37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
GrooveHero #1354 feltettem minden létező frissítést, de semmi nem változott:( -
GrooveHero #1353 Még a win frissítéseket feltolom, aztán ha így se jó, akkor felkötöm magam:D -
GrooveHero #1352 MEgtörtént az x86-os verzió telepítése és restart is volt, a helyzet nem javult:S -
frissítsed a Visual C++ csomagot, annak meg kellene oldani a problémát
válaszd az Oprendszerednek megfelelőt:
Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86)
Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64) -
GrooveHero #1350 szóval erről lenne szó.
-
GrooveHero #1349 Sziasztok. Elindul a játék, de mikor ki akarok választani egy küldetést, vagy traininget, vagy valami mást, akkor a betöltési csík majdnem végigmegy, de előtte 2 centivel kidob win7be a következő hibaüzivel:
tudna vki segíteni, hogy ez mi lehet, és hogy hogyan tudnám ez a hibát elhárítani?
Előre is köszi a segítséget. Hali.
-
csolee #1348 1 a biztos: HungaroJET és Paks közvetlen kapcsolatban állnak...
-
Még néhány lövés :)
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=68538&page=2 -
utolsó próba...
-
Olvastam, csak máshogy próbáltam mint HungaroJET, nem adom fel könnyen, békás fiókom van :P -
:)))
Olvasd el légyszi ezt a HSZ-t: #1333 -
Nekem két win7 van a gépen, az egyik egy 7200RPM-es 1 terrás samun, ezen a vinyó 5,9 et kapott élmény index szerint, a másik win7 egy 5400RPM-es 2 terrás samun van ott 7 egész valamennyit kapott a vinyó...
Amiért meg írtam az az, hogy innen Papu kitudja törölni a linkelt képem ha elrontom, mielőtt beraknám a freetrack fórumba. Ugyanis kész lett a házi trackIR-em. Azóta akarok csinálni egyet, hogy kipróbáltam Leonsilvernél, igaz az már lassan 3 éve volt, dehát jó munkához idő kell :)
-
Ahogy néztem ezt a procit szaréhugyé árulják. Eszméletlenül jó árban van.
Papa, volt olyan gém ami csak valami peccsel indult el cx procin. Ráadásul valamelyik (már nem emlékszem rá, de talán a 6x86) olyan szinten melegedett, hogy sütni lehetett rajta. Komolyan. -
Eredetileg i7-2600K-t akartam, de megnéztem vagy féltucat tesztet és arra a következtetésre jutottam, hogy a 2600K kb. 5-10%-val gyorsabb - Hiper-cérna ide vagy oda - , de 2x annyiba kerül :(
Úgy tűnik jó választás volt a 2500K. A két proci különbözetéből meg kifutotta még egy SATA3 3TB :)
A fene vinné, de csak 5.9 élményindexű ;)
A lentebb prognosztizált fél milla feléből megúsztam a "Rendszert":D
Velem nem fog EDe kicseszni egy ilyen földtúró Varcskossal :D:D:D -
Én jól elvoltam anno a Cyrix-al... :)) Úristen, de régen volt.. :)) -
Nekem nagyon régóta AMD-s rendszereim vannak. Semmi elfogultság vagy mittudom én, egyszerűen nem nagyon érdekelt soha, hogy miylen szar van ebbe a szutyokba. Aki például azt állítja, hogy azért vesz intelt mert az amd rossz vagy gond van vele az egész egyszerűen nem mond igazat. Sok-sok amd-s és inteles gépet szervizeltem de a Cyrix proci kivételével soha, egyikkel sem volt gond. Még az olyanokkal sem, hogy TX 486 (sőt, annak idején a dx2 80 simán ment 100-on). Szóval nekem semmi bajom sem az intellel sem az amd-vel viszont ha a bulldozer nem durrant nagyot akkor intel lesz a következő procim. Ez az i5-2500k nagyon brutális. -
Ja. A békás bizbasz szinte a megjelenése óta szar az sg-n. Még nagyon az elején lehetett linkelni vele képet de nem sokáig. -
Solt #1337 Hát egy ilyen rendszer alá már "illene" egy ssd! ;) -
Igazán nincs mit! :) Majd Leon mester, úgy kiszedi a rontott HSZ-eket.. :) -
Ja, majd elfelejtettem, hogy is megy ez itt :D Köszke
-
Használd EZT a képfeltöltéshez, ez jó az SG-én.. :) -
Kicsit megpiszkáltam a hardvert is :)
Gondoltam megpróbálom :D
Úgy tűnik, extrém-jó procit (is) kaptam.
Wazze, nem akartam hinni a szememnek ! ! ! :o
Nézem a COC-ot, baxki mi a fax akar lenni a az Infinity :O
Utána nézem a Rendszert :O
A merevlemez csak 5.9 ?
Bezzeg a többi 7.9 :D
-
Köszi szépen a válasz! :) Remélem, hamarosan én is tudom egy kicsit egy picit.. :) Sajnos még csak a javítás telepítéséig jutottam el.. :) -
Van előnye a 64 bites rendszernek. Ha! Például ha az alkalmazás direkt 64 bitesre van írva (az a10c-nek van ilyen része). Vagy ha a gépedben található össz memória mérete meghaladja a 4GB-ot. -
Na Papa úr. Szerintem a gém gyorsult, nem is keveset. Valamint úgy tűnik helyrepofozták a markert. Most ahova viszed ott is marad és nem mászkál el a rákba. -
Csodálatos pikcsörök Hunagro. Minden tiszteletem! -
Raktam fel néhány újabb képet:
Az izraelita varacskos-bőr elég pöpecül néz ki Vegasban :D
...és kicsit feltuningoltam még pár dolgot a grafikán ;)
-
Ma 32-bittesen futtattam a Warthogot mert ki akartam próblni a Freetrack-el, és határozottan jobban ment mint 64-bittesen, van valami előnye a 64-bittesnek a 32-vel szemben? -
ez segitett a problémámon
Már csak egy kis tweak kell hogy jobban menjen a game és a gombokat kéne megtanulnom hogy melyik mire valo a HOTAs-gombokat oda tettem ahova a Cougar is jelöli, de egyenlöre nem tudom hogy mivel mit kell csinálni és mikor :D -
Már bocsánat de kikérem magamnak. Nem leszálláskor aludtam be hanem utána :D
De a lyuk a hajtóművön háborús sérülés :)
-
csolee #1323 hi All!
- mondanám a közösbe: az x52 problémám (össze-vissza mozgott a joy) megoldott - BS profilt kezdtem átalakítani... vmi nem tetszett benne neki, egy új kialakításával már rendben van
- kérdés a közösbe: célpont átadását a másik gépnek - vki tudja már (multiban)???
- mecleody! te meg ezt a képet ugy akarod eladni hogy harci sérülés?
nyugodtan bevalhatod, hogy elaludtál leszálláskor...
-
-
majonur #1321 na, mostmeg jo. szuper! -
majonur #1320 Kakas! -
Fájerfokszot használok én is, de direkt kipróbáltam kexplórerrel is, azzal is menelaosz. -
majonur #1318 aha, akkor biztos a firefox hulyult meg, mar megint. -
Nekem megy -
majonur #1316 Modman7.3.0 A-10C hez
http://www.lockonfiles.com/index.php/files/file/1804-modman-7-a-10c-patch-for-11xx/
(hello!Leon, az url beszuras nem akar mukodni valamiert, nalam) -
#1268 -
beci43 #1314 Új patch,szedjétek