37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • macleody
    Mi benne a fura?
  • Adam II
    Win XP SP3 32bit
    Core 2 Duo E8400 3Ghz
    HD4850 512MB
    2GB DDR2 RAM

Amit hivatalosan ajánlott gépigénynek adtak meg az elég fura.
  • LeonSilver
    Mid van most? CPU,VGA ?
  • Adam II
    Majd kipróbálom hátha megoldja a gindom.
    Bár gyanítom, hogy a 2GB RAM 32bites rendszeren kevés neki.

Mit érdemes fejleszteni, mi az amit igényel?
  • Bögyörő
    Köszi.
  • Sanyo
    Kijött az 1.1.0.7 patch.
  • Adam II
    Az Instant Action és az Editor működik viszont amikor elkezdeném a traininget akkor egy idő után eltűnik minden és csak a hullámzó tenger látszik a nagy feketeségben. Valaki találkozott már ezzel a hibával?
  • macleody
    _ = function(p) return p; end;
    name = _('MFCD');
    Description = 'Left MFCD on the left monitor,Right MFCD on the right and camera on the center'
    Viewports =
    {
    Center =
    {
    x = 0;
    y = 0;
    width = 1360;
    height = 768;
    viewDx = 0;
    viewDy = 0;
    aspect = 1.77083;
    }
    }

LEFT_MFCD =
    {
    x = 1360;
    y = 0;
    width = 640;
    height = 640;
    }

RIGHT_MFCD =
    {
    x = 2000;
    y = 0;
    width = 640;
    height = 640;
    }

UIMainView = Viewports.Center
  • DonZorro
    Majd a felbontás értékeket átírom benne...
  • macleody
    Az neked úgyse lenne jó, hacsak nem ugyanazt a felbontást használjátok. Meg ha ugyanaz az elsődleges monitor mint csoleenak.
  • DonZorro
    Fel tudnád tenni a két fájlt vagy a tartalmát valahová???
  • csolee
    elsődleges: optionsban NO full screen!!!
    aztán a 2 file (az egyik monitor setupon belöl, a másik a save gamesen belül lévő options.lua)
    megj.: én elsőnek az a10 könyvtárban lévő options.luát alakítgattam
    http://ninjamonkeys.co.za/w/index.php5?title=DCS:_A-10C_dual_monitor_setup&redirect=no
  • DonZorro
    ENGEM ÉRDEKEL!!! Mindig kifagy, ha 2 monitort próbálok beállítani...
  • csolee
    hi All!
    akinek izgalmas lehet: sikerült a dual monitoros felállást összehozni, ÉS még az éjjellátással sincs probléma (mint a BSben)
    macleody
  • Wampa
    Lehet hogy tévedtem a az F-18C-vel kapcsolatban.Csak általában az együléses gépek vadászgépek.Mivel túlzottan megosztja a pilóta figyelmét ha bombázni kell.Nagy a pilóta leterheltsége és amíg matat a műszerfalon addig nem tud kinézni a plexin, nem tud egyszerre több fele figyelni

Üdv
    Ennek azért fuss neki mégegyszer,uis szerintem meg pont az ellenkezője igaz,a kategoria(vadászbombázó)nagyrésze együléses,mert mégha igaz is,hogy hatékonyabb az egy pilota-egy kezelő felállás,összehasonlithatatlanul drágább is.Az F15 ön ,meg a Tornádón kivül nem ugrik be csak az F4 es ami ilyen.Az F14 nem számit,azt vadászgépnek tervezték.
  • bgabor
    Az F-18, mint az F-16 is igazi multi mission gépek, kezdettől az volt a cél, hogy mindenféle bevetésre alkalmasak legyenek, bombavetés, precíziós bombák, radar elleni rakéta(HARM), légiharcrakéták stb. Mindkét típus igazi svájci bicska például az egyfeladatú, légifölény vadászgép F-15C-hez képest, ami a játékra vetítve nagyon változatos küldetéseket vetít előre. Tökéletes választás volt ED részéről, várjuk nagy szeretettel! Utána még ha van egy kis eszük megcsinálnak egy fejlett, együléses, többfeladatú orosz típust is(mondjuk valamelyik együléses Szu-27 leszármazott) DCS szinten, aztán mehet a multi haddelhad, küldetések végtelen variációban.
  • sanya200
    Lehet hogy tévedtem a az F-18C-vel kapcsolatban.Csak általában az együléses gépek vadászgépek.Mivel túlzottan megosztja a pilóta figyelmét ha bombázni kell.Nagy a pilóta leterheltsége és amíg matat a műszerfalon addig nem tud kinézni a plexin, nem tud egyszerre több fele figyelni.Ezért az F-15E is kétüléses a pilóta csak vezet a bombázás az operátor feladata.
  • Bögyörő
    Milyen profilt teszel be? Saját vagy netről van? Nekem sima x52-esem van és a netről szedtem már le pár érdekes profilt. Esetleg próbáld meg ha betöltötted a profilt utána a játékban az opcióknál arra mész ahol mutatja hogy a tengelyek mozognak, kitérited a joyt mindét irányba majd nyomsz egy ok-t, és ezt minden tengelynél külön megcsinlod. Én mikor feltettem a gémet a control panelben minden tengely középen volt, de a gép elég érdekesen repült megnéztem a beállitásoknál és össze-vissza állt de ahogy mozgatni kezdtem a joyjt helyreált, lehet neked is valami hasonló van.
  • csolee
    hi all!
    tapasztalásom: x52pro-val repkedek...
    addig jó, amíg egy profilt benem teszek, mert akkor idegesen elkezd dülöngélni minden irányba...lehetetlen irányítani.
    vki tapasztalt hasonlót?

