37041
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • k53ta
    Én notebookon használom, a textura High, minden más Low, így szoktam egyszerű küldetéseket repülni. Pld a gyári missions-kat gond nélkül végig repültem. (átlag:15-25fps)
    Korábban már én is írtam, hogy fps szempontjából semmivel sem jobb a DCS, mint a Lockon, vagy az FC. Ahogy te, úgy én is tapasztaltam, hogy az új konfigon még rosszabból fut a Lockon, mert az még nem kezeli a többmagos processzort és az új technológiákat.
    Tény, hogy a régi rendszerekre sem tudták jól megírni, és az újra sem, bőven vannak itt programozási, tudási hiányosságok. De elnézve a szimulátorok piacát, örülhetünk, hogy legalább ez is van.
  • Leon77
    Kis trükközés a Waterquality értékkel és bár nem látszik a különbség, de valamivel jobb az fps. TSSA kikapcsolható, élsimitást is vedd le, árnyékokat is, HDR-t is, bokrok-fák távolsága minimumon, preload érték 50000 körül. Úgy látszik, hogy a texture, scene, visib range értékeket nem kell levenni, a min és a max állítás között kicsi az fps változás, de mindezen dolgok géptől is erősen függhetnek, tehát ki kell próbálni.

World 1.2.2, SU-25T típusnál működik valakinek a waypoint funkció?
  • HungaroJET
    No, ez azt hiszem ütős lesz: rájöttem, hogyan lehet utólagosan a textúrákat önmegvilágítóssá tenni és az intenzitást is beállítani hozzá. Sőt, skála feletti túl-intenzitást is tudok hozzárendelni !
    Reaper, most tuningolom a MiG-29-es utánégetőjét :) Éjjel is látható lesz, sőt ha akarod megcsinálom úgy, hogy még az ember retináját is kiégeti :D
    A HDR is beindul rá :) és lesötétít, mintha közelről néznél egy infracsapdát. Utánégető fázisonként más-más fényerőt is adhatok neki, szóval kisebb kakaónál nem fog annyira világítani. Nemsoká el lehet felejteni ezt a mostani gagyi omnilight fényt az utánégető terekben, ami a forsage "láng" AB modellel dolgozik. Nem kis meló, de remélem holnapra megleszek a MiG-29-esekkel, aztán jöhet a többi gép. (Én most totál belelkesedtem) :D

Molni, neked pedig le kellene kapcsolni az élsímítást és akkor rendesen lehet FPS-t nyerni.
  • Molnibalage
    Képek.

Valahol a távolban van valami, ami 1 pixel ekkora távból, de ez neki elég FPS nuku.

A rakéták is láthatatlanok szabad szemmel, FPS már tényleg nincs.

Ez most komoly. Tényleg ezért kellene fizetni? 5 perc alatt egy teljesen basic szituban használhatatlan a játék. 5 perc alatt szertefoszlott minden reményem, hogy ebből lesz valaha bármi értelmes.
  • Molnibalage
    Ti hogyan tudtok játszani a játékkal...? A helik és a rakéta sorozatvetők el kezdtek dolgozni. FPS = 4 úgy, hogy minden low-ra van állítva.

Ez használhatalan bughalom.
  • Molnibalage
    Ez is az. Medium felbontáson simán 24 alatti FPS volt egy instant generált rossz idős repülésnél. Mikor nem néztem az egységek felé, akkor 40-45 FPS volt, de ha 5-6 mérföldről (!) feléjük fordultam, akkor megfeleződött. Valami nagyon durva LOD skálázási hibát sejtek...
  • Reaper
    Na sebaj, elkezdtem már megrajzolni:)
  • Reaper
    Köszi, de ez rohadtul pontatlan...
  • Reaper
    Amúgy az első linken a hozzászólásba bepakoltak elviekben jók lennének, de ezek felbontása is pici...
  • Leon77
    Nem pont az, de legalább nagy: link
  • Reaper
    Nem, nem ahhoz kell:) Ellenben muszáj az a verzió, amit beraktam, mert az a legpontosabb...
  • HungaroJET
    Itt egy nagyobb: (remélhetőleg a Loadout screenhez kell) :D

KATT
  • k53ta
    A lenti email cím van a képnél, lehet, hogy meg van neki nagyobb méretben, szerintem kérdezz rá.

[email protected]
  • HungaroJET
    Van itt egy hasonló:

KATT

Itt meg egy csomó: (de egyik sem pontosan az amit kértél)

KATT
  • Reaper
    Gyerekek! Pontosan ez a kép kellene nekem, csak viszonylag nagy felbontásban. Nincs valakinek ötlete, hogy honnan lehetne beszerezni?

• Leon77
    Pici észrevétel a hibalistához: DCS World 1.2.2, Su-25T, Senaki ILS jelzése a HUD-on. Vagyis a hiánya.

FC3-hoz szívesen hozzátennék valami pozitív véleményt, de (béta ide vagy oda) összességében egyelőre csalódás.
  • k53ta
    Beigazolódott, ahogy korábban is gondoltam, hogy az FC3 parasztvakítás, egy összecsapott csomag, amit most gyorsban kiadtak, hogy karácsony előtt legyen némi bevétel belőle.
    A Beta tesztelőket nem szidnám, mert lehet, hogy nem ők a hibásak, lehet, hogy látják a hibákat, de hiába ha EDe nem javítja.
    Más jellegű szoftvernél voltam Béta teszter, és ott is hónapokig könyörögni kellet, hogy javítsátok már ki. Csak nem értem, minek a Béta teszt, ha szarnak az észrevételekre.
    Maradok a sima ingyenes SU-25Tnél, és ha kijön a Mig-21bis, akkor annál, ott jó esély van a normális működésre.
    Talán a jövőben valaki készti egy normális 29est is, bár ez csak egy kívánság a részemről, az meg főleg túl szép lenne, ha a magyar légierő összes eddigi orosz gépe le lenne modellezve.
    Persze mindennek alapja a DCS world, és ha az el van baszva, akkor az elég sokkmindent befolyásol.
  • Reaper
    Inkább 8-10m.
  • Caterpillar
    Azt azért ne felejtsd el hogy a Lock On optimalizálatlan fos... Próbáld ki a dcs:w -t az ingyenes... Garantálom hogy ezzel a géppel sokkal jobb lesz az fps -ed és sokkal szebb is lesz! :)
  • HungaroJET
    Ne is csodálkozzatok :) Ez egyik teszter meg is írta a fórumon (Dave- USAFMTL), hogy kellettek a friss szemek :D

Egyébként F-15 kerekeit, mindjárt javítom, (ezen a modellen is) én már régóta így használom. Kondenz ne a csőből jöjjön ugyancsak javítható.
    Szerintetek kb. mennyi a reális távolság a cső mögött ? 2-3 méter ?

• Molnibalage
    És mi értelme van bétateszterkedni, ha basznak kijavítani a legalapvetőbb hibákat is évek alatt? Értem, hogy új és új dolgokat tesznek bele, de ilyen piszlicsáré hibákat javítsanak már ki könyörgöm. 2 fokos siklószög eltérés meg hasonlók? Öcsém, ez showstopper bug, mert az ILS akkor dísznek van...

Innentől OFF.

A FreeFalconban is ez bassza fel az agyamat. 2 évig téptem a számat, hogy skacok, ezt-és ezt kéne javítani, erre. Pontosabban 2 évet vártam, miután step by step leírtam, hogy mit, hogyan és miért. Aztán kinyitottam a számat, hogy mi van két év alatt sem sikerült, amit nekem 1 órába telt...? Na, egyből nem voltam FF tag...

A BMS csapat sem jobb. Csak azt szakjózzák, hogy "kód, kód, kód", az adatbázis hibákra meg basznak eddig magas ívben. Egyik olyan csapat, mint a másik, bár legalább a Falcon ingyenes...

ON
  • Molnibalage
    Hát ez tényleg röhejes. Ezért én pénzt nem adok ki egyelőre. Az FPS dropot tíz éve nem sikerült megoldani. Feltettem az ősrégi (tudom, az is baj) Loncit + 1.02-es patches. Egy üres küldiben F-15-tel app. controlled élsimítás és aniz. text mellett város felett 24 alatt volt az FPS az új gépemen. i5 CPU 3 GHz felett, 16 GB RAM HD 7500 2GB Áh...
  • Caterpillar
    Ettől még a BETA testerek ti vagytok aki megveszitek! :P
  • Reaper
    Cutter, nem félek én attól, hogy különösebb változás lesz, ha eddig nem volt...
  • Caterpillar
    És azt se felejtsd el hogy ott van a nevében hogy BETA tehát ne szidd a BETA tesztereket, mert azok ti vagytok! :D
  • Reaper
    Ja és az is egy vicc, hogy ha már a régi gagyi modellekkel (pl. Szu-27) adják ki a cuccot, legalább ne 1024-es textúrával tegyék már. Valami elképesztően gagyin néznek ki. A konklúzió az, hogy 40 dolcsiért adnak egy portolt FC2-t, új kabintextúrával és ennyi. Megjegyzem nekem baromira nem tetszenek ezek a Ricardo-s cockpit-ok...
  • Reaper
    A teljesség igénye nélkül bugok/hibák/hiányosságok, pár perc teszt után:

- Flaps bug (amit Hungaro javított most nekünk);
    - F-15C kerekei nem forognak;
    - Rearm részben ha leveszed a chaff mennyiséget, azt nem tudod pluszban hozzáadni a flare-hez (kb. 4x szólt Mechanist ED-nek, de fosnak rá);
    - Orosz fülkékben a kontroll lámpák feliratai angolok, valamint néhány műszer szintén (ezt már orvosultuk);
    - Orosz gépek angolul pofáznak (szerencsére van RUS voice pack);
    - Hangok valami undorítóak;
    - Fékernyő hang csak a sajátod hallatszik, a többi gépé nem;
    - GSF mozgás továbbra is csak saját, többi gépnél semmi;
    - Értem én, hogy 6DOF, de baszki vicc, hogy 360 fokban tudod forgatni a fejed pl. az F-15-ben;
    - Ahol nincs már megcsinálva a terrain ott valami elbaxott csíkos elnyújtott undormány textúra van;
    - Továbbra is ha rávilágítasz reflektorral egy földi objectre (sőt közvetlenül rá se kell), legyen szó fáról, épületről, stb., akkor elkezd villogni a textúrája;
    - Ha szemből süt a nap és zuhansz mondjuk egy város felé meredek szögben, akkor a talajon lévő plusz plane-ek (járdák, parkolók, stb.) baromi érdekes módon elkezdenek eltűnni, úgy mintha lehúznák a bőrt és alatta marad az egyszínű zöld takony. Érdekes módon ha hátad mögött a Nap, akkor nem csinálja;
    - Vicc, hogy ha már a füsthöz nem nyúlnak, akkor legalább azt megcsinálnák, hogy ne közvetlenül a fúvócsőből jöjjön a kondenz;
    - Multiban a server továbbra is fogja magát néha és eltűnik a listából;
    - Alapból már földön állás közben is jobbra kint van a golyó picit jobbra a neutral helyzettől (minden gépen). Ennek megfelelően műszeres bejövetelnél is 2 fok körül mellé mutat a műszer;
    - Sikerült első tankolásra azt elérnie Lefty-nek F-15C-vel a tankernél, hogy miután befejezte a feltöltést, automatán maradt a gép és nem lehetett visszavenni az irányítást;
    - Szu-33-assal leszállt a Kuzira Lüfi, és ahogy leért DCS.exe hiba;
    - Továbbra is olyan gyönyörű fps drop van mindenkinél, ha valaki nekiáll lőni UB blokkal vagy kazettás bombával, hogy öröm nézni...

A lista szerintem még bővülni fog. Ezeket kb. 1-1,5 órás repkedéssel sikerült eddig kiszúrni...
  • Molnibalage
    Eddig miket találtál? Én még nem vettem meg.
  • Reaper
    Továbbra sem értem, hogy minek alkalmazza az ED ezeket a béta-tesztereket. Vicc kategória, hogy milyen bugok vannak benne továbbra is...
  • GaBika6
    Inkább gyere játszani...
  • gsg16
    lassan a fórum fejlécében a képet is lehetne majd frissíteni.
    illetve ehhez:"Airfield Diagrams A-10C HAT switch mapping" valami tartalmat csatolni.
  • Molnibalage
    Ugyanezt érzem a Falconnal kapcsolatban is. Mindig csak annyira basszák el, hogy ne legyen vele érdemes repkedni saját moddolás nélkül.
  • Reaper
    Hát basszus a link nincs már meg, de mig-29-landing-light.edm a file neve és 10.02. 11:44 a dátuma...
  • HungaroJET
    No akkor ezt a 100 mondatot most megint elbuktam, pedig már megtanulhattam volna, hogy ha sokat akarok írni akkor azt szövegszerkesztőben tegyem undo/redo lehetőségekkel. Mindegy, úgyis NDA határeset lett volna :)
    A sors keze.
    Azaz az enyém volt, mert most is ezer dologgal van tele az agyam: és már nem tudom, hogy melyik verziót küldtem el utoljára Reapernek.
    Répi nem küldenél vissza egy linket, hogy mire is kell "viszzavarázsolni" a pilonokat ?

Ja,mellesleg a Full BS2 sem működött: aktivációs ablak hibával fagyott az egész, de perpil lexartam. Majd javítják.
  • Leon77
    HungaroJet: Én passzolom.

Akinek a BS2 upgrade nem működött (aktivációs gond), töltse le az új, javított modult (KA-50_bs1update_en_1.2.2.7122_23.exe).
  • HungaroJET
    Most írtam negyed órán keresztül egy hozzászólást ide, és elszállt mielőtt elküldhettem volna. Nincs valami ötletetek, hogyan és mivel tudnám előkaparni amit írtam a memóriából vagy a Google-Chrome fájljai közül ? :(
  • z0ty4
    DCS World- Flaming Cliffs 3, a first look!

valamikor csak megtanulok videót linkelni, addig marad ez :(
  • k53ta
    Szerintem is vedd fel velük a kacsoltott, mert különben örökre Béta verziós marad ez a szoftver is.
  • Solt
    Hajrá! :)) Miért nem írsz nekik? Csatolsz egy kis referenciát, diplomatikusan kifejted, hogy mi merre hány méter, oszt hátha... Mindenki csak nyerne vele! :)
  • HungaroJET
    Wazze, eszem-faxom megáll :D Tizen-néhány év eltelt és még mindig hemzseg a progi a triviális hibáktól, ami egyszerűen és gyorsan javítható lenne! (nehogymán csak nekem lenne ilyen egyszerű !?)
    Az rendben van, hogy idő kell hozzá, no de ennyi ?

Komolyan mondom kérek fizut Edétől és helyre rakom az összes szarságot fél éven belül és megfejelem egy csomó extrával úgy, hogy eltátják a szájukat és ketté áll majd szemük-fülük.

No mindegy...lassan lenyugszom :) Mindjárt küldöm a linket Reaper !