37041

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Hungaro! Csinálnál 29-esből egy javított, pilonos verziót?:) Természetesen a flaps kitérést ED-nek továbbra sem sikerült korrigálni..:P
Köszi! -
59thDucky #3860 FC3 telepítés a legegyszerűbben szűz gépre:
- DCS: World letölt és telepít
- DCS: Flaming Cliffs 3 modul letölt
- http://mh59.mezgaz.hu/FC3/FC1_install.zip letölt
- A letöltött zip tartalmát a C:\ gyökérbe kicsomagolod
- Futtatod a .REG fájlt és OK-ézod hogy a beírás megtörténjen a Registry adatbázisba
- És végezetül mehet az FC3 modul telepítése (telepítés után a C:\lockon.exe törölhető)
- Futtatsz 1 FC3 gépes mission-t és az aktivációs ablakba bemásolod a vásárolt kódot.
Ennyi :D -
Köszi. -
wittman #3858 DCS_World, Lock On, FC3.
A Lock On telepítés helyett, van másik lehetőség a pár hozzászólással előttem leírták. -
Ha lejön a DCS World és megvettem az FC3-at, akkor milyen sorrendben kell telepíteni? -
Köszi a választ! :)
Szerintem nagyon jó lett ez a frissítés, az FPS is nagyot javult.
Amit még remélek, hogy ki fognak javítani, az a "villódzás", ami csak Alt-Tab után szűnik meg. -
gsg16 #3855 köszönöm,hogy dolgoztál vele,de sajnos nem változott semmi -
59thDucky #3854 A Su-25T nincs benne az FC3 csomagban, a DCS: World-ben érkezett free változat van, de az újított .dll fájlokat használja a FM-hez. -
59thDucky #3853 Az FC3 simán települt az FC1_install.zip-es megoldással és aktiváció nélkül is beleül a gépbe, de nem rajzolja a cockpitot, hanem a külső modell cockpitjába teszi a nézőpontot, de irányítható a gép.
Ez mekkora :D -
Leon77 #3852 Nálatok működik a BS2 (upgrade verzió) frissítés után? -
Jaja, már a DCS része. :) -
Klusi86 #3850 Ezt nem tudom, viszont legalább nem kell minden frissítés után újra bemásolnom a Ricardo textúrákat, most hogy "integrálva" lettek :) -
Tényleg, onnan volt ez ismerős.. :)De az eredetileg nem Szu-27-eshez készült? -
Klusi86 #3848 Nekem úgy tűnik mintha a Ricardo féle HD cockpit-et rakták volna bele, legalábbis a sima dcs SU-25T-be -
Leon77 #3847 Ha ez segít, a World-ös (automata) frissítésnél a letöltés idejéből saccolva (kb negyed óra 10 megás letöltésnél) csak a javításokat tölti le, nem az összes (kb. 5 GB méretű) fájlt. -
Caterpillar #3846 Ez a tényen nem változtat, hogy mindig a legújabb kell belőle... -
Nagyon szép a Szu-25T kabinja!! Döbbenetesen jól néz ki! A gépágyú marker is változott és a lövedékek is máshogy néznek ki, amikor tüzet nyitok.
De ami érdekes.. (és bocsi, ha tévedek..) de a TV kikapcsolt képernyőjén egy A-10-es pilóta tükröződik vissza? :)
JA, és azt meg tudnátok mondani, hogy az FC3-ban lévő Szu-25T= DCS:Szu-25T-vel?
Köszi a válaszokat! :) -
k53ta #3844 Nekem nem mindegy, mert korlátozott a netem. De ez már az én gondom:-) -
Caterpillar #3843 Mivel a DCS már egy ideje automatikusan updatel-i magát, így azt hiszem a kérdés tárgytalan... -
Szerintem eléggé egyértelmű, hogy update-elni kell a DCS world-öt:)) -
k53ta #3841 Kíváncsi leszek az első tapasztalatokra és videókra. arról nem írnak, hogy működik-e a korábbi verziószámú DCS Word alatt, vagy abból is legfrissebb kell. -
Caterpillar #3840 Épp tesztelés alatt van, hogy működik e az a módszer ami anno FC2 -nél is. Tehát elég egy registry bejegyzés meg az FC.exe... :) -
Ez mit jelent? Csak azért kérdem, mert megvenném és kipróbálnám, de az FC-t elajándékoztam a sima Loncit meg a kukába dobtam. Most akkor warezoljam le az ősrégi alapot?
-
Nem, ehhez is DCS World kell alapból. Cutter megválaszolta a kérdésed lentebb, hogy miért kell hozzá LO vagy FC1-2... -
Nem, de ahhoz hogy a telepítő lefusson, kell a LC, FC vagy FC2. -
k53ta #3836 Korábban nem arról volt szó, hogy vagy a DCS world, vagy a Lockon kell hozzá? Most akkor a DCS world nélkül is használható az FC3? -
k53ta #3835 Oké, kiprobálom, kösz.
Fc3 béta? szuper. -
Akkor gyanítom, hogy a szokásos reg file-os cucc működni fog... -
Caterpillar #3833 Mert a Lock On az Ubisoft tulajdona, és az FC mint olyan anno a Lock On kiegészítője volt... Jogi viták miatt kell hozzá... -
Vagy sima LO vagy FC1-FC2 kell hozzá, de ne kérdezd meg, hogy miért. Logikát nem látok benne. -
Tedd be ezt.
A monitor setupba meg ezt amit Caterpillar linkelt. -
Így van! -
Most nézem, de kurva jó, hogy kell hozzá FC. Én azért adtam el, mert arról volt szó, hogy nem kell hozzá... Jól értem, hogy a sima Lonci is elég hozzá? -
Ez azt jelenti, hogy gyak. megveszem a betát és utána a véglegeset is ingyen megkapom? -
Caterpillar #3827 Kint az FC3 (beta)!
Link -
A Szu-25 gépágyúja rábeszélheti a távozásra és annak, hogy engedjen a gravitáció simogató ölelésének. :) -
k53ta #3825 Ne érts félre, tudom, hogy ez így realisztikus, nem is panaszként írtam, ha nem tényként.
De még mindig nem tudom, mi a megfelelő harceljárás egy helikopter ellen, mert amíg ott vannak a harctér felet, és nem az enyém a légifőlény, addig nagyon megnehezítik a dolgomat és ezért ki akarnám őket iktatni.
-
<i>Az R-73is, csak kb 2km belül fogja csak be az AH-64D-t.</i>
És ezzel mi a baj? A valóságban is igen kicsi az IR "keresztmetszete" a heliknek. A 2008-ban itt járt ANG-s F-15 gépek AIM-9X-szel nem voltak képesek forró földháttérben befogni a Mi-24 helijeinket. -
k53ta #3823 Repül valaki a Su-25T-el? ezek szerint nálatok nem jelentkezett a kampány során az általam korábban említett probléma.
Van egy másik kérdésem is, hogy a su-25t-el, hogy lehet hatékonyan leszedni egy helikoptert?
Próbálkoztam többféle szögből rá repülni, R-73-al, és Vikhr-el egyaránt, de mire befogná a rendszer és lőhetnék rá, addigra simán leszed gépágyúval. Az R-73is, csak kb 2km belül fogja csak be az AH-64D-t.
-
gsg16 #3822 itt van az options.lua file-om