37039
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • GaBika6
    Ha valaki akar multiba repülni, akkor privátba üzenjen és egyeztetünk...

• Papa01 #1874
    Az igen!!
  • Sanyo
    A 2. világháborúban 13, Vietnamban pedig további 4 légigyőzelem.
  • Papa01 #1872
    Ő nem a légierő ásza volt a vietnami háborúban?
  • Sanyo
    Vásárlástól 1 perc alatt a Kindle-n van, most Robin Olds könyvét olvasom. Az ilyenek miatt éri meg a legjobban megtanulni angolul, mert ilyen témák aligha jelennek meg magyarul.
  • Papa01 #1870
    Én nagyon várom már a cikket! :)
  • z0ty4
    Bakker, van ott bőven jó könyv, győzzed lóvéval.
  • Sanyo
    Miközben kanyarítom a cikket, kiolvastam ezt a könyvet. A '93-as öbölháborúban repült A-10 pilótákról szól, nagyon jó.
  • Papa01 #1867
    Én kérek elnézést!! :)) Csak kell nekem egy szemüveg! :)
  • whiteskull
    Nem vagyok Whostkull!
  • Papa01 #1865
  • Papa01 #1864
    Talán még annyi, hogy nálam ilyen gond nem volt host-ként. Ja és Whostkull -nál csak a multiban jött elő ez a gond.
  • whiteskull
    Ja, single player-ben tökéletes minden.
  • whiteskull
    Ma megpróbáltuk a multit. Többször előfordult, hogy a jelszót a szerverre nem tudtam beírni, mivel csak pittyegett a gép, de nem írt be karaktert. Újraindítás után, ha sikerült beírni a jelszót, akkor meg DCS.exe hibával állt le.
    Amikor jelszó nélküli szerverre jelentkeztem be, akkor meg a műszerfal vett fel furcsa formátumot. Mint ahogy a képen is látszik, mintha eltűnt volna a háttere, és csak feketeség van helyette.

Találkoztatok már ilyennel?

• Papa01 #1861
    Szerintem e tekintetben nincs igaza a cikknek hiszen a C verzió is létrejött, tehát van jövője a típusnak. :)
  • whiteskull
    Gondolom annyira jó gépnek tartják, hogy nemigen akaródzik nekik kiselejtezni. Valamiféle feladatot mindenféleképpen akarnak neki találni.
  • LeonSilver
  • Papa01 #1858
    Nincs mit! :) Amin én meglepődtem az a tűzoltó Warthog...:)
  • whiteskull
    Üdvözlöm a topic lakókat!

Péntektől már én is be tudok ülni a pilótafülkébe. Nem bírtam ellenállni az akciónak. :)
  • whiteskull
    Köszi! Nagyon hasznos! :)

• Papa01 #1855
    Találtam egy nagyon jó kis cikket.
  • Caterpillar
    Látszik is egyébként.. Amikor elkezd felpörögni az első hajtómű, vele együtt elkezd nőni a hidraulika nyomás és a bot szépen beáll center pozícióba. (Alapból előre bukik)
  • csige791
    Köszi a melót amit csinálsz, biztos nagy segítség lesz mindenkinek.

Ezek a mi szimek már nem olyanok mint régen C-64-en... Itt már rengeteg tudás kell a kezelésükhöz.
  • GaBika6
    THX! Már nagyon várjuk. Sztem más nevében is szólhatok...
  • Sanyo
    Még egy pár nap és elkészülök a hajtóműindítással, csak mire hazaérek a melóból már hulla fáradt vagyok. Csak tiszta fejjel lehet írni és fordítani, gyatra munkát pedig nem adnék ki a kezemből. Ha lesz elég időm, akkor egy videót is csinálok a műveletekről.
  • mcsaba
    Jobb Alt+Home majd ha felpörgott a ball hajtőmü akkor a jobb Control+Home-al indíthatod a jobb hajtómüvet, természetesen csak miután a többi rendszert bekapcsoltad, akkumulátor, inverter, üzemanyagpumpák, APU stb. Ha jól tudom a botkormányt jobra balra hidraulika müködteti ami a hajtómüvektől müködik ezért csak hajtómüinditás után lehet jobra balra mozgatni.
  • csige791
    Próbálgatom tanulgatni a Starting Up procedúrát, ki is nyomtattam az erről szóló 20-30 oldalt a kézikönyvből.

Valamiért nem mozognak a gázkarok, meg a botkormány jobbra-balra, de ha quick missiont nyomok amikor már a levegőből kezdek, minden tök jól müxik.

Van valami kapcsoló amivel be kell kapcsolni a gázkarokat, vagy nem értem?

Valakinek valami ötlet?
  • GaBika6
    Az üveghegyen túl:

Láthatatlan forgószárny:

• Sanyo
    Lesz új CBU-97/105.
  • macleody
    Látom tetszik a badabumm :)
  • LeonSilver
    De jó lenne ha következő DCS az F/A-18E Superbug volna...

(ez FSX és hamarosan lövöldözni is lehet single és multi is)
  • majonur
    Remek, akkor en is ezt a megoldast valasztom. Koszi szepen!
  • LeonSilver
    Gigabyte és igen. Faszán megy!
  • majonur
    Jol hangzik. Neked sikerul a bios frissites, es melyik gyarto katyajat vetted?
  • LeonSilver
    Ha tudsz szerezni egy ILYENT, akkor tuti elégedett leszel mint én.
  • majonur
    sziasztok! egy 4870x2 videokartyat szeretnek lecserelni, esetleg ha volna valakinek valami otlet, hogy mit erdemes vasarolni, lehetoleg egymagos, 60-80 ezer korul. bocs az off miatt.
  • ati05
    Üdv!

A kérdésem az lenne,hogy az 1.1.0.9 telepítője nem ajánlja fel,hogy a 32-bites fileokat is felteszem e vagy sem.Fel lehet valahogy rakni,mert a freetrack-et csak azon lehet használni.
  • Solt
    Drága! :)
  • Kapido
    A Black Shark 2000Ft a Media Markt-ban!
  • csige791
    Hát azért alap dolgokat megtanulnék előtte. Navigáció, fegyverrendszerek használata stb...

ez nekem kb 1 hónap. Vagy több, nem vagyok valami nagy szakértő.