37038
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Papa01 #830
    Persze! :) Bármikor! :)
  • Sanyo
    Papa, volna kedved valamikor egy kötelékrepüléshez vagy coop bevetéshez? A leiráshoz kellene egy jó videó. :)
  • Papa01 #828
    Megnéztem, 45 FPS alá nem ment... :) Ha erősebb VHA lenne benne, szerintem még szebb eredményeket lehetne kapni. Azért írtam a VGA-t, mert, nem tévedek, szerintem az A-10C sokkal jobban igénybe veszi a VGA-t, mint a korábbi ED programok..
  • Papa01 #827
    Megnézem, egy pár perc.. :)
  • Molnibalage
    Minimumon mit tud? Amilyen grafikája van és alig húznám afölé szerintem.

A Lonciban az zavar, hogy hiába vettem minimumra minden effektet akkor is diavetítés lett egy rakétasorozat után a mostani nem túl harmatos konfigomon...
  • Papa01 #825
    Azért Balázs, a beállításokat is nézd meg, és azért nagyon nem volt ritka a 60-70 fps sem. :)
    A konfig meg szerintem nem annyira nem nagyon nagy durranás, a RAM és a VGA semmiféleképpen.
  • Scottt
    +1 !
  • Molnibalage
    Ezen a konfigon és elvárnám, hogy egy 20-25 mérföldes zónában mozogjon vagy 80-100 jármű és 15-20 repeszköz, úgy alsó hangon.
  • Papa01 #822
    CPU:i7(920) @3.5Ghz
    VGA: MSI 4890 1GB
    RAM:6 GB
  • Scottt
    És milyen hardwaren fut?
  • Molnibalage
    Na, ez már úgy alulról súrolja a minimumot.
  • 2Pete
    Ja, bocs az off-ért...
  • 2Pete
    Hát ha nem tévedek, nem vagyok technikai zseni, 82cm-es tévém van.
  • Papa01 #817
    32"-on tolod a ROF-ot?? Irigyellek! :)
  • 2Pete
    ákhhzoo...én mindig 16:9-es felbontásokkal játszottam
  • 2Pete
    Azt hittem ez szabvány amit betartanak, nekem 16:10-el alul felül fekete csík van. khmm...32"...khmm...
  • Solt
    Mert az 1680x1050 az 16:10-s arány... 16:9 például az 1920x1080.
  • Papa01 #813
    Szia Peti!
    Mindkét felbontással léteznek wide monitorok. Az enyém 16:10-es.
  • 2Pete
    Üdv!
    Miért 16:10? Nem a 16:9 a fullscreen wide?
  • Papa01 #811
    Beállításaim:
  • Papa01 #810
    Csináltam neked néhány képet. A QMB-ben minden egységtípust maximumra vettem. Az FPS elég jó, 40 körüli, pár a képeken becsapós, mert a képkészítés miatt gondolom belassul.. :)

A képek:

• Sanyo
    Megpróbálom összehozni.
  • Molnibalage
    Nincs Cray 2-őm. :)
  • LeonSilver
    Megfelelő hardverrel szerintem nem. Itt csak az a kérdés, hogy mi a megfelelő hardver :)
  • Molnibalage
    Nekem nincs meg, de ez így soványnak tűnik. Nekem akkor számít komolynak egy szim, ha legalább 4-6 SAM egység, 20 repcsi táján sem nyekken meg + egyebek. Ettől úgy tűnik továbbra is messze van sajnos a DCS / Lomac széria.
  • Sanyo
    A navigációs gyakorlóbevetést indítottam el, szerintem nem sokat. Csak pár percet ment, a hétvégén lesz rá több időm.
  • Molnibalage
    És mennyi egységet mozgat?
  • Sanyo
    Első próbára a 64 bites 45-70 FPS között tud, nagy magasságban, majdnem minden maxon. Tetszik.
  • beci43
    Config mappa, graphics.cfg
  • bgabor
    Melyik fileban lehet ezt átírni?
  • Sanyo
    Ez a cél, nem ingyenjátékot kértem.
  • franko2
    Várható lessz egy értékelő cikk is? Kiváncsi vagyok hogy a gépen kívül mik a változások a Black Sharkhoz képest, most a végleges verziórol mik a vélemányek, hogy megéri kiadni érte azt a 60 dodót, a bétáről elég rosz hagnemben irtak.
  • Papa01 #798
    Gratula! :)
  • Sanyo
    Az Eagle Dynamics fejesétől kaptam egy tesztelői példányt, most töltöm. :)
  • Caterpillar
  • DummyBoy
    Nem értem miért nem adtad meg neki ...

Nekem van egy csomó free serialom erre az esete:

U4R3-4FUC-K1N6-R3TA-RDBB

pl :)
  • Papa01 #794
  • Caterpillar
    Ilyen kondíciók mellett nekem is jöhet Papa! :D
  • Papa01 #792
    Arról nem is beszélve, hogy egy Warthog joy is dukál a cucc mellé..
  • LeonSilver
    Ja. Nemhogy neki adnám a trekket is :D