37047

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Hello Majonur ! Régen láttunk itt Téged...szóval semmi jó hír nincs Nevadát illetően. Mint lentebb írtam lehetséges, hogy Vietnám hamarabb "fogható" lesz mint Nevada. (Vietnám persze csak az egyik elképzelésem ezidáig, de azt hiszem logikus lépés lenne...mások szerint is)
Egyébként Nevada szerintem már készen van, de eddig arra hivatkoztak, hogy nincs még meg az EDGE hozzá ami lekezelné normálisan a hatalmas térképet és az azon lévő rengeteg objektumot (ami szerintem már ugyancsak kész van: EDGE).
Véleményem szerint USA-nemzetbiztonsági okokból kifolyólag késleltetik a térképet a DCSW-hez (amit az USAF persze már régóta használ).
Szóval szerintem majd 2014-re. Talán.
A Nevada béta pedig szerintem fellelhető a NET-en, bár linket sajnos nem tudok.
Az utolsó verzió a Varacskos béta2-höz volt kiadva, amit még meg kellett toldani egy kis javító patch-vel ha jól rémlik.
Üdv
-
majonur #4186 Sziasztok! A Nevada terkeprol nem tudtok valami biztatot mondani, most neztem: kb. 2010 oktoberben vettem a A-10C betat, azota varom a free Nevada map-ot. esetleg tud valaki egy linket a legutobbi beta verziorol, mert amiket eddig probaltam azok rosszabbak voltak a 2010-es terkeptol is, amivel akkoriban megjelent a elorendelheto/letoltheto A-10. -
Hír, kösz Hungaro! :) -
A videó feltöltésről jött a youtube email, csak bemásoltam a videótárba és el is felejtettem. Csak az első két percet kellett volna megnéznem, na szép. :D -
Igen, itthon vagyok csak egyelőre nem otthon (Szombathely), de már nem sokáig.
A cuccokat eladtam, mármint a zömét. A gépet viszont annyira kevésért (125k) tudtam volna csak eladni, hogy annyiért nem adtam.
Szoftverek sincsenek, csak a CA maradt, szóval majd újra be kell szereznem őket. -
Fel nem foghatom, hogy egy ennyire primitív porobléma megoldás nem megy, de úgy pit összerakása - még, ha bugosan is - de megy...
A BMS4 fejlesztőcsapat is ilyen, ez valami közös elbaszott fejlesztői tulajdonság lehet. Számtalan tök lényegetelen dolgot kalapálnak, de a lényeges, fontos és tényleg percek alatt javítható hibákra szarnak bele... -
Caterpillar #4181 Nem úgy megy az Barátom! Ejj ráérnek ők még arra! :D -
Akkor csinálják már meg végre... -
A CBU effekt csak optimalizálás kérdése. Ha másképp nem megy majd kiveszik a számított effekteket és raknak helyette sprite-okat :D Úgy is meg lehetne szépre csinálni :)
Mellesleg úgy tűnik EDe több fronton erősít:
P-51, Focke-190 - II.VH.
F-86F - Korea
MiG-21, UH-1H, AH-1G - Vietnám
F-15C, Mi-24 - Hidegháborús Időszak
F-18C, Su-27SM - Modern Idők ...a Su-27SM R-77 és KH-29/31/35 raksikkal ! ! !
Ne felejtsük el, hogy szerintem EDénél van pénz dögivel. Ha "beüt" egy katonai megrendelés akkor dől a lé, és ha végre lesz EDGE (már van) akkor megveszik a NASA/Google térképeket és lesz minden mi szem-szájnak ingere :D -
Mizus veled LeonPapa ?
Itthon vagy ? Agyarországon ?
...és mi lett a sorsa a cuccaidnak, a korábbi TIR-nek, progiknak, gépednek ? -
Ez igen! Lehet ismét vennem kell egy TIR5-öt, joyt és pedált...?? -
Naja...ha nagyon szigorúan vesszük, akkor lehet, hogy Wags tényleg CSAK EDéről beszélt, és majd hozzák a saját verzióikat az MiG-21-hez és az UH-1-hez is.
Nem tudjuk mi megy a háttérben.
Lehet, hogy megveszik a modelleket, kabinokat (az egész fejlesztést) Lacitól és a BelsimTektől, majd némi átalakítás után lesz MiG-21-F-13 is a Bis mellett ill. több UH–1 Iroquois/Huey verzió.
