37048
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Shifty
    Nagyon jó! Vágod Te ezt a témát. Lehet ez a végleges verzió is. :D
  • DonZorro
    Mondjuk így???
  • Shifty
    Itt, ezen a linken beírod magad a repülni kívánt típus mellé:

http://www.vmh59.hu/forum/viewtopic.php?f=10&t=303
  • DonZorro
    Hogyan lehet jelentkezni???
  • wittman
    Tisztelt fórumozók és virtuális pilóták!

VMH59 Repülőbázis nyílt wargame-t szervezz!

Tessék bátran jelentkezni!
    Az alábbi linken minden információ megtalálható és itt lehet jelentkezni is:VMH59 OPEN Wargame
  • Leon77
    Nálam jó.
  • csolee
    hi All!
    két kérdésem lenne:
    - van tipp, hogy miért nem működik a creativ fast mission menűm?
    - ma késő este lesz vmi működő multi mission?
  • Mozes
    Bocs, neked akart menni az előző levél! :)
  • Mozes
    Átküldenéd nekem is légy szíves a jelszót?!
    Köszönöm
  • macleody
    Ment PÜ.
  • DonZorro
    Mi a jelszó az 59 DCS szerverhez Srácok???
  • DonZorro
    Na és mi a cím wittman?
  • DonZorro
    Még nem sztem...
  • wittman
    VMH59 TS3.

Nem voltál még nálunk?

• DonZorro
    Hol van az a TS Mester? Nekem is lenne pár kérdésem... ;)
  • macleody
    Ok, megpróbálok felmenni TS-re. Tudom, hogy van a csomag de még nem tettem fel. Érdekes mert feladatkezelőben néztem, 4 mag ment kb. 40-50%-on, VGA meg 39%-on.
  • wittman
    Szia macleody!

Este vmh59 ts-én segítek, ha kell még. Simán menni kellene azon a vason amúgy, de ahogy Leonpapa írta vannak FPS drop problémák pl CBU vagy tüzérségi támadásnál, stb. Van egy Basic mod csomagunk, ami sokban segít, de majd szóban este kb 8-kor.

Üdv
    Wittman
  • SnowFox79
    Nem lesz.

Megvettem :-)
  • macleody
    15-ért vettem használtan az X52-t.
  • z0ty4
    15-ért kezdte, most 12, de lesz szerintem 10 is.
  • Solt
    Akkor nyugodtan mondom, hogy szerintem sok érte! :)
  • z0ty4
    nem. csak megláttam.
  • Solt
    Te árulod?
  • z0ty4
    SAITEK X45 eladó

már csak 12k
  • gsg16
    volt egy fasza oldal,ahonnan le lehetett szedni,de sajna pár hete megszüntették.
  • SnowFox79
    Üdv.

Örülök, hogy tetszett a mission.

Átírtam már hajnali kezdésre (pirkadatra) a missiont és javítottam a talált hibákat is. (egyre kevesebb van benne hamarosan teljes értékű lesz)
    Holnap a javított verzió megy a vmh59-es szerverre és akkor már kevesebb szenvedés vár rátok Kamovosokra.

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a vmh59 minden tagjának akik nagyon készségesen és első kérésre azonnal segítettek tesztelni a missiont és hajlandóak voltak a szerverkapacitásukat erre áldozni!!!

Ezért ha tetszik valakinek ami ott fut az nagy részben az Ő érdemük!

Üdv.
    SnowFox
  • macleody
    Majd úgy csináljuk, hogy te gyalog odaosonsz az ellenséghez és zseblámpával lemorzézod a tényállást. Mi azt mondjuk, hogy radzser, te pedig 10-től elkezdesz visszafelé számolni és futsz onnan mint a nyúl :)
  • csolee
    hi All!
    először is köszönet SnowFoxnak a tegnapi missionért!
    egy kis újdonság mindig feldobja a harcikedvet :o)
    másodszor - nem oktatás képen de fontos, hogy tudjunk a csapatban lévőkről.
    gondolok itt a már említett rádiózásról (tegnap mint teszt, nagyon nem vittük túlzásba), illetve a géptípusról.
    mivel majd kifolyt az agyam is az éjszakai vadászatban magam részéről linkelnék egy vidit, amiben látszódik a kamov esetlensége ilyen körülmények közt. 1.,NVG-vel célkeresés 2.,irányított rakéta indítása anélkül hogy befogjuk (várhatóan több rakéta megy a levesbe) vagy s-8o rakétával bevilágítjuk a környéket és fogjuk a célt
  • LeonSilver
    Még mindig eladó a fasza kis kompjúterem, lényeges áreséssel! :)

ASRock Extreme4
    PhenomII x4 975BE (~4Ghz)
    12 GB DDR3 1333
    Gigabyte HD6950 @ 6970 2GB GDDR5
    SyncMaster 2233 (fehér, 1680*1050)
    X-Fi ExtremeMusic HK
    320GB SATA HDD
    Samsung USB HUB bill, Logitech G5 Laser Mouse (kicsit kopott de nagyon jó!)
    Asus DVD író, kártyaolvasó hegyek, ház, 500W táp.

