37038

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
majonur #1031 Szerintem is remek, hogy folyamatosan alakul a forum, a betutipus remek es a tobbi valtozas is nagyon jo.
A hatterszin miatt csatlakoznek Papahoz. -
majonur #1030 En csak abbol gondoltam, hogy mukodik crossfire, hogy minden maximumon van es 30 feletti az fps, akkor is ha az egyik MDF-en a TPG, a masikon a maverick kepernyo aktiv, sot ha engedelyezem a Crossfire logot is kiteszi a felso sarokba.(ezt altalaban csak crossfire tamogatas eseten rakja ki)
Viszont az a teny a hogy mindket mag csak 50%-on mukodik azt tamasztja ala hogy valoban nem gyorsabb a 100%-on mukodo egymagosnal. -
Leon, gratula, látom szépen alakulnak a dolgok, egész jól olvasható a szöveg! 
Talán még annyi építő jellegű észrevételem lenne, hogy érdemes lehet másik háttérszínt is kipróbálni. Ez egy picit rikító.. :) (Szerintem! :) ) -
wittman #1028 csolee!
Az ED egyik szimulátora sem használja ki sem a Crossfire-t, sem az SLI-t, sajnos. Magyarul hiába van két ugyanolyan vga-d crossfire-ban, egy FPS-el sem lesz több. Viszont a DCS:A-10C x64-re lett kihegyezve főleg, ami pozitív. Win7 x64-ben, viszont még sok alkalmazás továbbra is csak 32biten működik, de hát ez van. -
majonur #1027 Aha, ertem. Akkor remelem lesz meg jobb is, egyszer egy szep napon jon egy patch van egy hibatlan catalyst driver:).
Koszi az infot a maprol, ezt kiprobalom. Akkor nem csak pletyka tenyleg ingyenes a turelmetlen betasoknak, szerencsere.
A kaukazusi map kicsit uncsi, a Black Sharkkal mar bejartam tobbnyire, egy kis sivatagi naplementere vagyok. -
Nem mondom, hogy nem működik jó. Viszont nincs rá optimalizálva.
Nevada map majd jön valamikor, pénzért. Akik anno előrendelték a szoftvert (fizettek a bétáért) azoknak ingyé lesz.
A béta nevada map egyébként működik most is, csak be kell másolni a :\Eagle Dynamics\DCS A-10C\TheatresOfWar\ mappába a cuccot. -
majonur #1025 Nekem jol mukodik a 4870x2 vel, csak a catalyst A.I. enabled re es advancedre kell allitani.
Nevada maprol tud valaki valami infot, pl. mikor? -
mcsaba #1024 Láttam itt pár képet ahol kiengedett létrával van a gég, nem tudja valaki hogy lehet kiengedni? -
A DCS:A-10C sincs Crossfire cuccra optimalizálva sajnálatos módon.
-
csolee #1022 hali!
a crossfirével kapcsolatosan lécci továbbra is tájékoztass...
éppen beruházás előtt álok...
-
ronnydown #1021 Naja, köszi!
Még látom, hogy nincs kibékülve a program a Crossfire-val sem (2x6870). Ha enabled, kegyetlenül szaggat.... -
Ez inkább csak félmegoldás, mert maga a probléma csak látszólag oldódott meg :P A lényeg viszont az, hogy tudsz nyomulni!
-
ronnydown #1019 Mögvan a mögoldás (remélem).
Újratettem a gammát és feltettem a 32 bites részét is. Az tökéletesen fut. (Csak maradjon így!) -
Lehet, hogy éppen az sp1 és a joy drivere nem komálják egymást. Kikellene próbálnod úgy, hogy win telepítés után nem rakod fel a joy drivert. Ha akkor tökéletes és ha felteszed a drivert meg megzakkan, akkor ott van a kutya elesve. -
ronnydown #1017 Már eleve Sp1-es W7-em...
grrr -
Esetleg ez ? http://www.pcpr.org/pid-dll-error.php -
lol
Most olvasom az utolsó hszben, hogy újratetted a windózt. Arra is rátoltad az sp1-et? -
Jé, tényleg :)
Én szívem szerint azt mondanám, hogy (ha van egy külön vinyód) tegyél fel egy szűzies win7-et és csak a VGA, hangkütyü és joy drivereket tedd fel.
**--**
Most nézem a dxdiagot, hogy fent van a szervízpakk. Hát pajtás lehet, hogy éppen az okozza a problémát mert olvastam valahol a napokban, hogy néhány játéknál bizony gondot okoz. -
ronnydown #1013 Én indítottam a témát...
-
Még egy apró trükk.
Az utolsó repülés trekkje minden esetben megtalálható a rendszert TMP mappájában, egészen pontosan a \Temp\DCS Warthog\ mappában LastMissionTrack.trk névvel! Ha valamiért kellene a trekk és az ember elfelejti lementeni itt egészen addig meg van, amíg újat nem repül az ember vagy ki nem törli. Nekem már kellett egyszer ;) -
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=69386&highlight=pid.dll -
ronnydown #1009 Köszönöm, de ez nem segít sajnos.
Most jöttem rá:
Ha kihúzom a joy-t, s beteszem a Logi kormányt a rendszerbe, akkor fut, de nem nem az igazi az irányítás...
