37041

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Az options.lua tartalmát másold már be ide. -
gsg16 #3820 köszönöm az eddigi segítséget,de arra jöttem rá,hogy bármit is változtatok az adatokon,semmi nem változik.elmentettem az eredeti lua file-okat,és ma vissza raktam őket.a kép ugyan az maradt,amit linkeltem is,pedig az eredeti lua file-okban semmilyen adat nincs,csak egy rövid beírás a sorokba,hogy mit kellene oda írni.
_ = function(p) return p; end;
name = _('Camera + LMFCD(on right side)');
Description = 'Left MFCD on the right and camera on the center'
Viewports =
{
Center =
{
x = 0;
y = 0;
width = screen.width / 2;
height = screen.height;
viewDx = 0;
viewDy = 0;
aspect = screen.aspect / 2;
}
}
LEFT_MFCD =
{
x = screen.width / 2;
y = 0;
width = screen.width / 2;
height = screen.height;
}
UIMainView = Viewports.Center
ez az eredeti "camera,plusz bal mfd a jobb oldalon" lua file.ezt így ahogy van,vissza másoltam,és semmi nem történt,a kép ugyan az maradt.most már tényleg nem tudom,mi az istent állítsak.de ahogy láttam,ha feljebb tudnám vinni az 1024X768-as monitor felbontását a képernyőfelbontás menüben,akkor javulna a helyzet.de annál meg ez a maximum. -
A bombákról nem tudok semmit Molni, a MiG-29 és a többi régi CMD gépekről ugyancsak nincs infó, de remélhetőleg felújítják a "poros" medelleket.
Az F-18C pedig közel sincs készen, de ne felejtsétek az FC3 beharangozása után a következő bejelentés már csak a "US fixed wing jet"-re vár :D A DCS:Hornet egyre biztosabbnak látszik.;)
Nevadáról tudunk. Ott a nagy kérdés a "mikor".
Szóval az 5 pontból eddig 4 már fel lett fedve:
http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=81589
Ja, komplett "csontozatot" csináltak az F-18C szárnyaknak: 8-8 helyen hajlik
-
A bombák szabadesésének modellezéséről tudtok valamit? Számol / modellez véletlenszerű hatásokat azon kívül, hogy random lehet a szélerősség a zuhanás alatt? -
k53ta #3817 A jó öreg Mig-29? Ott is várható hasonló fejlődés? Vagy ez csak az F-18 kiváltsága lesz? -
Most tuningolom fel az F-18C modellt és javítom a hibákat, ozt véletlenül "beleakadtam". 
Lehet, hogy most már tényleg kéne néhány videót is csinálnom ?
-
Ezt hol láttad? Van kép/videó? -
Wazze, bexarok
Még a belső pilon is megcsavarodik a terhelésre
-
k53ta #3813 A DCS word-ben található Su-25t kampányt lerepültétek? (Oil war)
Nekem olyan gondom van vele, hogy gyakran előfordul az, hogy a célpontok a saját csapataim járművei, ill olyan helyek, területek, ahol nincs is semmi. Így aztán lőhetek én rá, nem lesz eredménye. -
Jack-nek üzenem, hogy kezdhet örülni (és persze mindenki más is), mert csak most vettem észre, hogy az új F-18C modellhez (bár még hiányoznak a LOD modellek és van még bőven hiba és hiányosság is) szóval van Wing - Flex animáció ! ! ! (szárny meghajlás G terhelés függvényében)
Szerintetek ez mit jelent ? :D
Én úgy gondolom nem kell hozzá nagy tehetség, hogy "jövőbe látó" legyen az ember ;)
Azt hiszem a másik megérzésem is egyre inkább valósággá válik:
azért (is) késik az FC3, mert a rep.hordozót és a hozzá való "feature" -eket pofozzák: katapultok, "térdelés", gyorsulás, fékeződrótok, liftek, stb. :)
Remélhetőleg ;) -
Caterpillar #3811 Ez így olyan mintha maga a kabin nem is 1366 lenne hanem kevesebb mondjuk 1280...
Amit még érdemes tudni, hogy az MFD -k méretét 512 nél nagyobbra úgy vélem nem érdemes venni, mert a fölött már a textúra minősége láthatóan romlik.