Diablo III, DCS: BS grátisz! (ezek maradtak)
  • SnowFox79
    Az f15- azért van benne mert ez egy multi mission. Azaz humán vs humán. Ha valaki vadászkodni akar akkor van rá lehetősége és védheti a saját csapásmérőket. Az F15C az vadászgép. Földi célok ellen elég korlátozottan használható (max. gépágyú)

Gyere ts-re. most is fent vagyunk.

cím: ts3.brl-gamecenter.hu:9912

A szoba neve: Flaming Cliffs. (alúlról kezd a keresést felfelé gyorsan megtalálod)
    A szoba pass: dcsa10c

Üdv.
    SnowFox
  • SnowFox79
    Szia Oncsy/ Mozes

Igen azt a missiont nem csináltam könnyűre, de a célokat azért meg lehet találni benne.

A lényeg. Amikor azt mondja, hogy menj X pontra majd fordulj Y irányba azt úgy is kell érteni. Azaz a Te esetedben WP10-ig elmész majd ott 183-as irányba fordulsz és onnan 7km-re lesznek a célok. Nem méterre pontosan, de ott lesznek. Ha biztosra akarsz menni akkor ha eléred WP10-et és a TAD-on az útvonal átugrik WP11-re akkor visszaváltasz A WP kapcsolóval wp10re és nézed milyen messze távolodtál el tőle. Van egy másik megoldás is. Ha valaki megtalálta akkor aki kéri annak átküldi a koordinátákat DATALINK-en. Ez a csapatmunka. Vagy. Ha nagyon nem megy akkor nézed a TAD-ot és ha kijelöl valaki egy célt akkor azt látni fogod rajta. Így csak oda kell repülni. Ha még jobb megoldás kell és mint mondtad eddig nem igazán repültél online akkor telepítsd fel a TeamSpeak nevű programot és csatlakozz fel a TS szerverünkre. Ott szóban is tudunk segíteni, de csapásmérés közben nem lesz időnk írogatni chat-ben. Szóval. Irány a TS-re!

Üdv.
    SnowFox
  • Mozes
    Még annyi kérdésem lenne, hogy FC3 még ugye nem jelent meg. AKkor azt bétaban nyomjátok?! Megéri majd megvenni? Ahogy láttam Air-Air cépontok nem nagyon vannak, gondolom akkor itt F15-el ugyan úgy a földi megsemmisítés a lényeg?!

Köszi a tanácsokat és segítséget!
  • Mozes
    SZiasztok!

Tegnap nyomtam egy kicsit multiban a magyar szerveren. Nagyon frankó és nagyon jó érzés, hogy van egy ilyen szerver, ahol mi magyarok tudunk nyomulni és 7-8-an folyamatosan voltunk.

Egyetlen dolgot nem értettem. HOgyan lehet megtalálni a céppontokat egyszerűen. Folyamatosan bemondta, hogy a WP10-tól 7km-re van 183fokra célpont. Ez azt jelenti, hogy a WP-nél 183fokra fordulok és onnan 7km-re megtalálom? Mivel szoktatok keresni célpontot? Én TGP-vel semmit nem láttam.....

Köszi! Ma is megyek játszani :)
  • GaBika6
    A régi motorosoknak kis kedvcsináló, de természetesen aki fiatalabb és repül, annak is kötelező darab...
    Nemtom volt-e már...
    Őrjárat az égen
  • GaBika6
    Ducky elmagyarázza részletesen ha ráér...

Addigis itt az oldal bejelentkezel és unbind...

http://www.digitalcombatsimulator.com/myserials.php?login=yes
  • Caterpillar
    Nocsak ezt nem tudtam! :O Le tudod írni hogyan?
  • macleody
    Le lehet választani az accountról az adott modult és aki megvette a saját accountjára regisztrálhatja.
  • Caterpillar
    Azt ne felejtsd el, hogy mivel több más játék is van a accon -ezrét akik megvették egy időben nem tudnak játszani vele...
  • LeonSilver
    Gyerekek! Nem igaz, hogy nem ér meg valakinek qrva 3500 Forintot ez a buzi DCS: CA ... ;) Naaa, valaki!
  • DonZorro
    Ugye??? ;)
    Itt a GBU12/CCRP is: