37048

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
SnowFox79 #4988 Üdv.
Videóink nem igazán vannak, de track file szerintem sokunknál fellelhető és olyan is akad bőven köztünk aki szívesen meg is osztja ezt ha érdekel.
Vagy egy még jobb ötlet. Gyere be a VMH59-es szervere és nézd meg élőben
Üdv.
Snowfox -
wittman #4987 Na szóval. Igen az 1.2.3-as patch-el levették a kiválasztott fegyverzet pilonját a HUD-ról. Viszont ez nem volt összefüggésbe azzal, hogy egyszerre tudtál indítani lézeres rakétákat.
Szerintem, amiről te akarsz beszélni az SALVO mod: RCTRL+V.
Ez a SALVO mod a Vihkr rakétákkal már nem működik, viszont irányítatlan rakétablokk használatánál még igen, csak nem jelzi a HUD, hogy pl. 4db UB-13-as blokknál 1 párból fog tüzelni, SALVO módban viszont mind a négyből.
H-25L, H-25ML és H-29L tudsz majdnem egyszerre is indítani, inkább kb. 2 másodperces időközzel.
De mire is kell küldeni egyszerre pl 2db H-29L? Ha egy célra kell, akkor nincs értelme, mert 1db is elég szinte mindenre. Ha rövid hatótávolságú lokátoros légvédelem ellen(pl.OCA SA-8, TOR SA-15) akarod használni a lézer irányított rakétákat, akkor inkább jobb időközzel indítani.
Viszont nézd a jó oldalát: most már a tankok megsemmisítésére nem kell 2db Vihkr, elég egy is. A műszerfalon elhelyezett függesztmény visszajelő mutatja, hogy melyik pilon az aktív, de az igaz azt nem mutatja, hogy mind a négy blokkból indítani fog.
Valószínű lesz még változás, esetleg visszahozzák a HUD-ra a jelölést is. -
k53ta #4986 Korábban (tavaly December), mikor még a HUD-on is látható volt a fegyverek kiosztása (mert most nem), akkor a Kh-25L, Kh-29L, és a Vikhr (ATGM) típusúakat tudtam párosával indítani. -
2.5??? Nofene...
-
wittman #4984 Karbantartásnak vége!
Operation SLA 2.5 fut. -
wittman #4983 Szia!
Akkor pontosítsunk: milyen rakétákat tudtál párosával indítani? -
k53ta #4982 Bocs az amatőr kérdésért, de nem rég vettem elő ismét a DCS W-t (Su-25T).
Korábban tudtam párosával is indítani a rakétáimat a Rcrlt-space bill komb kiválasztva, viszont ezzel, most csak a gépágyú konténereket tudom kiválasztani, hogy abból mennyi tüzeljen egy időben.
Most akkor az rányitott rakéták már nem indíthatóak párban?
A multiplayer küldetéseitekről vannak publikus videók? -
Köszi Wittman Úr!!! -
wittman #4980 Így van! Saját kiképzési feladatokra spec. mission volt indítva.
Ma egy kis karbantartást van, de délután futni fog az Operation SLA 2.5 Final! -
gsg16 #4979 mivel a szerver az 59-eseké,ezért gondolom vagy használják a saját céljaikra,vagy javítják,vagy karbantartás van.biztos szólnak majd,hogy ha megint be lehet rá járni. -
Na még egyszer megkérdezem:
Wer iz de szerver???

-
ZSÍÍÍÍR lesz!!!
-
gsg16 #4976 az jó lesz!eddig úgy is csak a pilóta kollégák szórakoztatása volt csak a dolgunk -
Az első még lehet hiba,amit javítanak, de az amraam dolog nem lehet véletlen. -
SnowFox79 #4974 Üdv.
A következő küldetésben a csata nagy része a CA-s embereken fog múlni. Ők kapnak majd utánpótlást és döntik el merre viszik tovább a csatát a földön amit a légierő fog biztosítani. Mottó: Levegőből még egy csatát sem nyertek meg!!! Ebben a küldetésben a CA-s emberek azt fogják végre érezni, hogy rajtuk is sok múlik (nem csak bújkálnak majd 1-2 egységgel) nem csak a vadászokon és a csapásmérőkön. Persze a légierő is fontos feladatokat kap majd és ki kell vennie a részét 110%-an a dolgokból mert a két haderőnem együtt tud csak haladni 1-röl a 2-re. És igen lesz olyan, hogy ha a csapásmérők nem segítik a földi erőket és a vadászok nem oltalmazzák a csapásmérőket akkor egy leszállás közben ellenséges egységek lőnek majd szét a kifutón a saját reptereden.
Welcome to the Battle
Üdv.
SnowFox -
Üdv!