-
http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/pid-dll-not-found-missing-error.htm -
EZ MEG EGY SZÉP GUN VIDEO... -
A következő kis "mod" azoknak szól akik nem szeretik, hogy hangos a hajtómű a kokpitben és/vagy nem szeretik, hogy halk a hangja az egyéb cuccoknak (flaps, futómű, kapcsolók). Maga az alapötlet az EDe fórumról van.
Szóval a hang beállításokat a .sdef fájlok tartalmazzák. Hála Istennek (és edének) ezek egyszerű, szöveges fájlok amik könnye szerkeszthetőek, ráadásul alig kell valamit csinálni :)
A lényeg, hogy az adott fájlba be kell szúrni egy sort illetve amelyik már tartalmazza azt esetleg át kell írni.
A kokpitben a hajtóművek hangját két fájl szabályozza.
A fájlok a \Eagle Dynamics\DCS A-10C\Sounds\sdef\Aircrafts\Engines\
mappában találhatóak :
EngineTF34GE100InL.sdef
EngineTF34GE100InR.sdef
Ebbe a két fájlba kell a következőt beszúrni : gain = érték
érték = 1 * nem változik semmi
érték = 0.9 - 0.1 * halkul az adott hang
érték = 2 vagy több * erősödik az adott hang
Én a hajtóművek hangját visszavettem 0.4-re és a következőket viszont hangosabbra állítottam (a fájlok neveiből egyébként következtetni lehet, hogy mit befolyásol).
:\Eagle Dynamics\DCS A-10C\Sounds\sdef\Aircrafts\Cockpits\
ClickButtonOff.sdef - gain = 2
ClickButtonOn.sdef - gain = 2
CockpitSystems.sdef - gain = 3
:\Eagle Dynamics\DCS A-10C\Sounds\sdef\Aircrafts\
Flaps.sdef
FlapsEnd.sdef
FlapsEndIn.sdef
FlapsIn.sdef
Gear.sdef
GearEnd.sdef
GearEndIn.sdef
GearIn.sdef GearLoop.sdef
Ezekben a gain = 2 értéket állítottam.
Mielőtt pisztergáljátok a fájlokat csináljatok egy backup mappát és másoljátok be oda az eredeti cuccot.
-
ronnydown #1005 Segítsetek lécci, megvettem a gémet, de sajnos hibával kiakad indulás után.
A pid.dll hibát okoz, mikor már betöltené a játékot.
Null km-es W7 x64, Saitek Cyborg Evo Force joy. Valaki találkozott már ezzel a hibával?
Megvétel óta nem tudok vele játszani, mert folyton kiakad. Az FC2 tökéletes, a Ka-50 tökéletes (eredetiek), csak ez a gamma akaszt ki. -
Oki, köszi! :) A FF-ben a nagyítást, ismerem én is használom, remélem összejön a segítség, mert hát - szerintem - ettől függetlenül kicsi a betűméret és a színek is elég gyatrán vannak kiválasztva.. (pl, az avatar szövegek is alig olvashatóak..)
Én emiatt nem raktam fel a Rise of Flight topikra, mert többe kerül a leves mint a hús.. :) -
Írtam a totyikba, remélem lehet változtatni a méretet és a típust.
Nekem azért nem tűnt fel mert a "nagy" monitoron a legtöbb oldal hülyén néz ki (még mindig 800*600 esetleg 1024*768-as felbontásra vannak belőve) és ezért nagyítva használom őket (foxban ctrl+görgő, a beállítást meg meg is jegyzi, tehát egyszer kell csak megcsinálni). Szóval nekem ILYEN és ezt tök jól lehet olvasni. De ha válaszolnak és lehet módosítani akkor majd megváltoztatom.
-
csolee #1002 Hi All!
Nem emlékszem hogy volt-e szó róla, ... mükszik a Freetrack az A-10 alatt?
-
Leon, majd a betűméreten is növeljetek pls, mert szerintem ez is kisebb lett.. Kifolyik a szemem az erőlködéstől.. :)) -
Beraktam egy "default avatart", hogy ne az a sz*r legyen addig is míg mindenki illetve aki akarja elküldi nekem a cuccot. -
THX!
:) -
Óóóó Joe, addigra már a fotóboltba átméreteztem :) csak elsőre nem akart jó lenni mert véletlenül kihagytam egy iylen kis szart ' a szkriptből :D
Hiába no, még gyakorlatlan vagyok ebben, de majd belejövök mint az ágyba..... :D -
Leon!
PM ment. A második van átméretezve.
-
Elküldöd nekem pm-ben és én szépen berakom Neked. Máshogy nem megy ;)
Jaja, jó kis banner. Gondoltam addig se maradjon üres míg készülget a topik. -
Egyeztettem az asszonnyal, beruházok én is az A-10-be.
Leon, a kis képet hol lehet beállítani?
A jelenlegi banner sem rossz :) -
wittman #994 Köszi Sanyo!
Le is adtam a szavazatomat. -
Mint látható under konstrukció van.
A dizájn valami hasonló lesz, bár szerintem is (más szerint is) túl világos. Majd kezdünk vele valamit. Addig is aki akar magának avatart az küldje el nekem pm-ben, 50*50-es jpg legyen. Ja. Minden jöhet bizonyos határokon belül, szerintem mindenki tudja, hogy mire gondolok ;) -
Jaja, írtam neked PM-et! :) -
Ja. A hülye atw-s tárhely volt a ludas.