37051
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wittman
    A géped paramétereit ismervén nem túl biztatónak hangzik.
    Igaz még nagyon alfa.
  • z0ty4
    Használj Sony Vegast

Videó

Molny-t kérdezd meg, ő szokott videót készíteni, talán tud segíteni.
  • DonZorro
    Kemény ez az Orosz technika néhol:

• DonZorro
    Most lettem figyelmes, hogy hiányzik az IGLA a játékból... :(

• macleody
    Nem, sajnos azt kell mondjam mocsok szarul fut. Az első pálya high beállításokkal nagyjából 30fps-t produkál. Az utolsó, ahol a heli van pedig olyan 20-at. De van, hogy leesik 10-re. Kipróbáltam mindent low-ra véve és szinte semmi változás. A CPU használat olyan 30%, a GPU 40%. De leginkább még annyi sem.
  • wittman
    Látom szépen fut az Arma3 Alpha a gépeden!
  • HungaroJET
    Enyhén szólva szkeptikus vagyok, hogy pont az, amit meg kéne mutatni - az FPS - az átjön-e egy DCSW-Fraps-Vegas-YouTube "kombináció" után.
    Biztos szép HD videó lesz a vége (mint Macleody-nál), de az FPS-t véleményem szerint a legvégén pont a YouTube fogja ledegradálni max. 25-30-ra, hiába lesz kint a bal felső sarokban a DCSW-FPS és a jobb felsőben a Fraps-FPS, a YouTube-FPS az egy 3. szám lesz (ha lehetne egyáltalán mérni)
  • macleody
    Szerintem Fraps-ben 60fps legyen, de mivel ez tömörítetlen avi-t rögzít még konvertálni kellene Sony Vegasban mondjuk mp4 kiterjesztésűre. Nekem ez a 11 perces volt olyan 1.6GB ArmA3 Alpha
  • Sharks
    A legegyszerűbb, ha felveszed egy kamerával kívülről, ha va! Az nem is fogja és nem kell vele sokat tökölni. De sokat ne bajlódj vele azért, ha nagyon nem megy! 😊
  • HungaroJET
    Mondom, hogy nem vagyok egy nagy videós
    Most akkor mit csináljak ?
    Milyen felbontás legyen a DCSW-ben ?
    Mi legyen a beállítás a Fraps-ban ? 30FPS vagy 60 FPS ? vagy más ?
    Mit állítsak 720p-re és hol ?
    ...és mi legyen a YouTube beállításokkal/feltöltésekkel ?
  • Sharks
    Köszönöm!
  • wittman
    Szia Sure!

A DCS beépített track lejátszó bugos.

De azt a videót megnéztem volna...így is nevettem, mikor magam elé képzeltem a kis élményedet.

Hungaro! Tömörítsd be, meg elég 720p-s videó bőven.
  • sure
    A track editálás funkció nálam bugos, valamit nagyon bénázok, vagy teljesen hiányzik a DCS-ből? Felvettem egy tracket, de sem a főmenüből a Replay, sem a Mission Editorból a Replay , de még az AVI record sem játsza vissza (hogy meg lehetne editálni és aztán a beépített AVI recorderrel felvenni).

Pedig fasza volt, Novorossiysk reptérre város felől leszállás,túlfutás, Su-25T fűbe beragadás, így max. tolóerőn hagyás mellett katapultálás, földet érés után látás, hogy a gép mégis lassan mégis elindulás. Odagyaloglás, valahogy szárnyra felmászás (mivel bal főfutó közben kitörés), gépen maradás, mikor az a max. tolóerő és megfelelő talaj miatt meglúdulás, szárnyon és töryzön rodeózás, miközben a gép körbe-körbe menés, aztán persze robbanás, amitől meghalás...
  • sure
    Bárkinek, csak a kérdés, hány FPS-el...
  • HungaroJET
    *
    Azért visszafog a Fraps is eléggé a felvétel alatt
  • HungaroJET
    Csináltam pár videót, de az a gáz, hogy FullFD--ben 1 perc az kb. 2GB.
    Egy 4 és fél perces filmecskét is csináltam, de az meg 11 GB lett.
    Sajnos a felvétel alatt azért kissé leesik az FPS, szóval olyan 20-25 körül még eldöcög minden.
    Az Instant Action Medium-Summer-nél viszont már 20FPS körül volt bekapcsolt TGP-vel a Varacskos: Full HD-ben 60FPS felvételnél max. grafikán talajközelben :(
    Azért fog a Fraps is eléggé, de ezeket feltölteni sem lesz semmi :(
  • Sharks
    Köszönöm! Elvileg egy kicsit fogja a felvevő progi is, de talán annyira nem, hogy látványos legyen.
  • Solt
    Nem fog átjönni... :)