A10c-ben az új frissítés óta a besugárzás jelző csak az ai vadászok radarját érzékeli, humánét nem! Következtetésem legalább 20 eseményen alapul online szervereken.
A másik dolog, hogy az amram már olyan szinten butítva lett, hogy az aim-7-es hatékonyabb lett, a 27ER-el szemben már semmit nem ér. Indítási távolságom rendszeresen 10 mérföld, 20 indításból 1 talál be. -
...no jó, én sem fogalmaztam elég egzaktul, mert ugye a régi kabinok is 3D-sek és a 6DOF is megmókolható hozzájuk, de az új kabinok már DCS (warthog) szintűek lesznek -
Tudom. Én is szoktam rajta sirni... :( -
gsg16 #4970 az biztos hogy az lenne.csak sokan már attól sírógörcsöt kapnak,hogy ha arrébb viszed a strelát,ami lelőtte,és nem találja ott.képzeld el mi lenne,ha egyszer csak bemasírozna 10db T80-as a repterükre. -
Pedig NAGYON kircsi lenne! :P Háború van!!! ;)
-
gsg16 #4968 ne akard azt!már az is óriási igazságtalanság,hogy "Fog of War" beállításnál látod az ellenséges gépeket a mapon,amikor elég közel kerültek.nem hogy minden egységet látni,és még mozgatni is némelyiket!az pedig maga a sátán,hogy lelövöd a gyanútlanul 20 perce körözgető A10-est egy strelával,amit ő nem is látott. -
SnowFox figyu! Ha már szerkesztgeted a küldetést, dobhatnál bele egy-egy GAME MASTER-t is a CA-s testvéreknek... ;) -
Magyar? Sztem nincs... :$ -
k53ta #4965 Bocs, benéztem:-(
A DCS world-ben szereplő (AWACS-tól érkező űzenetek)rádió forgalmazásnak, van magyar leírása, hogy konkrétan, mi, mit is jelent?
Néha nem vagyok biztos, hogy jól forditom, értelmezem.
Ha ebben segítenétek, azt megköszönöm. -
Ez nem a 3D-s kabin! Ez csak 6DOF... :( -
k53ta #4963 Mig-29 kabin:
http://www.youtube.com/watch?v=pQKDJPQSvbU -
...a MiG-29 még nem lett bejelentve, ahogyan a Su-33 és a Su-25T-sem, de előbb-utóbb minden gép kap majd 6DOF kabint...szerintem :)
Persze a Su-25T lesz az utolsó kabin-ügyileg, merthogy ugyebár az ingyenes...jelenleg.
Viszont az sincs kizárva, hogy a nem FC3 tulajoknak majd fizetniük kell a Su-25T kabinért...a többiek valószínűleg megkapják bónuszként.
...remélhetőleg ;) -
Wer iz de szerver??? :( -
k53ta #4960 Szépek a képek (Su-25, Su-27)és a videók (Mig-29, Su-27)az új 3D kabinokról.
De mi a helyzet az alap Su-25T-el? Az is kap 3d kabint, és végre a HUD képe is a fejmozgásnak megfelelöen fog "elmozdulni"? Vagy a Su-25T kimarad ebből a fejlesztésből? Sajna nem találtam erre vonatkozó infot. -
Ja, azt tényleg nem, bár a TR5-el nem is próbáltam még... ;) -
Köszönöm szépen, igen ez nekem is meg van! :) Csak ha jól emlékszem a Track-et nem támogatja. -
Tessék...
-
DCS: UH-1H videó -
-
Nagyon látványos, már csak a dzsungel hiányzik alóla! :) -
killbull #4953 DCS:UH-1H Huey. Start Engine -
Mostanában előfordul, hogy mikor loginolok a multiba kidob hibával:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: DCS.exe
Alkalmazásverzió: 1.2.3.10201
Alkalmazás időbélyegzője: 513eb744
Hiba – modul neve: StackHash_39f3
Hiba – modul verziója: 6.1.7601.17725
Hiba – modul időbélyegzője: 4ec49b60
Kivételkód: c0000374
Kivétel – eltolás: 000c380b
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 39f3
További információk 2: 39f3284ea664cb9505148a5b0fd7d47c
További információk 3: cec8
További információk 4: cec8f961f21d4f335e730a88ffdd8213
Valakinek volt már ilyen??? -
gsg16 #4951 szélesedik a réteg,akik szimulátoroznak,úgy látszik.a sok szét csítelhető méregdrága lövöldözős FPS után üdítő kivétel egy olyan játék,ahol a tudás számít. -
Mi folyik itt srácok? Négy magyar szeró is fut. Berosálok :)
Sőt 5, mert az enyém is ment. -
gsg16 #4949 SU25-ös csapásmérések csecsenföldön.a videó elején Omega szól: