37050

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
InterC #4630 no, akkor mondom: 1.2.3 elhalasztva (talán a hétvégére)
a helik nem tudnak felszállni MP-ben
optimisták szerint az UH-1H miatt
pesszimisták szerint mert nincs elég teszter
és aki lemard róla:
továbbá, amit Hungaro kitett linkbe mint DCS:Huey azt már törölték is.
valószínűleg korai volt a weboldal szerkesztése, nem volt hozzá publikus link de miután elterjedt még a hozzászólásokat is cenzúrázták
viszont ha érdekel valakit annak itt a mentett szöveg (képek is vannak mentve), de egyenlőre most EDe linket adok a képekhez (talán azok még nincsenek törölve egyenlőre)
Akit érdekel Hungaro korábbi képei amit a BelsimTek törölt, azok meg itt vannak (az oroszok gyorsan elmentették - érdekes módon valaki újra belikelt néhényat de azokat most meghagyták)
FÓRUM LINK
OROSZ LINK
Szóval a HUEY bejelentés amit töröltek (szeintem már régóta ott csücsült a weboldalon, de csak most lett belőle DCSleak
DUXFORD, UK, ..., 2012 – The Fighter Collection and Belsimtech now offer “DCS: UH-1H Huey” as a digital download pre-purchase for $49.99. Pre-purchase also provides access to pre-release Beta versions of the title.
Huey, the legendary Huey. Possibly the most well known and mass produced helicopter in the world since its maiden flight on October 20, 1956, with more than 16,000 airframes having been built. It is the iconic aircraft of the Vietnam War and of helicopter operations in general, both as a utility helicopter and a combat aircraft. Adapted for close air support missions before the AH-1 Cobra became available, the Huey has made use of the entire available arsenal, including machine guns, unguided rockets, automatic grenade launchers, and even guided anti-tank missiles. Deeply loved and respected by its crews, it has been faithfully reproduced in DCS with the help of experts and enthusiasts based in Indianapolis, USA.
DCS: UH-1H Huey features highly detailed and dynamic flight and systems modeling, allowing the player an opportunity to truly learn how to fly and operate the helicopter in addition to taking part in a variety of immersive combat missions. Testing by real pilots has shown that learning to fly the DCS UH-1H actually decreases the time required to master hover control in real lightweight helicopters, like the Mi-2 and MD-500! At the same time, care was taken to provide a fun and enjoyable playing experience for those who are more interested in generally immersive gameplay and less so in fully in-depth modeling. The helicopter can be flown as either a lightly armed combat transport or a close air support platform armed with steerable gatling machine guns and unguided rockets.
A comprehensive training course led by a real helicopter pilot takes you through the learning process of proper helicopter control and employment step by step using both interactive and demonstrative video lessons to help make the training process easy and fast.
A powerful yet easy-to-use mission editor allows you to create your own missions and campaigns. A one-click Mission Generator also allows you to instantly create battles as small or large as you wish.
Fly online with built-in server browser that supports up to 32 players in both head-to-head and cooperative gameplay. Fly online with other DCS aircraft like the Black Shark, P-51D huey and the A-10C Warthog.
Features of the DCS: UH-1H Huey:
Highly detailed six-degrees-of-freedom cockpit. Interact with cockpit controls with your mouse.
Performance dynamics that closely match (within a 2% margin of error) the flight envelope of the real aircraft, including special conditions like high altitude or hot and humid operations and include all of the dynamic effects appropriate to the UH-1H, such as: autorotation and landing with or without run-on, vortex ring state of the main and tail rotors, the subtle balance control unaided by a digital flight control system, rotor underspeed, mast bumping, etc.
Detailed modeling of the aircraft’s mechanical systems, avionics, damage and failure effects.
Accurately reproduced sound environment of the Huey, including dynamic rotor audio, engine, weapons, mechanical systems, and damage and collisions.
Ability to fly the helicopter and fire weapons from either the right or left pilot positions.
Ability to employ the Hydra 70 unguided rockets and steerable M-134 gatling machine guns.
Ability to fire the M-60D machine guns from the door gunners’ positions.
With DCS Huey, you are offered an opportunity to really feel what it’s like to fly and fight in this legendary helicopter. We hope you enjoy it!
és pár kép (még EDe LINK) a 7. az érdekes: fülke
http://www.digitalcombatsimulator.com/images/huey/huey-1.jpg
http://www.digitalcombatsimulator.com/images/huey/huey-2.jpg
http://www.digitalcombatsimulator.com/images/huey/huey-3.jpg
http://www.digitalcombatsimulator.com/images/huey/huey-4.jpg
http://www.digitalcombatsimulator.com/images/huey/huey-5.jpg
http://www.digitalcombatsimulator.com/images/huey/huey-6.jpg
http://www.digitalcombatsimulator.com/images/huey/huey-7.jpg
http://www.digitalcombatsimulator.com/images/huey/huey-8.jpg -
Solt #4629 Kicsit más a költségvetése a két cégnek... :) -
Igen, én is úgy gondoltam :)
http://www.youtube.com/watch?v=22kM7e5G_7M -
gsg16 #4627 olyan szép lenne,és úgy futna... -
Na ja. Milyen jó lenne ha úgy futna mint a Crysis 3 :) -
Caterpillar #4625 Node pontosan... Ezt majd az UH-1 fogja bemutatni, először csak olyan formában hogy bárhová ülhetsz a gépben, később már úgy hogy egyszerre több ember ülhet ugyan abban a gépben! -
Az. Mikor megvettem az új gépemet rá kellett jönnöm, hogy a DCS még mindig egy fostaliga. Amíg egy nyamvad füsteffektet a CBU-hoz nem tudnak megcsinálni, addig nincs miről beszélni. A LOD kezelése is akkora vicc, hogy a hasamat fogom a röhögéstől. 20 métföldre levő egységek felé fordítom a fejem - még pixelként sem látszanak, de az FPS a felére esik. -
Na de azt figyelembe véve, hogy lehet akkor már WSO is? -
Solt #4622 Bugos az egész engine... elfordítom a fejem 45 fokkal, és 80-85%-ról leesik a GPU kihasználtság 65-70%-ra, és vele együtt az fps is 80-ról 45-50-re.
Mindezt egy 4.8GHz-n ketyegő i7 2600K mellett produkálja... Vicc... :) -
Caterpillar #4621 Én csak azt mondtam, hogy készül... :) -
Az F-15E az csak a nagyon-nagyon távoli jövőben...elméletileg...bár ki tudja ? ;)
Viszont F-15C EDétől - az lesz "hamarosan" :D
...és a Huey is jön:
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/series/huey/
Katt Link -
Caterpillar #4619 Készül AH-1, Mi-24, Mi-8, OH-58... És ugye készül F-15E is... -
Mindkettőre? -
Mozes #4617 FPS ingadozás ügyben tegnap próbáltam és egyértelműen a TGP és MAV felbontásának a változtatása van a legnagyobb hatással. Levettem 512-re 1024 every fram Sync-ről és semmi ingadozás nem volt. Korábban meg 60FPS-ről csak úgy leugrott 15-20-ra, ha olyan kedve volt amikor TGP vagy MAV volt az aktív valamelyik MFD-n. -
Nagyon KIRÁLY!!! ;) -
gsg16 #4615 egy kis légi harc történekem
-
KA50:
KA50N:
KA50Sh:
-
Jah értem! Ezért nem tud vadászni a "mi" Чёрная акула-nk a sötétben! Ez nem az a verzió! Hiányzik az érzékelője! Ami éjjel is bevethető az a KA-50N vagy KA-50Sh lenne...
"The Ka-50 is certainly a day attack/scout helo with LIMITED night capability." -
Itt mire gondolhat a szerző Srácok??? A manuálist célzást értem...
"You can fire vikhrs with success at 13km (and a little altitude). Aim yourself! Disable auto-lock clearance. You can fire vikhrs at full night too. Same story, but change your lazer code selector to be a full 20sec illumination. You'll see a white moving dot with your nvg. Aim and FIRE AT WILL, captain..."
Mi a fene az a LASER CODE SELECTOR és hogyan működik??? -
gsg16 #4611 gondolom a srácok keményen dolgoznak azon,hogy az első kétüléses vadászbombázó modul béta verziója,Eagle Dynamics 30. születésnapjára el is készüljön. -
Caterpillar #4610 Igen! -
Írj ha megy a szerver Tesó... ;) -
A kétfős harci helik tesztplatformja? Ez egyben lehetőséget teremt a két fős vadászbombázók modellezésére is? -
SnowFox79 #4607 Üdv.
Ma megoldom azt is meg Foxival egyeztetek és ha rábólint akkor besegítek a köv. heti mission szerkesztésébe.
Persze ez még nem 100%.
Üdv.
SnowFox -
Ja, Snow! Tedd más arréb az időpontot hajnalból lécci mert a kamovval nem igazán lehet célozni sötétben...
-
Így van... -
gsg16 #4604 Üdv!
minden technikai nehézség ellenére fasza volt a tegnap esti repkedés,köszönöm!csak annyit tennék hozzá,hogy a farp bázisnak a frekvenciáját legközelebb bele kéne írni a briefing-be,mert ezért nem tudtunk ott újra fegyverezni. -
Hajrá skacok, csapassátok. -
Ka-50 Datalink, DL ingress and auto turn to target:
-
Ma este BULI lesz Skacok... <3
-
Mozes #4600 Nekem sajnos most kimarad úgy néz ki :( nektek jó repülést -
Mozes #4599 Hát sajnos azért olyan nagy különbség nincsen, legalább is nekem a Beta5-höz képest. Talán amikor van TGP akkor nem esik annyira vissza, de itt is max 2FPS nálam.
-
-
wittman #4597 Főleg A-10C-re és KA-50-re
-
Na Srácok? Holnapra kevesen vagyunk még! A10Cre, SU25Tre és KAMOVra kell még ember... ;) -
wittman #4595 AMD Catalyst 13.2 beta6 letesztelve!
Alakul ez! A minimum FPS nőtt 3-4FPS-t, természetesen a max is, ami stabilabban tartja az értéket. -
Nem! Ez jobb lesz! Már teszteltük tegnap... -
gsg16 #4593 ez is olyan küldetés lesz,ahol a három kamov majd feladatként kap 5 bakát,meg két GAZ66-ost,kilőni? -
gsg16 #4592 az igaz,hogy az egész játék az egymás elleni,és,vagy az A.I. elleni harcra van kihegyezve.az FC3 nagy vasai ellen,vagy akár egy kamov ellen sincs túl sok értelme egy ilyen kávédarálónak,olyant meg sajna nem tud a játék,hogy elmegyek,felpakolnak,vagy felszállnak a gépemre,és idehozom a cuccot,és ezért még pontot is ad.meg aztán a Fekete-Tenger partján ez ugyan olyan hülyén fog kinézni az esetleges vietnámi háborús skinekkel,mint a P-51-es a Red Tails festéssel. -
beci43 #4591 Kell a francnak az UH-1H.Bocsánat,ha valakit ezzel megbántottam,de egy Apachenek jobban örültem volna.