37039

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Értem, köszi a segítséged, akkor nálam van valami gubanc.. :) -
Igen, az van fent mióta megjelent. Nekem ott nem fagylaltozik. De máshol sem. -
Igen, és a becsapódás előtti másodpercekben fagy.. :) Az esetek többségében.. :(
És a driver-ed is 5.1 final? -
Ja.Magára a HW-re gondoltam. Nekem TrekkIR5-van.
Arra gondolsz, hogy indítasz egy Mavot és F6-al külső nézetből lesed a motyót? -
A HW is 5-ös? :) Majd próbál már ki, ha van kedved ezt a küldő nézetes dolgot..Kíváncsi vagyok nálad csinál -e ilyet.. :) -
Nekem mióta kijött a végleges egyszer volt oylan, hogy elszállt a szoftver de akkor sem teljesen, csak az "elejére" dobott vissza.
A trekk nekem tökéletesen működik (5-ös). -
Érdekes, nekem inkább fagyási problémáim lettek. Ha Create Fast Mission-el generálok küldit, és TGP Maverck-ezek, akkor fegyver nézetben a becsapódás előtt pillanatokban úgy el száll mint a győzelmi zászló... Ki is vág az asztalra.
Az FPS nálam is ok, de néha, kifejezetten szar, 20 alá is leesik... és ott is marad. De szerintem, fognak ezen még optimalizálni. :)
Urak, Nálatok, hogy muzsikál a TrackIR 5.1 final? Sajnos nálam nem kapcsolja be a Track-et(!!!), míg a TrackIR_4.1.038.Final-el tökéletesen megy... Sajnos a legutolsó Beta-val (Track) is így volt, pedig korábban szépen működött 5-ös driver-ek az eszköz. 4-es tarck-em van. Van esetleg ötletetek? :)
@ Wittman: Köszi szépen a manualt, nagyon szuper! :) Rendes vagy, vagy elfáradtál vele! :) -
Nekem az első bétákhoz képest fényévekkel jobban fut! -
Ma feltettem a patch-et, de sajnos sokkal roszabbul megy, kevesebb a fps és többet akadozok is, nem egy erőmü a gépem, de eddig még döcögött, de mostmár szinte játzhatatlan, pedig úgy olvastam hogy növelték a sebességet, másnak is gyengébben megy a patch-el? -
Caterpillar #1063 Noh kicsit lemaradva de eljutottam oda, hogy megy az indítás... Ehh már csak egy Config kéne x45 -re ami kb 2 óra prüszkölős gomb nyomogatás és kész is! xD -
majonur #1062 Koszi szepen, mindkettotoknek! -
csolee #1061 majonur!
privi üzenetet kaptál ez ügyben... -
Szessz.
Mivel nem tudom, hogy linkelhetem e (nincs fent fészbúkon most Ducky, MSN-en kérdezem de még nem válaszolt) ezért azt mondom, hogy regisztrálj az 59-esek fórumára ( LINK ) és ott megtalálod a dcs/a10c topikban (59th_Ducky Kedd. Feb. 22, 2011 19:10). -
majonur #1059 hello leon! megint a beta nevada map ugyebe irok.
Irtad a multkor hogy hova kene bemasolni a "cuccost", egy kis segitseget kernek:
ezt a bemasolando fajlt vagy fajlokat merre talalom?
Mert mar atturtam a dcs es a lockonfiles oldalakat de nem talalok az A-10 hez valo terkepet.
(az #1006 hozzaszolasodban levo hang modositasert, pedig orok hala, sokkal jobb igy, pl. a hajtomu nagyon hangos, a tobbi zaj meg nagyon halk volt alapbeallitason, a figyelmezto hangok halkitasa utan tokeletes lett) -
csolee #1058 danke sün!
foxi tegnap este jelezte már éppen...
-
wittman #1057 csolee!
Vasárnap este wargame!
Várjuk szeretettel a KA-50-es pilótákat.
19:15-eligazítás
20:00-felszállás
22:00-kiértékelés -
A-10C Template -
Nekem tetszik a zőőd a fehér csikokkal meg egyenesen FTC-s :)
Bár már egy kicsit megkopott a fényük :( -

-
Azért lehetne jobb a részidő, lehetne jobb! :D :D -
majonur #1052 Igen! 2db alig hasznalt, jo allapotu, megkimelt infravoros passziv Maverick raketat, ilyen csodalatos bo gatyara cserelnek.
-
-
majonur #1050 Hammer time! You can't touch this! -
Ehhh, fények meg színek. A francokat, ez sokkal nyugtatóbb ...
-
majonur #1048 Igazabol a voros feny az ami nyugtatja, elvtarsak. -
ronnydown #1047 Nem a zöld, a piros fény nyugtat, nem tudtad? 
-
csolee #1046 Wittman!
nemtán maradt pálesz a hétvégéről...? csalódtam bennetek!
találkozás: egyik vasárnap, a szokott helyen, ha úgy intézitek a missiont...
-
Nekem ez a háttérszín már tetszik. :) Kellemes, nem fárasztja a szemet. A zöld különben is nyugtat.. :)) -
beci43 #1044 Hello Leon!Nagyon jók a betűk,már csak a háttérszínem kéne változtatni.Pl. drapp,világosbarna,stb.Gratula a háttérhez,nagyon jó! -
wittman #1043 Szeva csolee!
Ad meg a helyet és nevezd meg a segédeidet. Én hozok pálinkát...
-
csolee #1042 hi All!
látom jó témát sikerült kavarnom...
én nem vágom annyira a kérdést mint ti, de asszem megspróltatok egy kis manit nekem (mindenki a vendégem)
persze akkor marad egy darabig az 5750 szingliben
-
ronnydown #1041 Csak itt az a bökkenő, hogy nem egyforma a sebesség a két mód között.
2x6870 in Crossfire: szaggat
6870 single: szaggatásmentes
-
majonur #1040 Ja, emlekszem mikor megjelent 2009 ben, siralmasan mukodott a ROF nalam, pedig akkor meg eleg jonak szamitott a 4870x2-es, a FRAPS szerint sebesseg rendben volt pl. (35-45 fps), megis akadozott, a mai napig nem tudom hogy egy patch, vagy egy uj catalyst utan jottek rendbe a dolgok. -
majonur #1039 "nem ugyanaz, mint az alaplapokon lévő crossfire vezérlő chip, mert az utóbbi az alaplap északi hídja tartalmazza."
ez jogos, igazad van.
-
wittman #1038 Leonpapa!
Ez a háttérkép nagy szép a felhőkkel.
A hozzászólások sokkal jobban olvashatóak így, a hozzászólás háttérszínével kellene még játszani. Jól mondja majonur, hogy valami pasztellszín talán jobb lenne.
Köszi hogy fáradozol a topikkal!

-
RoF-ban, még az elején amikor kijött egy srácnak visszafizették a pénzét mert az akkori csúcskategóriás, crossos, valami extra kártyáján 1-2 fps-t ment a gém. Tényleg annyit és a neoqb el is ismerte. -
wittman #1036 Értem én miről beszélsz, de pont nem a benchmark a lényeg. Pontosan a benchmarkokban szinte ugyanúgy teljesítenek az adott 4870X2 és Crossfireben lévő két HD4870-es kártya, de gondolom te sem benchmarkokkal játszól. Sajnos a gyakorlat azt mutatja, hogy sok játékban, ahol persze nincs Crossfire támogatás, ott a két kártya crossfire-ban egyáltalán nem ad semmi pluszt az szoló HD4870-es kártyához képest. Viszont arra bőven van példa, hogy pl. a HD4870X2-es viszont jól működik együtt, és nem feleslegesen csücsül a 2GPU és kétszer annyi Vram. Sajnos a Lock On:FC, FC2, DCS:BS és DCS:A-10C ez nem működik.
Azért van pozitív dolog is, hogy elég sűrűn upgrade-lik az AMD-nél a Crossfire profilt, melyet nem csak a crossfire-be kötött VGA-knál lehet használni, hanem az X2-es vga-nál is. Sajnos az ED szimulátorai nincsenek benne...
Ha már szakma, akkor az X2-es kártyákon a 2db GPU összehangolásáért felelő chip nem ugyanaz, mint az alaplapokon lévő crossfire vezérlő chip, mert az utóbbi az alaplap északi hídja tartalmazza.
-
majonur #1035 Elismeresem, hogy ennyi melozol vele, nem is gondoltam hogy ennyire testre lehet szabni.
Szerintem a sotet hatter nem tul jo olvasahoz, barmennyire elut a betuszin, talan feher vagy valami szurke, esetleg valami pasztellszin lenne a legjobb. -
majonur #1034 A 4870x2 a 2db 4807 es kartya 1 lapra epitve, minden megduplazva a memoriatol kezdve a legaprobb reszletekig es crossfire modba vannak osszekotve. Ezt a kartya megjelenesekor tobb hardveroldal is alitotta, gyakorlatilag minimalis elteres van a 2db 4870 CF, es az X2 benchmarkok kozott. -
Örülök, hogy kezd tetszeni a cucc srácok. Még dolgozgatok rajta, alakítgatom. Mondjuk tényleg jellemző, hogy mennyire nem értek hozzá : az ahogy most kinéz cirka 4 -4.5 órámba került :D Szerintem ez másnak kb. 10 perc lett volna. Amit most először meg akarok oldani, ez a szar háttér vagy "keret" is átlátszó legyen (ami a hsz-ek között van), valamit az aláírás és a hsz elkülönüljenek egymástól mint ahogyan az az eredeti dizájnban van. A hsz háttere legyen sötétebb?