37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Sok nyilvánosan elérhető infó van, de természetesen senki sem gondolja, hogy a Typhoon és a Raptor realisztikus lesz. Ez miatt én is aggódom egy kicsit, de nekem elég lesz Laci MiG-21 Fishbedje és az IRIS F-14D. :) A többiről idővel kiderül, hogy mennyire válik be a dolog, de remélem hogy ED-nél azért odafigyelnek a minőségre és nem engednek szart kiadni. -
Ez tiszta sor. Sőt! Véleményem szerint elég sok lesz a szar is. A srácok is örömködnek az F18 miatt, de én azt mondom várjuk ki a végét. Elég erősen kétlem, hogy mindegyik cég beczl szintű cuccot csinálna. Lesz itt bőven összecsapott munka is, mint ahogyan FSX-ben is van nem egy. -
Kapido #2616 Én aggódom a DCS: Word-ért, nehogy a minőség és a realizmus rovására menjen ez a sok repülő. Aggályomat megerősítették a Typhoon és Raptor hírek. Nem hiszem, hogy elég infó lenne ezekről a gépekről. Miért nem elég az F-14, 15, 16, 18 ? Nyílván ezekről sem tudni mindent, de több adat elérhrtő róluk. Ennek nagyon péz szaga van! -
Azért annyit hozzátennék az "özönlik a sok cucc"-hoz,
hogy EDe azért lerakta a 3 moduljával az alapszintet !
Rohanhatnak ide FSX-es gyerkőcök a már "KÉSZ" modelljeikkel,
bár a műszereket ugyan hasonló koncepcióban kell programozni
mint az FSX-es xml-es megoldás, de ide azért egy pofás sérülés
megjelenítés is kell ami ugyebár FSX-ben egyáltalán nincs :)
Annak a megrajzolgatása és leprogramozása és tesztelése is
igényes munka esetén sztem. vagy 3-4 hónap. Mármint 1 emberkének ;)
-
A Tacpack nagyon ígéretesnek tűnik annak fényében,
hogy pre-order már pont 10 hónapja megvettem :D -
Nem semmi, kiraktam mindent, linket minek, a lényeg úgyis már itt van. :) -
Ez igen jó munka így a videót nézve.
THX Ducky
-
Hohóó, özönlik a cucc World alá :D
EDe most láthatja igazán mekkora egy balfasz volt! -
IRIS Simulations Projects
ED fórum links
DCS: BD-5J Microjet
DCS: F-14D Tomcat
DCS: F-15E Strike Eagle
DCS: F-22 Raptor
DCS: T-38A Talon -
CoreTex Designs DCS: F/A-18E Super Hornet
ED fórum: ED fórum link
Facebook link -
Ha mindig ugyanabba a missionben történik, nem a failure van valami vicces százalékkal beálltva? -
gsg16 #2606 nem,megvárom amíg az első felpörög az előírt fordulatra,és utána indítom a másodikat.nem csinálja minden alkalommal. -
csolee #2605 gsg16! kamov indításban nem lehet hogy túl gyorsan akarod egymás után röffenteni a kettőt? -
gsg16 #2604 jó kis videó.abból a korból ez az egyik kedvenc gépem.elvileg együtt lehet vele repülni az A-10-el,és a BS2-vel? -
gsg16 #2603 érdekes dolgot tapasztaltam BS2-ben,van,amikor a jobb hajtóművet nem tudom beindítani.a bal beindul,de a jobb nem -
Kferro #2602 Köszönöm szépen a segítséget srácok! -
A DCS: A-10C legutolsó verziója: 1.1.1.1
Amennyiben 1.1.1.0-ás változatod van a következő oldalon találsz hozzá frissítést:
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/downloads/patches/dcs-wh_patch_1.1.1.1_en/?
Továbbiakban a DCS: A-10C nem kerül frissítésre csak a DCS: World A-10C modulként fogják supportálni. -
patch -
Kferro #2599 Sziasztok!
Hol tudnék utánanézni, hogy DCS: A-10-hez milyen patch-ek vannak, s ezeket hogy kell feltelepíteni?
-
csolee #2598 szép! igazi öröm repülés!
:o)
-
-
gsg16 #2596 Üdv!
használ valaki BS2-ben freetrack-et?az a módszer,ami az A-'§C-ben működik,a BS2-ben nem jó -
Nem vagyok sugaras párti ,de csak mégis a mi hazánk reppentyűje volt .
Valójában még gyerekkoromban ültem egy ilyenben ,a Pestvidéki gépgyárban ,ahol a nagyapám a legjobb Főtechnikus volt ,legalább is ezt mondták róla .
"... hallásból megmondta ,hogy hol van a turbina hibája ..."
-
MiG-21 pilótafülke éjszaka. -
gsg16 #2593 miért kell ez a "nyakamban a lábam" üléshelyzet?amúgy jól néz ki,bár gondolom forintban ki sem lehet mondani az árát -
De jó is volna... 
-
a legutóbbi megszólalás június 4. -e a szerződés pedig ,ami megkötődött a két fél között ,június 6. ,2012 ben .
Üdv
Végül is annak idején a Debreceni dandár ,a római menekült tábornoka megmondta ,hogy a melegek is kapnak helyet a seregben ,... csak meg említettem ... -
gsg16 #2590 közben sikerült beindítani! -
gsg16 #2589 Üdv!
az ED fórumon a facetracknoir-ra van megoldás,a freetrack-re csak annyit írnak,hogy a saját honlapján érdeklődjön,akinek az van.ha jól értelmeztem.nekem a facetrack-el csak annyi a gondom,hogy az én freetrack-em egy nintendo wii controlleren megy,és nem webkamerán.azt meg kipróbáltam,hogy a freetracket egér üzemmódba kapcsolni,de szerintem használhatatlan úgy. -
Caterpillar #2588 Helyes a lelkesedésed, de csak egy egészen keveset kellett volna visszaolvasnod és láttad volna hogy ez mind-mind le lett írva ezelőtt. :) -
Na ez az én egyetlen sugaras madaram
-
pengcso #2584 szia gsg16!
Igen lehet FreeTracket használni, korábban volt is szó erről a fórumon.
Ha rákeresel, lehet találsz hasznos infókat. -
gsg16 #2583 Üdv!
egy kérdés.az A-10 Warthog-ban lehet freetracket használni? -
VO101 tvr #2582 Sziasztok. A FC2 MiG21 mod-ját be lehet rakni a DCS:World-be? Addig is amíg elkészül az hivatalos ide való... -
Történelmietlen meg hiteltelen, de nekem tetszik :p
-
És valóban mert gondolom ezt a 3rd Party egyfajta "franchise" rendszer.
És akkor leveheti a részét az eladott példányok után és cserébe csak SDK-t és némi infót kell érte produkálni :) -
Ebből is látszik, hogy a hülye EDe mennyi zsetontól elesett, hogy csak most valósítja meg a worldöt, holott már qrva régan is szó volt róla. -
HARRIER-t AKAROK! :D -
Néhány régebbi WIP screenshot a DCS: Eurofighter Typhoon fejlesztéshez:
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1477422&postcount=1 -
Megérkeztek az első DCS: Hawk WIP screenshot-ok:
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1477354&postcount=1