37041

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
wittman #3941 Balázs!
A DCS_World be tudsz állítani élsímítást. az most neked mire van állítva?
TSSAA-t szintém kikapcsolni.
Civil traffic kikapcsolni.
Fák árnyékait kikapcsolni.
A driveren belül az élsimítást állítsd alkalmazás vezéreltre.
Morfológiai szűrés nem kell.
Textúra szűrést veheted 16x-ra nyugodtan.
Vsync alkalmazás vezérelt, mert a játékban azt is tudod aktiválni.
Tesszelációt AMD optomailizált
Catalyst A.I.: teljesítmény
Vonalsimitás mód: teljesítmény
Ezekkel a beállításokkal mennie kell a DCS_World-nek normálisan.
A CBU robbanása mindenkinek szar!
-
Bocsi, tényleg! Elfelejtettem, hogy a buzi sg csak youtube videót hajlandó berakni videóként... Amúgy így vidi alapján lehet inkább 0,8 sec környéki a difi a lámpák között...
Vidi -
Az élsimítást is kikapcsoltam. Ha nincs CCC, akkor hogy a rákba állítgatom az élsimítást és sokminden mást? Én nem is tudtam, hogy van CCC nélküli driver install. Hol találok én olyat? -
Igen. Én a helyedben leszedném a teljes Catalyst csomagot, aztán pusztán a legfrissebb drivert (CCC nélkül) feltenni. Ha jól rémlik, a DCS Worldben is lehet az élsimítást állítani (SZVSZ 4x-essel megnézni első körben) -
Nem, ez nem FC3. Ez csak a sima DCS. Ezek után eszem ágában sincs megvenni az FC-t sem. Nem gondolom, hogy az jobban működne. -
Molni, ne húzd fel magad. Nem nálad van a hiba. Béta az egész jelenleg és törődj bele abba ami xar. Reméljük hamarosan jobb lesz. -
Egy szem CBU füstfelhője is 2-4 FPS-re zúzza le a progit. Vajh miért? A CCC-ben kellene valamit állítani? -
Csak most jöttem haza...rep.modell kiállításon voltam a gyerkőcökkel...Topi üdvözöl és Putyint is (tartott egy kis előadást a régi szép időkből és a 2004-es Rep.Szim.bajnokság szórólapjára dedikált. :) A másik oldalon Ő van egy 29-es előtt, Pumás sisakkal és a 2003-as Fairford-i trófeával)
Ja, a link a videódhoz lemaradt :D -
Rosszul emlékeztem, a biztonság kedvéért megnéztem mit vettem, mert az ára alapján furának tűnt. Igen, 2GB-os 7850-em van a számla szerint és a dobozán is ez van.
(A Catalsyst CC viszont csak annyit ír ki, hogy AMD Radein 7800 series.)
Az árulás részt nem értem. Ennyit tud. Nem tudok vele mit kezdeni. A probléma egyébként nem egyedi, a BMS4 sem tudja az a framerate-et, amit elvárnék tőle... -
wittman #3932 Szóval az a procid turbó módban 3.33GHz-en megy van 16GB Ramod és van egy nagyon jó VGA-d ha tényleg HD7850.
Itt valami nagy árulás lesz, mert jóval régebbi vga-n is szépen fut, az Nvidia GTX560Ti-m meg szintén gyengébb és semmi probléma. -
wittman #3931 Most akkor milyen vga-d van? HD7500 vagy HD7850?
Eddig jól félrevezettél minket?
Gondolom win7 oprendszered van? Energiagazdálkodás mire van állítva? -
Oké, de ettől még mindig nem lesz működő a gamma. Kár. :(
Pedig csak "koszos" 1280x1024-ben futtatom... -
k53ta #3929 Szerintem jó a processzorod és a videokártyád teljesítménye, bár nem vagyok ebben egy fő guru. Itt van róla teszt:
http://prohardver.hu/teszt/a_radeon_hd_7870_es_hd_7850_tesztje/osszegzes.html -
Az első bevetésen a Su-25 hadjáratbab leszórtam 4-5 kazettás bombát. 2-3 másodpercig 1 FPS volt. Minden minimumon van. Kifogytam az ötletekből... -
Tévedtem. Megnéztem a számlát, HD 7850-em van. Nos, akkor miért is egy fostaliga ez kérem...? 