Egyébként meg az SSAA-t ne használd, mert az borzalmasan fogja a vga-t... szerintem amíg nem tapasztalsz ki mindent, addig a CCC-ben legyen minden alapértelmezett, csak az override fülön emeld meg a powertune opciót 20%-ra, hogy ne droppoljon a vga... :)
  • HungaroJET
    No, ha minden igaz akkor olyan 18 körül már skype-on leszek, és ha nem lesz problémás összedobok majd egy videót is.
    Nem vagyok egy videós guru, de az FPS az látható lesz egy YouTube-videón ?
    Át fog menni az "élmény" ?
    Mellesleg, tegnap érdekes szitu volt mikor először indítottam a DCS-t rögtön gép-bekapcsolás után: nem volt csak 14-15 FPS.
    Kiléptem a DCS-ME-ből is, majd az újraindított DCS-ben 1 percel később már faxa volt minden...hogy ez mi a ráktól volt ?
  • Sharks
    Hungaro, esetleg ha időd engedi, csinálhatnál egy egyszerű videót, hogy hogy fut neked a 7950-essel! Érdekelne nagyon! ;)
  • Mozes
    Nincs :)
  • macleody
    Volt de elástuk a kertben :)
  • Solt
  • Sharks
    Van esetleg olyan, akinek a DCS gyönyörűen fut max. grafikai beállítások mellett?
  • csolee
    OFF
    na igen! nem írtam hogy a légtérben voltál te is...
    ...lehet hogy te zavartál be - légköri anomáliát okoztál
    ON
  • macleody
    Nem vetted fel a szemüveget, meg a maverickre se tettél.
  • wittman
    Azért van mert jól kitesztelték az 1.2.3-as verziót.
    Van is bug bőven... szerverünk is azért állt le vasárnap este.

Mivel jó belepiszkáltak a Weapons.dll-be, ami okozza a CTD hibákat szerver oldalon meg kliens oldalon is, meglehet ezért lett ilyen jó a találati pontossága a Mavericknek...
  • csolee
    hi All!
    tegnap a10c-vel repültem egy multi missiont, amiben 4 maverick ment néhány méterrel a sa19 tunguska mögé. jó látási viszonyok közt, jó magasságból, jó távolságból...
    hogy lehet ez?
  • Reaper
    Hungaro!

Leszel valamikor skype-on?
  • DonZorro
    F@sza!!!
  • TG Gida
    Így működik a DCS-ben.
  • TG Gida
    Ezt próbálta már valaki?
    Tactical Aviation Radio System
    Ez egy plugin ami összeköti a TS-t a DCS-sel.Hasonló ahhoz amit az ARMA-hoz van ACRE néven.
  • macleody
    Valahogy makróval tudtam megcsinálni, hogy ha megnyomom a gombot akkor úgy is maradjon. De most belőttem a te hsz-ed szerint, így ha nyomok egy gombot az BCTRL+NUM0-nak felel meg, a nézelődös POV-val tudok a két MFCD között váltogatni. Így most jobb lett. Köszi az infót. A lényeg, hogy mindent joyról tudjak kezelni, ne kelljen a billentyűn matatnom repülés közben.
  • DonZorro
    Hogy mit is pontosan Macleody???
  • macleody
    Na már csak te hiányoztál :)

DonZorro: valami ilyesmit eszkábáltam rá az X52-re, nem tökéletes de legalább látom mit csinálok a monitoron. Többnyire.
  • csolee
    macleody! inkább szögeld föl a második monitort a 81 cm mellé vhogy
  • DonZorro
    Akkor Bal-CTRL+NUM0+NUM4...
  • macleody
    Igen az de ha elengedem a gombot visszaugrik alaphelyzetbe.
  • DonZorro
    NUM0+NUM4 azt hiszem...
  • macleody
    Igen, az lenne az igazi de azok fixen vannak rögzítve.

Rá kéne feküdnöm kicsit az A-10-re, mindent elfelejtettem már. Ráadásul most csak egy monitoron tudom használni és nem tudok megbarátkozni az MFCD kezeléssel. Most próbálok az X52 profiljában beállítani valamit, hogy egy gombnyomásra rázoomoljon a monitorra.