Próbáld meg ezt esetleg:
name = _('gsg16 ');
Description = 'gsg16'
Viewports =
{
Center =
{
x = 0;
y = 0;
width = 1366;
height = 768;
viewDx = 0;
viewDy = 0;
aspect = 1.7;
}
}
LEFT_MFCD =
{
x = 1878;
y = 0;
width = 512;
height = 512;
}
UIMainView = Viewports.Center
-
gsg16 #3810 sajnos ugyan az az eredmény. -
És az users/neved/saved games/dcs/config/options.lua fájlban írd át a height értéket 2390-re, a width értékét 768-ra, az aspect-et 3.11-re. -
Próbáld meg ezt.
name = _('gsg16 ');
Description = 'gsg16'
Viewports =
{
Center =
{
x = 0;
y = 0;
width = 1366;
height = 768;
viewDx = 0;
viewDy = 0;
aspect = 1.7;
}
}
LEFT_MFCD =
{
x = 1367;
y = 0;
width = 1024;
height = 768;
}
UIMainView = Viewports.Center -
gsg16 #3807 kipróbáltam minden féle-fajta beállítást úgy,hogy átírogattam azokat a beállításokat,amiket ide linkeltél de a képen látható képernyő felosztás nem változott.
a sötét rész,a másik monitoron a maradék mfd -
gsg16 #3806 azt már sikerült elérnem,hogy felcserélődjenek a képernyők,ennek a beállításával:Camera+LMFCD(on right side). de az mfd még mindig belóg a főképbe -
gsg16 #3805 drámai fordulatot vettek a dolgok,sikerült végre megosztani,köszönöm! 

annyi a gond már csak,hogy a kettes képernyőt használja főképernyőnek,vagyis az mfd a fő képernyőn van,a játék meg a kettesen,és egy része a főképernyőn -
Caterpillar #3804 A fontos dolgok:
A játéknak ablakban kell futnia, a felbontásnak pedig a két monitor teljes felbontását kell tartalmaznia, tehát neked 2390x768.
Itt egy file! Ezt a "DCS telepítési könyvtár\Config\MonitorSetup" -ba kell betenned, és ki tudod majd választani.
Elvileg működnie kéne, ha nem szólj és gyökölök tovább! :) -
gsg16 #3803 a fő monitornak 1366X768 a felbontása,a kettesnek 1024X768.csak a bal MFCD raknám rá ki,ha lehet teljes képernyő méretben,vagyis 1024X768-ban.és a kettes monitor a fő monitor jobb oldalán van a képernyő beállításoknál. -
Caterpillar #3802 Noh akkor két kérdés:
Elég csak az egyik MFD vagy mindkettő kell, valamint mekkora a két monitor felbontása, külön külön.
Jah bónusz kérdés, a fő monitorhoz képest merre van a másodlagos ahol az mfd -t szeretnéd látni? -
beci43 #3801 Akkor szabdald szét a monitorod,máris megvan a többképernyő...
-
gsg16 #3800 Urak!
várom bárki segítségét,mert már a baltát is ide készítettem a gép mellé,arra az esetre,ha nem tudnám a közeljövőben összehozni -
csolee #3799 Caterpillar! elsődlegesen tied a megtisztelő feladat... de ha kell én is tudok szolgálni vele - megjegyzés: nekem a bal és jobb oldali mfcd volt kitéve, egymás mellé... -
Caterpillar #3798 Nem nehéz megcsinálni! Most munkában vagyok ,de ha hazaérek és addig nem írja le senki én szívesen odaadom a lua file -t is akár! :) -
gsg16 #3797 Üdv!
van valakinek ötlete arról,hogy lehet két monitort használni az A10-ben?a bal MFCD-t szeretném külön monitorra rakni,de nem nagyon sikerül.két napja küzdök vele.ED fórumot olvasom ez ügyben,de még nem jutottam előbre -
Caterpillar #3796 Szerintem elég jelentősen, hisz Jack már megcsinálta az összes régi skinjét az új modellre... -
59thDucky #3795 Valamiről lemaradtam ? :D
-
Leon77 #3794 Jól van na, álmodozni csak lehet, nem? =) -
beci43 #3793 Helikoptereket is fejleszthetnének..Mi-28,KA-52,AH-64...lenne rá igény. -
Remélem a későbbiekben portolják majd az Intrudert, és megcsinálják a Crusadert is. Amúgy én bírom a Corsair II-t is..:)
-
Én lottó ötöst szeretnék... ;) -
gsg16 #3790 azért ennyire ne rugaszkodjunk el a realitásoktól!amit Te szeretnél,az csak városi legenda,esetleg délibáb. -
Leon77 #3789 Részemről hibamentes működésre lenne igény... -
gsg16 #3788 Messerschmitt Bf 109
AH–64 Apache
Mi–24D
szintén kívánság lista. -
Caterpillar #3787 F-4
Su-22
F/A-18 (tökmind1 melyik)
F-15C -től felfelé akármi...
Super Etendard
Kívánságlista van szép számmal! :D -
Én egy F-111F-ért tudnék ölni, mint állat, de az F-111D sem lenne semmi. -
Caterpillar #3785 Valószínűleg ha DCS modul akkor nem csak a külsö 3D modell, hanem a teljes gép. Igazából reális is lehetne, hiszen régi, se AESA, se SAR, se semmi, bár SAR már megoldott mint tudjuk Becz Laci videójából... :)
Nekem várós! :) -
Ez csak 3D modell lesz? -
Nem tudom volt-e már, DCS: A-7E/D Corsair II. -
asw27 #3782 Hová küldjem?
A privát üzenet tegnap nem jött össze.