-
Igazi vastagbőrős videó. Szép CBU effektetek mutat, meg egyéb effeketek ami valójában nem lehetséges, mert minden gépet megfeketet... -
F/A-18C
SU-27SM
F-15C
FW-190
MIG-21
F-86F
L-29
UH-1H
MI-8MTV2
AH-1G
Mi-24
OH-58
^ ha az ezeken kívül felsorolható/készülgető gépekre/modulokra érted, akkor igen.
Talán a VEAO Hawk van a legelőrébb a készültség fokát illetően, bár passz.
Nem sűrűn közölgetnek infókat/képeket, hogy hogyan haladnak a fejlesztések, még a BelsimTek és Laci sem :( -
Caterpillar #4173 A Vietnam scenery bennünk is felmerült tegnap este, de ahhoz kéne MiG-21 F-13 meg még jó pár "jószág"... -
Még utoljára: mivel az UH-1H és az AH-1G Vietnám korabeli darálók, megkockáztatnám, hogy egy Vietnámi Scenery hamarabb lesz kiadva mint Nevada.
Sőt, ha nagyon "beálmodom", még egy F-4 Fantomot is "látok" :D -
Caterpillar #4171 Azt azért tegyük hozzá, hogy a többi készülő modul minősége erősen kérdőjeles! :) -
Ja, és ezek szerintem mind csak azok a gépek amiket EDe fejleszt majd. A MiG-21 és az UH-1H persze érdekesen jön a képbe. Lehet, hogy csak azért említette őket Wags mert már nagyon előrehaladott állapotban vannak, és/vagy azért mert már konkrét szerződések vannak a modulokra (amit a többi "3.-fél" fejlesztők nem mondhatnak el),mert különben Wags még felsorolhatott volna ezeken túlmenően legalább egy tucatnyi jövőbeli, már készülő modult.
Mellesleg az L-29 vagy L-39 is kétüléses lesz, akárcsak az AH-1G, OH-58, MiHu vagy a többüléses Minyó és a Huey. -
Igen, elvileg ez azt jelenti, hogy FULL DCS modulok lesznek a felsorolt gépek.
Azaz klikkelhető kabin és AFM, de mint tudjuk semmi sincs kőbe vésve EDénél, talán csak az, hogy az FC szériának végleg-vége és most már csak DCS gépek jönnek ...(FC2 után is ezt mondták persze
)
A lényeg, hogy amiről/amiből eddig láttunk valamit az a MiG-21Bis Becz Lacitól és az UH-1H (igen több személyes, de első lépésben csak offline módban) a Belsimtek-től, ill. az EDe féle F-15C az új kabinnal és a közeljövőben megjelenő Su-27 modell majd a hozzávaló kabin.
Az F-15C-hez és a Su-27-hez persze kell majd még egy csomó minden, (AFM-főleg) hogy DCS széria legyen az FC3-ból, és mivel nem tudjuk, hogy hogyan állnak a fejlesztéssel csak találgatni tudok egy legkorábbi 2013 karácsonyi kiadást illetően. (F-15C talán hamarabb)
Itt jegyezném meg, hogyha megcsinálják az F-15C-t - "feltuningolva" a már meglévő A-10C képességivel - akár "gyorsan" összehozhatnak egy F-15E-t is...mondjuk ily módon több verzió is megvalósítható (lehetne) a Szuhojból.
A többi madár ill. daráló jövője elég ködös:
A Minyó ill. Mihu már lehet, hogy létezik a repmodellt illetően, tehát elképzelhető, hogy "csak" kabinok kellenek majd hozzá. (a MiHu-n kell majd 1-2 ráncfelvarrás, de ha a precise3dmodelling modellt használják majd akkor az gyorsan orvsolva lesz, bár már ennél is lehet hogy van kidolgozottab modelljük
KÉP
Az F-18C még külső modellként sincs befejezve, a "maradék" többi modulról meg még semmit sem tudunk a bejelentést kivéve.
-
Caterpillar #4168 De, az lesz az első multi crew gép a DCS -ben. :) -
gsg16 #4167 az UH-1H-ra is azt írták,nem,hogy több személyes lesz majd? -
Engem a Mi-24 érdekelne,leginkább,mert kétüléses. -
Nem errősségem az angol de hogy modulok az azt jelenti hogy teljesen lemodellezett klikkelhető gépek lesznek mint a Warthog?
Két borzasztó nagy kedvencem a Su-27 és az F-18 bármilyen verziójuk, ha ezek megjelennek tutira megveszem. -
Az L-29 több mint valószínű, hogy félrebeszélés volt, bár én nem bánnám hogyha egy Delfin is "beköszönne" :D
No nem az Albatrosz helyett, mert azt Blaze és csapata (is) csinálja, de az sem kizárható, hogy EDe "odadurrant" és kihozza a saját Albáját és talán a Delfint is egyszerre
-
Leon77 #4163 Pontosan. -
Az FC3-ban lévő gépek akkor nincsenek az A-10 szintjén kidolgozva? -
Wags bejelentése: a következő modulok jönnek
F/A-18C
SU-27SM
F-15C
FW-190
MIG-21
F-86F
L-29
UH-1H
MI-8MTV2
AH-1G
Mi-24
OH-58
itt hallható 1:15 és 1:40 között
http://www.youtube.com/watch?v=WBGLb98zkFQ&fmt=35
azaz
YOUTUBE LINK -
Ja, nekem se jön fel az ablak.
DCS F-15C TEWS Display
DCS P-51D Instruments -
Szerintem a https protokoll miatt. De lehet ez butaság. :) -
gsg16 #4158 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.portman.tews&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wb3J0bWFuLnRld3MiXQ..
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.portman.panel&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wb3J0bWFuLnBhbmVsIl0.
és még kettő alkalmazás Androidra.az első az FC3 TWS kijelzőjét teszi ki androidos készülékre,a második,a P-51D műszereit.
miért nem lehet linket beszúrni?nekem a link bemásolása után,nem jön fel az az ablak,amelyikbe a nevet lehetne írni. -
gsg16 #4157 https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.yeepeekai.dcs.manager
ha valaki nem ismerné még.DCS World Androidos alkalmazás.nem tudtam url-ként beszúrni -
gsg16 #4156 valószinüleg anno nálunk is egy ilyen videó végignézése után döntöttek úgy,hogy ezt rendszeresítik. -
Persze, hogy ebben a filmben a gripen az ász, mivel róla szól. Az mondjuk nekem nem tetszett, hogy 03.50-nél egy szép dogolás közben belepofátlankodik egy másik gripen... 
Amúgy tetszett, szerintem nézhetős...
A készülő gripen miatt gondoltam hátha aktuális. (Sok sikert hozzá és kitartást!)
-
Sidewinder #4154 Tipikus reklámfilm,egész tűrhetően megvalósítva,mert legalább háttérsztori is van. Viszont nem gyenge hibái vannak a filmnek. Az egy dolog,hogy ezekkel a képességekkel még nem rendelkezik a gép,mert fejlesztés alatt áll.Szóval ez nem baj, ezért reklámfilm. Az viszont szép,hogy az ellenségnek gyakorlatilag nincs semmiféle légvédelme,a Gripenek úgy járkálnak szabadon mint egy MiG-25-ös Pakisztán vagy korábban Izrael egén.Az ellenségnek futotta ugyan Szu-35-ösökre,amihez futotta rakétára is,de infracsapdára már nem tellett nekik,mert azt egyik gép sem használta.Csak a Gripenek. Meg a tolóerő vektorálós hajtóműre sem futotta nekik,amivel alapból adják a 35-öst. A videóban szereplő repülőgépek kész fizikai csodát valósítanak meg ugyanis a különböző kormányfelületek kitérítése nélkül fordulnak és légiharcolnak. Gondolom nem vót olcsó a film elkészítése,de azért hihetetlen,hogy ennyit nem tudtak beletenni. -
Leon77 #4153 Már csak a popcorn hiányzik...
-
Videót linkeltem, de a rohadék nem tette be. De alul a linknél előjön akit érdekel a friss gripen...
gripen link, csak nem szúrja be... -
Csókoljad
-
Sziasztok, a Black Shark-hoz volt egy olyan kiegészítő hogy a tooltipekkel eggyütt mutatta a bilentyükombinációt is, a Warthoghoz nem tudjátok van ilyen? Kerestem de nem találtam sehol ilyet. -
Csóklom... 
Link -
Leon77 #4148 Kamovos online reppenés érdekel valakit?