baszki...
Elmennek ezek a picsába! Majd még a végén azt is kitalálják, hogy megkapod az 1.5.0-t, a 2-höz meg majd újra vedd meg a modulokat. -
Igy már érthető, de eddig úgy mondták hogy az új engine lessz a DCS 2, a Nevada és egyébb helyszinek meg addonok lesznek, ezért nem ált össze hogy most akkor mi a helyzet, dehát ED-ék logikáját sosem lehetett könnyen követni.
A pcpilot oldalon februárban azt lehetzett olvasni hogy a Mig 21-hez készül a magyar kézikönyv, erről van azóta újabb hír, holt tart most a forditás?
Az L-39-hez van hozzáférhető magyar kézikönyv? -
beci43 #16182 Új render engine.Itt a fórum.Egyébként nem közölték még részletesen,hogy mi fog változni.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.07.26. 18:37:59 -
Ez vajon jobb talajmesht is jelent vagy minden a mostani, csak új render engine?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.26. 18:18:49 -
beci43 #16180 Szeptemberben a DCS a régi mapra kap peccset.Az már az új 2.0-ás motor lesz,de csak a Fekete tengeri helyszínhez.Mivel béta lesz,ezért 1.5 verziószámot kapja.
Nevadát még csiszolják,az később jelenik meg. -
sakkay #16179 Fák nélkül olyan mint hallottnak a hónalj csók
-
sakkay #16178 Hm..én ezt úgy értelmeztem, hogy ez a DCS 2.0 de mivel a régi mappra húzzák rá, nem akarják lelőni a DCS 2.0 nevével járó elvárásokat, így 1.5...Meglehet tévedek.
Leon igaz, pár év ide vagy oda
-
Ez most nekem nem tiszta, eddig azt mondták hogy mikor uj grafikus motort kap, akkor vált DCS 2-re ezzel szemben most azt mondják DCS 1.5.0 lessz és new rendering engine, ez nem egyenlő az uj grafikus motorral, mert nekem annak tünik, de akkor mi lessz a DCS 2? -
zoltang #16176 Ez a DCS 2.0, hol volt "bejelentve"? DCS World 1.5.0. -ről volt szó.
http://forums.eagle.ru
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2015.07.26. 17:09:30 -
A nevada már több évet késik. Mi ez a néhány hónap, fél - egy év még... :D -
Indul a DCS 2.0 beta? Ezt nem is tudtam...! Akkor a DCS 2.0 az a Krímmel indul? Ha Krímen a fák nem valódi 3D objektumok lesznek, akkor a helizést még mindig megette a fene... -
sakkay #16173 Az megvan , hogy szeptemberben indul a DCS 2.0 béta, de hogy késik a nevada?
Mennyit? Meg leginkább mihez képest ugye?!