-
Parancsolj egy vidi, 9:55-től. Amúgy piros->zöld->fehér felváltva, véleményem szerint 1 másodperc körüli rotációban. -
gsg16 #3925 mit javít az új update? -
Trolokaa #3924 Sziasztok!
Ha számít valamit hogy leírom ,KAB-500L és KAB-1500L bombák nem működnek a játékban. Esnek szépen a cél felé de amint a cél fölé érnek átsiklanak fölötte. Legalább 10 bombát dobtam egy SAM re és mind mellé ment úgy hogy automatán belockolta a célt a kereső. -
De, csak küldjél videót hogyan legyen megcsinálva (farokfény statikus ? szárnyvégek felváltva ? milyen ütemben ? hányat villan ? milyen időközökkel - ha többet villan egy periódus alatt ? stb.)
Sőt a kabin üveget is rendbe raktam, meg akár specular map-ot is adhatnék a MiG-29-nek csak még nem tudom, hogy van-e értelme. Úgyis matt az összes festés, kivéve talán azt a néhány jubileumi festést ?
Szerinted melyik volt a legfényesebb ? 98-as, 2008-as ? és a 2000-es sas festés fényes volt ?
Ja, meg gond van a Magyar skinekkel, nem akarja olvasni a tech könyvtárból, utána kell nézek miért...A modellwiever meg olvassa, és persze a fénye effektek sem teljesen azok a játékban mint az MV-ben szóval a végleges csillogással/reflekcióval tököltem elég sokat hajnali 3-ig. -
Az nem oldható meg valahogy, hogy felváltva villogjanak a helyzetlámpák?:) -
Szuper! Jól hangzik!:) -
Répi ! Egy agyeldobós hiper-polír-króm MiG-29-hez mit szólnál ? :)
A HuAF szürke színeivel iszonyat brutál !
Megfésülködhetsz és fogat is moshatsz a géptörzsre vigyorogva :D
Egyébként az égők is készen vannak :)
Még néhány apró be-állítgatás és nyomok képeket is. -
wittman #3919 Természetesen MLRS bevetése is volt célterületre, sőt B-52-es szőnyegbombázás. Nem kell semmit bűvészkedni, sokan közölünk HD4850 és HD4870-el nyomják 1Gb VRam-al és megy szépen. -
Caterpillar #3918 Nekem meg egy 920 -as i7... sok tekintetben a tied modernebb, nehogy már ne legyen elég.. A VGA az kevés ezzel nem tudsz mit csinálni... Csere! -
i5-2400S CPU-m van. -
Caterpillar #3916 Molni bakker, nem a CPU a xar, a VGA a kevés, minden maradhat a gépben, a VGA -t add el vegyél egy 7870-et helyette és lesz stabil 60-70 FPS -ed... -
Rakéta sorozatvetők voltak? :)
Én elhiszem, hogy más tudja használni, biztosan tudjátok, hogy hogyan kell játszani a beállításokkal, csak én kinőttem abból a korból, hogy bűvészmutatványok után tudjak futtani egy játékot. Lehet, hogy furcsa, de én elvárom, hogy ha meveszek, akkor az működjön...
100%, hogy nem normális, hogy nem látható egységek megfelezék / -25 FPS-t csináljon. Ezt ki nem lehet magyarázni. -
wittman #3914 Többször repültünk olyan bevetéseket, ahol több min 200 mozgó egység csapatlégvédelemmel ellátva. A-10C, Su-25T és KA-50-es volt a védelem, dinamikus időjárás, rengeteg AI egységgel a levegőben mindkét oldalon. CA-val rendelkezők "generálisok" meg irányították a földieket az AI vadászokat és nem igazán volt probléma senkinek multiban, pedig szépen nézett ki a csatatér, a rengeteg roncstól és a rengetek füsttől.
Igaz hogy van bőven hiba, de rengeteg új játékélményt ad a DCS_World és azért látványban is messzemenően jobb mint az előző Lock On verziók. -
Solt #3913 Ha cserére szánod magad, szólj nyugodtan... ha tudunk, szívesen segítünk...
Nyilván ez sem tökéletes, de szarnak azért nem nevezném. Önmagukhoz képest sokat javultak... Ha más nem tapasztal ilyen fps ingadozást, akkor szinte biztos, hogy a gpu a szűk keresztmetszet. -
Ez alapján akkor sajnos a csóka sem, aki összerakta. Ő azt mondta, hogy a CPU tényleg lehetne erősebb, de a VGA-t jónak ítélte ehhez a szinthez. A VGA-t nem fogom lecseréni, ennyi erővel minek vettem meg ezt az egész konfigot.. -
Sajnos én nem értettem hozzá. Akkor lesz egy CPU csere, amit ráveszem magam arra, hogy elzarándokoljan venni egyet és leszedjem a CPU hűtőt és találok vevőt erre. Egyébként az a sejtésem, hogy ez sem segítene rajta. Néhány rakétától nem kellene az FPS-nek képregénnyé varázsolnia a játékot.
Az meg hogyan lehet, hogy más újabb játéknak simán elég a VGA? Nem lehet, hogy egyszerűen szar az egész...? Én legalábbis én így látom. -
wittman #3910 Folyt. köv. mert nem lehet szerkeszteni...
Szóval a Radeon HD7500 vga hiába a 2GB Vram, a GPU harmat gyenge a DCS World-höz.
Legalább HD7700-as soroza vagy inkább HD7800-as. -
Solt #3909 i5k-t kellett volna venni, az minden gond nélkül elketyeg 4GHz-n... ehhez egy GTX560, vagy egy HD6950@70, és egy ideig elvagy...
Ez így játékra nem túl acélos jelenleg... :S -
Hát ez furcsa, más meg azt mondta, hogy a CPU a túl gyenge. (2,4 GHz-es, de simán fel lehet húzni x33 beállítással 3 GHz fölé, mert a gép hűtése jó még minimum fan fordulatszámmal is.) -
wittman #3907 Balázs!
abba a konfigba egy videókártyát egy komolyabb vga kártyát kéne tenned, mert az szűk keresztmetszet. A DCS_World és az előző önálló DCS modulok is nagyon szépen kihasználták a vga-kat, sokszor 99%-ban!
Az én konfigom jóval gyengébb a tiédtől és nincs FPS probléma Full HD-ben 4xMSAA és 16XAF mellett sem, a grafikai beállítások is maxon vannak, kivéve az shadow van low-n és fák árnyékai kikapcsolva.
Konfig: AMD Phenom II X4 3,4GHz, 4GB DDR2 Ram, Nvidia GTX560Ti OC 1GB Vram.
-

-
VGA-nál vagy a programon belül? A VGA app control beállításon van. -
Én nem tudok örülni. Az én szemszögemből 0 célsűrűségű területen - 40-50 jármű és 6-8 repcsi-heli számomra nem mennyiség, ez a taktikai modellezéshez szüskéges minimum - és játszhatatlan a gamma egy gyengének nem nevezhető konfigon, minimum beállításokkal. Gyakorlatilag egy nem működő játékprogramot adtak ki.
Csak én érzem azt, hogy egy bőszítő? Még jó, hogy kipróbálható a DCS World, a bibi az, hogy az A-10 megvétele után töltöttem le. Ezek után nem érzek kéztetést arra, hogy megvegyem az FC-t. Persze növelhető az FPS, ha nem teszel be rakéta sorozatvetőt. Kösz... Ennyi erővel íranak egy listát, hogy mit ne és mit igen. Akkor meg minek van benne? -
k53ta #3903 Lassan már egy komplett patc-ot készítesz -
k53ta #3902 Ja és nálam 8x az elsimítás.