37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • 59th Ducky
    És megint csak mellé nyúltam xD

Wags-tól egy kis segítség azoknak akik BS2 upgrade kulccsal rendelkeznek:

Instructions BS1 to BS2 upgrade license owners, please use
    - Install this first: DCS World 1.2.0 (common for all DCS products)
    - Next get: DCS: Black Shark 2 [b]Upgrade[b] 1.2.0 (English download version)
    LETÖLTÉS: KA-50_bsupd_1.2.0.63205.exe
  • 59th Ducky
    A BS2 upgrade kóddal kapcsolatban pedig azt olvastam hogy nem is fogja elfogadni mivel az kedvezményes áron vásárolt volt és ugye az ED is tudja hogy a BS1 starforce védelmét feltörték :)
    Tehát konkrétan a megoldás hogy el kell küldeni az ED-nek a legális BS1 és BS2 upgrade kódokat egy szerelmes levéllel együtt és kreálnak Neked 1 új kulcsot amit már regisztrálhatsz a játékban.
    Ennyi
  • 59th Ducky
    Mert nem olvastad az ED fórumot, ahol vastagon kanyi nagy betűkkel ki van írva hogy nem kell deaktiválni az előző verziós modulokat, sőt a jövőben sem kell ezt tenni !!!
    Esetedben egy Registry tisztogatás oldja meg a problemát...
  • 59th Ducky
    És aki a Mig-21-re ácsingózik annak jelezném hogy itt a lehetőség 20$-ért előrendelni !!!
    Gondolom az előrendelés lezártával a végleges változatot kb ennek duplájáért tolja majd a Laci gyerek. Én bizti ezt tenném ;)
  • Molnibalage
    Köszi.
  • Leon77
    Második kérdésedre a válasz: World + A10-C modul.
  • Molnibalage
    A CA arms akkor fizetős, de beta? Tehát mit kell leszednem, ha dobozot A-10-em van?
  • asw27
    Deaktiváltam a BS2-öt, hátha a Worldből aktiválva működik. Invalid hardware cod hibával nem aktiválható. Már nincs BS2-őm sem.
    Egyre jobb...
  • Caterpillar
    Az oldalon azt írják, uninstall world aztán install, modulokkal együtt! :)
  • asw27
    A BS2 önállóan gond nélkül működik, de a Worldben nem.
  • Leon77
    Nálam friss telepítéssel a BS is működik (update verzió). Kódot nem kellett beírnom, a telepített játékokat felismerte a World.
  • asw27
    Én simán rátelepítettem a régire.
    A BS2 nekem továbbra sem működik, nem fogadja el a kódot.
  • Leon77
    Passzolom, nálam friss telepítés van. De kíváncsian várom a további válaszokat.
  • Kapido
    Ez engem is érdekelne!
  • gsg16
    ezzel frissíteni kell a mostani world-öt,vagy uninstall,és újra telepítés?
  • 59th Ducky
    Jaja Cutternél a pont. Én voltam túl lelkes :)
  • Caterpillar
    Őőőőő a CA még BETA! :D

szerk.: Meg a P-51 -is...
  • 59th Ducky
    Természetesen a verziószámból is kitűnik hogy ezek már végleges kiadások, nem BETA-k.
  • 59th Ducky
    DCS: World 1.2.0.63205 és a hozzá készült modulok:

DCS: World
    DCS: Combined Arms
    DCS: P-51D Mustang
    DCS: Ka-50 Black Shark
    DCS: A-10C Warthog
  • Sanyo
    Hú köszi, mindjárt jön róla a hír. :)
  • LeonSilver
    Kijött a DCS: World 1.2.0 és a modulokból is kijött az 1.2.0!
  • GaBika6
    Tölthető pár Kamov skin-em! Mindenféle színben kinek mi a kedvesebb.
    Majd pár véleményt írjon aki kipróbálta, hogy mi jó, rossz benne. Akkor a következőnél figyelembe tudom venni és jobb lesz.
  • Sanyo
    Combined Arms - tüzérség és támadó egységek.
  • Sanyo
    Ha jól olvastam akkor mindent megkap, függetlenül attól, hogy teljesült-e a cél.
  • Molnibalage
    Kicsit befékeződött az adakozás. Remélem emiatt nem kaszáljk el. Vagy ezen az oldalon mindig sikeres a projekt attól függetlenül, hogy mennyit adnak?
  • Sanyo
    MiG-21Bisz gerinctartály és vezérsík.
  • Papa01 #2672
    Oki. köszönöm a válaszokat! :)
  • Sanyo
    Igen, a serialok jók lesznek.
  • Leon77
    Elvileg igen, az a jövő. Javaslom viszont, hogy amíg nem hibamentes a world (A-10 mod), addig hagyd meg nyugodtan a "sima" A-10-est. Előbbi nálam többször is véletlenszerűen kifagyott, illetve még a CBU bombák használatánál, utóbbi viszont csak hajók elleni támadásnál, tehát stabilabb a sima. Legalábbis egyelőre.
  • Papa01 #2669
    Köszi a segítséged!:)

Így a sima verziót el is lehet felejteni, mert a patch-ek is a DCS World-ös verziókra fognak jönni?

A régi serial is jó DCS World-ös verzióhoz, ugye?
  • Sanyo
    Mert abból is a DCS: World-be illeszkedő 1.1.2.1-et kell felrakni. :) Lap alja, open beta torrent.
  • Papa01 #2667
    Sziasztok!

Feltelepítettem a DCS World-öt, de sajnos a játékon belül nem aktív a korábban felrakott DCS: A-10C. Hogyan lehet aktívvá tenni?

Köszi a válaszokat! :)
  • Caterpillar
    Ahogy nézem az AAX-1 -et meghagyták a D tomcat-en is, a LANTIRN pedig kiegészítés volt a lézeres bombákhoz, cserébe az F-15E-vel ellentétben a 14 csak a target podot vitte, a navigációst nem.
  • Molnibalage
    Jobb lenne annak a felbontása, mint egy Newton távcsőnek?
  • Caterpillar
    Tudomásom szerint azon is volt, bár tudott vinni magával Liteninget is ugye...
  • Molnibalage
    Az F-14-nél tervezik modellezni az optikai felderítő rendszert? Vagy az a D változaton már nem is volt?
  • 59th Ducky
  • Molnibalage
    Szépen halad. Két nap majdnem 3k. Simán meg kell lennie a végösszegnek.
  • LeonSilver
  • Sanyo
    DCS: MiG-21Bis fejlesztés támogatás.