37050
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • beci43
    Minden frissítés után a DCS World mappán belül a program elmenti a modokat egy _backup.000 nevű mappába.Onnan csak visszamásolod a dolgokat a Mods mappába és kész.
  • wittman
    Ricardo HD cockpit-ek odalettek?

Az gyárilag benne van 1.2.2 óta.

Mivel mindenkinek van egy DCS mappája a Win7 vagy Win8 oprendszerben a c:\Users\felhasználói neved\Saved Games mappában, így sem a frissítés, sem az uninstall+ új install nem törli azt. Mivel itt van őriz minden beállítást, trackfilet, screenshoot-okat.
    Ha ezt nem törlitek, akkor minden marad a régiben, kivétel a DCS:World telpített könyvtárában lévő a felhasználó által módosított file-ok állnak vissza gyárira.
    Ekkor sincs még baj, mert az autoupdate készít egy backup mappát a DCS:World gyökérben, ahová kipakolja a felhasználó által módosított file-kat könyvtárstruktúra szerint.Csak vissza kell másolni az oda kihelyezett módosított file-okat és minden marad a régiben.

• DonZorro
    A különféle modokra, kiegészitőkre gondoltam! ;) Nekem speciel a fülkék mentett távolsági beállításait elcseszte. Jo hogy mentettem előtte! :S Ja és a Ricardo féle HD pitek is odalettek... :(
  • gsg16
    nekem uninstall után,1.2.3 install,és megmaradt minden beállítás.gombok,monitorok beállításai,mission-ök,stb
  • sure
    Nekem autoupdaterrel az options, a billentyűzet-kiosztás és a missionjeim is megmaradtak.
  • SnowFox79
    Üdv Mindenkinek.

Sajnos a múlt vasárnap nem sikerült reppennünk egy nagyot így aki kimaradt (és aki nem) az most legyen szíves jelentkezni itt:
    Szabadfogású reppenés

Nekem ott a helyem vasárnap. Sz.tem Nektek is

Gyerünk regelni...

Üdv.
    SnowFox
  • Mozes
    Na sikerült. Felraktam a 1.2.3-at külön a 1.2.2 mellé mint egy külön telepítést és utána elindítottam az 1.2.2-n az autoupdate-et és akkor az lefutott rendesen és megmaradt minden beállításom :)

Megyek is mondjárt repülök egyet a szerveren :)

Köszi a tanácsokat!
  • Mozes
    Komolyan? Újra kell aktíválni a módulokat?!
  • DonZorro
    Amúgy is el fog veszni minden... :P
  • Mozes
    Köszi!
    Elindítottam majd utána az autoupdate-t és úgy sem megy, hiba üzenet. Felraktam külöm telepítésként a másik mellé akkor jó csak elveszik minden beállítás :(

Valahogy a frissísést kellene megoldani....
  • macleody
    Start menüből indítsd el a repair-t.
  • Mozes
    Nekem nem akarja felülírni a frissítés a régi verziót, azt írja nem lehet ugyan abba a könyvtárba telepíteni, mert akkor nem működnének az addonok. Az autoupdater meg hibaüzenettel kifagy.

No comment :(
  • Caterpillar
    Modolt F-15 kabin... :(
  • HungaroJET
    http://s2.ipicture.ru/uploads/20130204/FwisX5XI.jpg
    http://s2.ipicture.ru/uploads/20130204/yD7V3vY7.jpg
    http://forums.eagle.ru/attachment.php?attachmentid=76890&d=1360082328
  • beci43
    Multiban megtaláltam a szervert,csak pass kellene.Nyomjatok privátot,felnéznék én is.
  • beci43
    Hogy lehet jelentkezni?Az MH59-en regisztrálva vagyok.
  • Caterpillar
    Csak egyszerűen elindítod az Updater -t és az majd teszi a dolgát, nekem kb 10 perc alatt lejött reggel!
  • DonZorro
    Felül ir mindent...
  • Mozes
    Sziasztok!

Le kell tölteni a teljes DCS:Word-öt a frissítéshez és az majd felülírja a korábbi verziót vagy le kell törölni a korábbi verziót és egy reinstall kell?!

M
  • wittman
    megy
  • Shifty
    Új patch-el megy már?
  • wittman
    Sziasztok!

VMH59 szerver frissítve!

Offensive 1.7 mission fut!

Lehet tesztelni a szervert is, elvileg mindent visszaállítottam, SLmod is fut.
  • gsg16
    Üdv!
    ma kipróbáltam a patch utáni combined arms-ot,azon belül is a tunguskát. eltüntették azt a kis szaggatott vonal kört,ami a repülő cél befogása után azt mutatta,hová kell lőni a gépágyúval.egyenlőre ennyi.ja!tudja valaki,hogy lehet kikapcsolni a radart pl a tunguskán?
  • DonZorro
    No, látványosan nem sokat változott a "fekete cápa"! :S Kicsit mintha instabilabb lenne. :| De majd meglátjuk még...

Missiont tesz fel valaki Skacok???
  • DonZorro
    Jah! Megvan... :)
  • DonZorro
    Neked megy??? Hogy inditottad el Mester???
  • gsg16
    az update funkcióval baromi lassan jön le,leszedtem a hivatalos oldalról,torrenttel
  • DonZorro
    Igen? Neked már updatel a launcher-rel???
  • gsg16
    update van!
  • TG Gida
  • InterC
    Az Auto-Update kb. éjjel 10-től lesz működőképes

http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1685210&postcount=72
  • DonZorro
    Majd fog holnap...
  • TG Gida
    Vajon elég a modult leszedni, vagy kell az egész dcs:world? Az autoupdate persze nem működik.
  • sure
    Heh?
  • gsg16
    Halleluja!!Dicsérjük az Urat!!
  • Caterpillar
    SUUUUUURE

• DonZorro
    HOLNAP JÖN A PECCS!!!

LINK
  • Molnibalage
    Jaj...
  • gsg16