• Bögyörő
    Erről én is halottam és furcsáltam is, mert mások azért tudtak csinálni F18-as szimeket pl Jane's F/A 18E vagy a DI FA-18E Super Hornet egy DCS féle szimulátorhoz tényleg sok anyag kell, de egy Lock On féléhez azért nem annyira.
  • Buren
    Érdekesség, hogy felemlegették régebben az ED fórumon, hogy az őskorban eredetileg szerették volna edék egy kiegészítőben belepakolni a lonciba a hornetet csak aztán valamiért nem jött össze, asszem nem kaptak anyagot hivatalosabb szervektől. Egyesek szerint ezért néz ki állítólag jobban az F-18 modell Lock On-ban mint a repülhető A-10A.
  • Bögyörő
    A AC-130U hmm érdekes lenne, ha jól tudom ebben a pilóta csak a gépet vezeti és külön fegyverkezelő van, vagyis ez akkor egy többüléses gép amire úgytudom azt mondták hogy nem tudják megcsinálni, szóval nem tudom. A Predator hát, láttam róla egy videót, mintha az A10C-ből kiszedték volna a két mfcd monitort pilótafülke meg minden nélkül, a külső model meg eddig is megvolt, az A-10C után nem tudom ki fog azért pénzt adni. Annak azért csak lehet valami oka hogy ED-k megvették azt a domain nevet, de ki tudja, lehet már dolgoznak az F-18-on, de mig elmatatnak pár évet rajta addig kiszúrják a szemünk egy Predatorral.
  • HungaroJET
    "very popular U.S. fixed wing aircraft" ?
    Én (is) lennék a legboldogabb, ha ez a Hornet-C lenne, de ne felejtsük el, hogy EDe a Predator-ban és az AC-130U-ban (is) érdekelt, ami persze nem szállítógép kategória, viszont fixed wing mindkettő és eléggé popular ugyancsak ;)

TFC to Develop AC-130U
    Desktop Training Simulation

Based on the A-10C DTS, the AC-130U DTS simulates the interface and functions of the Infra-Red (IR) Sensor Operator Station as part of the Battle Management Center of the AC-130U Gunship aircraft.
    http://www.thebattlesim.com/
  • Bögyörő
    Ezért irtam hogy majd jön a szomorú ébredés.
  • Buren
    Ó, hát azt szerintem ők maguk se gondolták komolyan.. :)
  • LeonSilver
    Persze. A kérdés csak az, hogy mikor is lesz ebből valami. A BS megjelenésekor 9 hónapban határozták meg a következő modul megjelenését. Ehhez képest nem 9 hónap volt és még csak véletlenül sem modul. :)
  • Bögyörő
    Leon azért álmodozni lehet, aztán majd ha felébredünk úgyis jön a szomorú valóság.
  • Bögyörő
    Nagy nehezen találtam egy képet amin a fegyverkiasztás van, összehasonlitva az E tipussal hogy az mennyivel bir többet vinni. Nem tudom mennyire hiteles a kép de egész jól néz ki, elég sokmindent rálehet a C-re is aggatni.

• LeonSilver
    Egyébként felebarátaim én azt mondom, hogy ne igyunk előre a medve akármijére.
    Az, hogy az ED megvette a domaint még nem sok mindent jelent. Még azt sem, hogy a 18C lesz a következő gép.
  • Bögyörő
    Na ez már kicsit jobban hangzik, de csak HARM-al? Maverick LGB, JDAM, ilyesmivel nem? Jó tudom az A-10C-vel lehet de ez a gép nem a kedvencem.
  • Buren
    Dehogyis! Van A2G radarja, lehet vele HARM-al lődözni, sőt még képes a légi utántöltésre is!
  • Bögyörő
    A C csak légi célok ellen használják ez rossz hir, reméltem most végre lessz egy jó gép ami mindenre jó.
  • LeonSilver
    The F/A-18C is the single-seat variant and the F/A-18D is the two seat variant. The D-model can be configured for training or as an all-weather strike craft. The "missionized" D-model's rear seat is configured for a Weapons and Sensors Officer to assist in operating the weapons systems. The F/A-18D is primarily operated by the U.S. Marine Corps in the night attack and FAC(A) (Forward Air Controller (Airborne)) roles.[55]

The F/A-18C and D models are the result of a block upgrade in 1987[12] incorporating upgraded radar, avionics, and the capacity to carry new missiles such as the AIM-120 AMRAAM air-to-air missile and AGM-65 Maverick[3] and AGM-84 Harpoon air-to-surface missiles. Other upgrades include the Martin-Baker NACES (Navy Aircrew Common Ejection Seat), and a self-protection jammer. A synthetic aperture ground mapping radar enables the pilot to locate targets in poor visibility conditions. C and D models delivered since 1989 also include an improved night attack capability, consisting of the Hughes AN/AAR-50 thermal navigation pod, the Loral AN/AAS-38 NITE Hawk FLIR (forward looking infrared array) targeting pod, night vision goggles, and two full-color (previously monochrome) MFDs and a color moving map.
  • sanya200
    F-18c együléses elfogóvadász ha jól tudom csak légi célok ellen használják/használták őket.F/A-18D, kétüléses vadászbombázó, légi és földi célok ellen egyaránt alkalmazható.
    Az új típusok F/A-18E együléses F/A-18F kétüléses.Ez a 2 már a super hornet szériába tartozik a hornet továbbfejlesztett változata, valamivel nagyobb a mérete, több fegyvert és üzemanyagot hordozhat, és a hatótáv is nagyobb valamivel.Az F/A-18G Growler nem teljesen támadó repülőgép, ezt a típust az EA6B Prowler utódjaként fejlesztették ki, kizárólag elektronikai hadviselésre alkalmas, bár hordozhat akár légiharc rakétát önvédelemre, de elsősorban a radarzavarás,felderítés a célja.És emellett radarállomások ellen hordozhat harm rakétákat vagy annak a továbbfejlesztett változatát.
  • Bögyörő
    Ahogy Buren kolléga irta F-18C.com domain név nemrég lett lefoglalva, tehát a C lessz ha minden igaz. Valaki esetleg eltudná mondani mi különbségek vannak a különböző betükre végződő F-18-asok közt azt megköszönném. Ha jól tudom még sok gép van szolgálatban a hordozókon, de a töbségüket kivonják idővel. Egy cikben ED-k azt nyilatkozták hogy a következő gép "a very popular U.S. fixed wing aircraf" ha jól emlékszek, vagyis egy népszerü merevszárnyú gép lessz, helikopter kilőve, az AWACS esélye eggyenlő a 0-val, szálitógép szintén nem valószinü, hiszen az már nem is combat simulator lenne hanem sima flight simulator, új gépeket mint pl a F-35 nincs szolgálatban, lopakodó technológia, kevés infó szóval ez is kizárható ezek alapján és a domain név alapján a F/A-18C lessz a legesélyesebb, de várjuk ki a végét.
  • bgabor
    Hát az nem mérvadó, az F-18C-k is hamarosan ki fognak kopni a hordozókról az F-18E és G javára. És nem hiszem hogy a vadiúj F-18E/G kerülne lemodellezésre, az F-18C a valószínű. Mindenesetre nagyon örülök, régóta várom már hogy az ED srácok egy többfunkciós amcsi gépet csináljanak meg, jó lesz.

Egyébként a többféle Horneten, a Growleren és az AWACS-on kívül többféle típus is van még a hordozókon, például a C-2 Gerhound szállítógép és a HH-60-as Seahawk helikopterek, persze ez utóbbiak nem fognak bekerülni egy ED szimbe.
  • Bögyörő
    A jelek nagyon azt mutatják hogy az F-18-as lessz a következő, amit nagyon remélek, de sajnos ED-nél az sem biztos amit hivatalosan igérnek, erről meg eddig semmi hivatalos nem jelent meg. Az F-18 tökéletes választás lenne következő gépnek, nem a legmodernebb gép de a legsokoldalúbb, vadászgép és preciziós bombázó, használhatja a célmegjelenitő konténert és van légi és földradarja is, repülőhordozón is használható, amihez ha minden igaz részletesen lemodellezik a CVN-70 Vinson, ami nagyon jó lenne mert azok a repülőhordozók amik most vannak a szimben elég poligonszegények, de ahogy ED-et imerem ez is külön fizetős lesz mint a Nevadai terep, és ami még érdekes a F-18, ban hogy nemcsak lehet légiutántölteni, de alkalmas légiutántöltésre is, ha tényleg F-18-a jön remélem ezt is megcsinálják.
  • Molnibalage
    F-18?
  • sanya200
    Köszi, remélem azért itthon is lehet majd kapni, a dvd-s verziót.
  • Sanyo
    Elvileg ebben a hónapban lesz dvd és steam verzió is. Az egyik fejest kérdeztem direktben. :)