37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Sajnos Balázs a DCS-ben pont fordítva van, a kapcsolható kabin LUA scriptek megírása borzalmas mennyiségű időt, erőforrást igényel.
Tapasztalt, az adott repcsi típusban jártas tesztelők nélkül meg kiváltképp kemény meló. A HUD és MFD képek megjelenítése mindkét "szint" esetén kötelező minimum. -
Lecserélve. -
-
Majd keresek valami, mert a buzi noob is szar már néhány napja.
Az iaro meg azt ígérte, hogy el fog indulni, bár ez már elég erősen kétlem. -
Skacok, az iaro-s linket nem cserélitek ki másra? Hónapok óta nem működik, szerintem már nem is fog soha. -
Szerintem a kikkelhetőség sokkan kisebb probléma mint az, hogy a típusspecifikus műszerek, HUD és MFD képek működjenek. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom a Falconból. Az, hogy valam mozgathaó legyen és tartozzon hozzá funkció nem nagy szám. A nagy szám az, hogy az exe-hez kell valahogy heggeszteni minden egyediséget. -
Hát a lényeg, hogy faszák legyenek a cuccok! Egyrészt azért ugye beczl qrva magara teszi a lécet. Már akkor is, ha "csak" a 21bis modot nézzük. Már az sem piskóta. Amit a DCS-hez hegeszt az meg .... Nem is tudom mit mondjak rá. Nekem a többiektől elég az is, ha a repmodell fasza! HA nem klikkelhető, hát nem. Bár csípi a zuzám azt is. De engem elsősorban az érdekel, hogy kihívás legyen a röppenés. Mint a Musztáng például.
Ha a Rarrier hasonlóan jó lesz, már boldog leszek :)
Szerintem is DCS mind a kettő. Más (nem DCS hanem mondjuk Lokkon) már nem is lesz . Nem? -
Remek viták futnak a portolással kapcsolatban az ED fórumon.
DCS szintről, meg FC3 szintről "vitatkoznak" amit pindurkát nem értek.
Az én olvasatomban mind a kettő DCS ;)
Szerintem meg a két szint:
1: Kapcsolható kabin + AFM (A-10C, Ka-50, P-51)
2: Nem kapcsolható kabin + SFM (Su-25T, és jelen állás szerint az összes repcsi FC3-ból)
Én is hajlok arra hogy csinálják meg első körben 2. szintet ami kezdésnek talán nem is lenne rossz, aztán hajrá az 1. szintnek. -
Semmi probléma Papa, és igen - qrvára várom :)
Remélem hamar megcsinálják. Először FSX-re és utána állnak neki átportolni DCS-re. -
Hopp, Sanyo oldalán is ott van hírként, bocsi a sok post-ért.. :) -
Véletlenül a 2. oldalát linkeltem a fórumnak.. :) -
Leon, szerintem EZT nagyon fogod várni... :)
(Azt nem tudom, h DCS tag lesz -e, vagy "csak" SFX..) -

-
Sikeres MiG-21bisz támogatás, aki esetleg nem olvasta volna. -
THX! Átnézem... -
Ga-bika, LeonSilver !
Skin készítő mestereknek egy kis segítség az EDM modellek tükröződéses (specular) textúráinak elkészítéséhez.
Nagyon tetszenek a srác példái, egyszerű, érthető, szájbarágós.
Érdemes kicsit beleolvasni:
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=88855 -
Feró Flex #2802 Akkor ez van. -
A hanggal nálam is vannak anomáliák,kapcsolgatva kabin/külső nézet között
van hogy a külső nézet hangja megkukul :) -
Hát nem tudom, de ez a 1.2.0 valahogy el lett baszva. Nekem is fagyott már meg, van amikor eltűnik a hang.. Az árnyék a kabinban egy katasztrófa. -
Feró Flex #2799 Rájöttem,rossz úton jártam...:O)
Ma totál kék halálom volt a küldi alatt,ez normális? -
Feró Flex #2798 SZEVA MINDENKI.
Ennek: 'Ground Stabilize' mi a bill. kiosztása?Valahogy erre nem jövök rá és e nélkül nem megy a rakéta indítása.
Köszi -
Ezt várom és sokan mások: 
-
THX! Igen ott van...
-
Zsír profi a leírás. Köszönjük.
Megérdemelne egy PDF-be összecsomagolást. -
Köszönöm, itt-ott még meg kell igazítanom, de a nagy hajrában már elfáradtam és már megtanultam, hogy ilyenkor már nem szabad belenyúlni semmibe. :) -
Gratulálok, nagyon profi írás! :) Köszönjük a munkádat! :) -
Solt #2792 
-
6. rész - a navigáció. Az ILS és a TACAN használatát leszámítva néhány gyakorlati példa a következő részre maradt. -
Feró Flex #2790 Köszi,ez jól fog jönni
-
Már csak holnap tudom kitenni, mégegyszer átolvasom, de ma már fáradt vagyok hozzá. -

-
wittman #2787 Hát Sanyo ismered az örök mondást.
"jó munkához sok idő kell", főleg ha az ember dolgozik.
-
Basszus nem hiszem el, végre elkészültem a navigációval. :D Még néhány példa és kép, remélem még ma ki tudom tenni. -
-
gsg16 #2784 ilyen nekem is kell!!!ez nagyon jó!
-
Caterpillar #2783 Hehe, Cougar botot mire lehet használni:
-
Akkor holnap megtörténik, aminek meg kell. -
Az érdeklődőknek:
Most írta Becz Laci, hogy 5 nap múlva ZÁRUL a MiG-21Bis előrendelés.
Itt lehet előrendelni, különböző variációkban:
http://www.indiegogo.com/projects/150836
PayPal-val is lehet fizetni.
Létre kell hozni egy (ingyenes) Paypal számlát.
Unicredit Bankban lehet PayPal számlára Forintot is befizetni/utalni amit USD-re váltanak (adott árfolyamon).
Majd lehet a PayPal-ról, USD-vel az Indiegogo -ra "kampányolni"
"Sajnos közvetlen utalást a Licensz szerződés miatt nem fogadhatok el, mivel az ED-nek minden beérkezett öszeg után %-ot kell fizetnem, és ennek az alapja az indiegogo-s, vagy később a Starfors-os statisztika amire nagyon figyelnek. Ezért nem lesz az indiegogo kampány után elérhető pre-orderben a program, csak a végleges verzióban. Sajnos ez van. :-(
A kampány lezárta után majd csak a véglegeset lehet majd megvenni, de az már lényegesen drágább lesz mint a jelenlegi kampányban."
-
Én a Luckybob9 haver srác edModelViewer fejlesztését használom, ami innen szedhető: ftp://ftp1.files.eagle.ru/mods/model_viewer/
Ez folymatosan követi az ED fejlesztését, tehát 2012.07.20. 16:23:00-kor
a DCS Word fejlesztői verziószáma: 1.2.0.63566 volt.
Sajnos nálam a 62806-os pluginnel készített EDM modellek látszódnak még,
az újabb változatokkal készültek viszont mind hibaüzivel láthatatlanok. -
"Itt nem kell fényezni EDét :D"
Vazze Hungaro, ez az év mondása!!!! ÉS milyen igaz...