37041
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Gascan #2939
    :D
  • Papa01 #2938
    Köszi szépen! :)

Tudod, én nem szeretem a Facebook-ot, valahogy a csapból is az folyik. Remélem, ezzel nem vagyok egyedül! :)
  • LeonSilver
    Oké. De mi lenne ha a paranoiád betennéd a spejzba, közvetlenül az oroszok mellé és regelnél arra a buzeráns faszbúkra?
  • Papa01 #2936
    Óóóó... :((( Miért? Jól van?
    Légy szíves add már át neki üdvözletem, és hogy a legjobbakat kívánom neki! :)
  • LeonSilver
    Most beszélgetek vele. Nem tankozik már, a röpcsis totyikokat meg direkt kerüli. Nem akarja fájdítani a szivecskéjét :)
  • Papa01 #2934
    Remélem, nem.. :(
  • Papa01 #2933

Oki, köszi az infókat! Remélem megtudsz majd valamit! :)
  • LeonSilver
    Szerintem teljesen beleesett abba a tankos szutyokba. Majd faszbúkon kifaggatom, mert ugye én is meg Ő is fent van. Nem úgy, mint egyes, paranoiás emberkék :p
  • Gascan #2931
    én azt tudom h a Nokia ahol dolgozott Komáromban az emberek 60-70%át elküldte ... nem tudom h ez esetleg érintette-e őt is vagy sem
  • Papa01 #2930
    Nem tudod mi van Dummy-val? Nagyon rég láttam a repülős fórumokon...
  • LeonSilver
    Talán az első voltam, akinek itt Wii-s cucca volt. Vagy Dummy után a második, ez mondjuk lényegtelen. A lényeg, hogy volt nekem is. Nagyon fasza, de azért a Tir kicsit faszább. De amennyiből ki lehet hozni annyit mindenképpen megér!!
  • Kapido
    Én is nézegettem a TrackIr-t ...aztán felfedeztem a Freetrack-et. A WII-s változat 5 000Ft-ból kijött mindennel együtt ( + sikerélmény) 50 000 helyett.PPJoyt használok hozzá dll variációk helyett. Igaz egy picit problémás a telepítése, de mindennel működik, és ráközelítésnél nagyít, jobban látom a HUD-ot, MFD-t és apróbb kapcsolókat.
  • Gascan #2927
    ok ... köszi a visszajelzéseket :)
  • csolee
    az embernek minden ujjára jut egy vagy több gomb... és még a nézelődéssel is foglalkozni :o(
    én szintén freetrackkel kezdtem, aztán lett trackir
    DE sokan nyomják nélküle is!
  • LeonSilver
    Egyébként ezt majd akkor fogod megérteni amikor először kipróbálsz egyet. Jobb pilóta nem leszel tőle, de az élmény az megfizethetetlen. Nagyon hamar hozzászokik az ember és elképzelni sem tudja, hogy bírta ki eddig nélküle :)
  • LeonSilver
    Meg és nem.
  • Gascan #2923
    megérte neked a 210 Eurót? nem bántad meg?
  • LeonSilver
    Én összedobtam egy freetrekket. Először webkamerást aztán meg egy wii-s cuccot. Akkor döntöttem úgy, hogy veszek egy trekket amikor baszakodni kellett a játékokkal. dll-t csereberélni meg mit tudom én. Inkább vettem egyet oszt jónapot.
    Az enyém 210€ volt, igaz akkor az ojró nem volt az egekben.
  • Gascan #2921
    remélem sikerül jól feltennem a kérdést ..

ti mikor éreztétek úgy hogy mostmár kell egy trackIR? és nem bántátok meg a 150 dolcsit amit elköltötettek rá?

az a bajom a legtöbb repülős játékban hogy valaki baromi gyorsan úgy lefordul hogy a joystickon ezzel a kis bigyóval nagyon nehezem tudom szem előtt tartani ... elég sok dogfight itt csúszik el
  • LeonSilver
    Nekem TIR5.
  • gsg16
    nekem freetrack-em van.
  • Gascan #2918
    amúgy trackIRje itt mindenkinek van? :)
  • Gascan #2917
    hhhmmm..... éreztem én akkor hogy ezt nekem is meg kellett volna vennem 10 euróért :)
  • Caterpillar
    Akkor vettem meg mikor 10€ akció volt.. :)
  • Sanyo
    Érdekes, akkor elnézést a téves infóért. Ott kevertem össze, hogy a letöltős Black Shark-ot nem tudtam a steamen aktiválni, az A-10C-t is próbáltam, de erre nem emlékszem konkrétan.
  • Gascan #2914
    steam 50 EURert arulja, annyiert vetted meg?

egyébként hogy kell updatelni a játékot, autmatikusan csinálja magának vagy nekem kell figyelni h mikor van patch/letölt és instalál?
  • Caterpillar
    Hátt nagyon úgy tűnik tekintve hogy még World előtt is repültem A-10C -vel, és most World -vel is rendszeresen coop -unk...
  • GaBika6
    Steamen vetted és a Steam által kapott serialt kimásolva működésre bírtad a letöltős változatot is???
  • Caterpillar
    Ezt cáfolom, mert én is Steamen vettem meg, és tökéletesen működik, szerencsére.
  • Sanyo
    Igen, a dobozos verzió lényegében a hivatalos oldalról letölthető verzió egy korábbi változata, a DCS: World képbe kerülésével a sorozatszámos dolog nem változott. Egyedül a steam verzió sorozatszámaival nem lehet mit kezdeni, azok csak ott jók.
  • Gascan #2909
    már nem lakom magyarországon úgyhogy ezt nem tudom h tudnám összehozni ... 4000 forintért viszont tényleg megvenném

elég ha csak a kódot kapom meg?
  • Sanyo
    Vedd meg tőlük és a hivatalos oldalról letölthetőnél használd fel a sorozatszámot. :)
  • Gascan #2907
    hogy van az hogy 3990 FT mindenhol máshol meg vgy 40 dolcsi v. 50 euró?

nem ismer valaki ilyen 10-15 euró körüli helyet ahol digitálisan is beszerezhető lenne az A10?
  • Gascan #2906
    a tréning missziók a SUval nekem nem mennek, kidob.. csak a missziók.. ha mentek voltak nem kérdeztem volna hanem végigcsinálom

megnéztem ennek ellenére egy-két youtube vidit meg beleolvasgattam a SU dokumentiációjába

nem rossz szim amúgy :)
  • GaBika6
  • LeonSilver
    Ja. HűJe n00b ;)
  • gsg16
    igazad lehet,mert én hülye először a géppel ismerkedtem meg,a navigációval,meg más efféle,ezek szerint,teljesen felesleges dologgal,aztán amikor már úgy is megtaláltam az ellenséget,hogy nem volt fölé lángoló vörös betűkkel ki írva a neve,akkor kezdtem el azzal foglalkozni,hogy "melyik gombbal lehet lőni?",hogy lehet célt befogni,vagy azonosítani,stb.de ez én voltam.
  • Gascan #2902
    nem eszik ezt a kását ilyen forrón ... meg is van hogy kell :)

• Sanyo
    Nem annyira komoly, mint mondjuk az A-10C, de nem is két gomb a gép kezelése.
  • gsg16
    csatlakozom az előttem szólóhoz.ez nem a hawx,ezeket a gépeket nem lehet két gombbal kezelni.és még fel,illetve le is kell velük néha szállni